2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Günaydın kızlar. Çok merak ediyorum ya hiç ağrısı sancısı olmayan var mı :) benim sürekli bir yerlerim ağrıyor. Karın kasık bacak kaburga vajina ooof offf :KK12:
şükür elhamdülillah sabah kalkınca olan topuk ağrım dışında bir ağrım yok, oda üç beş adım sonra düzeliyor.temizliğe falan öyle kaptırıyorum ki kendimi; birden ben hamileyim deyip yavaşlamaya çalışıyorum.
vajinamı görememek dışında hiç bir sıkıntım yok temizliğimi aynaya bakarak mı yapcam artık çok üzülüyorum çok :mad:

Canım yorma kendını o kadar . Bu aylarda yorulmak hiç iyi değil Allah korusune rken doğum sebebi. Misafir de kabul etme görmüyolar mı halini . Kimse kusura bakmasın önce bebegım valla.
Benım temızliğe sağolsun eşim yardım ediyo annem ediyo haftada 1 dip köşe yapıyolar . Bende mutfağı topluyorum toz alıyorum ufak tefek seyler ama buna rağmen bel ağrısından ölüyorum lütfen kendını dusun önce .
Canım benim misafirlerim hamileden anlamzlar onlara normal geliyor bu durum kaynanamglde dahil halden anlayan yok yani misafirim eksik degil
Sagolsun eşim herşeye yardım ediyo o yönden şanslıyım
Annemde çalıştıgı için yardıma falan gelen yok çok yoruluyor annem
Eltim hamile görümcem yapmaz kaynanam kızına kıyamaz bana yardıma göndermez yani
Dün gece çok bel agrım vardı sol kasıgımda da agrı vardı dinlenmeye çalışıyorm
Benim kızım vefat etti içimiz yanıyo bu bebegi sabırsızlıkla bekliyoruz ama kaynanamgl hiçbirşey olmamş gibi davranıyolar bizde doktormu vardı ultrasonmu vardı biz çamaşırları elde yıkıyoduk uzanmaya vaktimiz yoktu diyo bide beni sinir ediyo ya
Annem babam kardeşlerim 2 kaynım el üstünde tutuyolar sagolsun ama kaynanamda kayınpederimde görümcemde anlayış sıfır malesef

Kızlar duşu ayakta mı yoksa oturarak mı alıyorsunuz? Ben oturuyordum ama artık rahat edemiyorum ayakta acele duş alıyorum. Bir de ayaklarımı falan keseleyemiyorum eğilemediğim için :( Duştan sonra bazen tam temiz olamadım hissi oluyor ayaklar yüzünden :(

Kızlar duşu ayakta mı yoksa oturarak mı alıyorsunuz? Ben oturuyordum ama artık rahat edemiyorum ayakta acele duş alıyorum. Bir de ayaklarımı falan keseleyemiyorum eğilemediğim için :KK43: Duştan sonra bazen tam temiz olamadım hissi oluyor ayaklar yüzünden :KK43:
Ben oturarak duş alıyorum ayakta belim agrıyo saçlarm kalçalarımı geçiyo çok uzun kıvırcık:) ıslanınca başımı zor taşıyorum eşim keseliyo beni :KK48:

Ben oturarak duş alıyorum ayakta belim agrıyo saçlarm kalçalarımı geçiyo çok uzun kıvırcık:) ıslanınca başımı zor taşıyorum eşim keseliyo beni :KK48:
Benim de eşim yapayım dedi ama duşakabin minicik camlarını da açınca üşüyorum diye yok dedim :D
Neyse artık doğumdan sonra biraz normale dönerim, tabi o zaman da duşta kalmaya ne kadar izin verirse bebiş:))))

Canım benim misafirlerim hamileden anlamzlar onlara normal geliyor bu durum kaynanamglde dahil halden anlayan yok yani misafirim eksik degil
Eltim hamile görümcem yapmaz kaynanam kızına kıyamaz bana yardıma göndermez yani
Benim kızım vefat etti içimiz yanıyo bu bebegi sabırsızlıkla bekliyoruz ama kaynanamgl hiçbirşey olmamş gibi davranıyolar bizde doktormu vardı ultrasonmu vardı biz çamaşırları elde yıkıyoduk uzanmaya vaktimiz yoktu diyo bide beni sinir ediyo ya
Annem babam kardeşlerim 2 kaynım el üstünde tutuyolar sagolsun ama kaynanamda kayınpederimde görümcemde anlayış sıfır malesef

Kendi kızları olsa kıyamazlar dedigin gibi. Ne diyim canım Allah vicdan merhamet versin böylelerine . Fırsat buldukca istirahat et kuzum kıyamam .

Canim sen dinlenemedigin icin agrilarin oluyordur tabi. Her firsatta uzan dinlen sen. Kaynananlar gelince de belim agriyor falan desen o kadar da halden anlasinlar. Ben basindan beri neredeyse hic is yapmiyorum. Annem esim yardimci. Hic misafirim gelmedi. Bir tek kaynanamlar gorumcemler geldi onlar da kendi isini kendi yapti gitti. Hamile kadindan is mi beklenir canim ya, Allah bebeginizi sagsalim kucaginiza aldirsin insallah.

Canim sen dinlenemedigin icin agrilarin oluyordur tabi. Her firsatta uzan dinlen sen. Kaynananlar gelince de belim agriyor falan desen o kadar da halden anlasinlar. Ben basindan beri neredeyse hic is yapmiyorum. Annem esim yardimci. Hic misafirim gelmedi. Bir tek kaynanamlar gorumcemler geldi onlar da kendi isini kendi yapti gitti. Hamile kadindan is mi beklenir canim ya, Allah bebeginizi sagsalim kucaginiza aldirsin insallah.
Canım eltim kaynanamla yaşıyo görümcem de yeni boşandı geldi annesinde evde bekar kaynımda var eltimin görümcemin çocukları var hepsi bir evde yaşadıgı için sabahtan geliyolar kahvaltı çayy kahve meyve akşam yemegi gece 12 kadar geldiklrnde hep böyle oluyo maf oluyorum eltim hamile sagolsun o yardım ediyo ikimiz yapıyoruz herşeyi neyseki buaralar pek gelmiyolar inşallah gelmezler de :)

Cok oturursam oluyor tabi bir tutulma gibi canm baslarda da karinda gerilme gibi agrilar yasadim. Buna sukur bobrek olmasin da diye diye pek ustunde durmadim galiba:) bebek hic asagilara vuruyor mu sende canm? benim ilk defa oldu dun zonkladi resmen endiselendim biraz.
Yok canm aşağı vurmuyor benim hiç. Çünkü benimkinin kafası aşağıda epeydir. Senin bebişin ayakları aşağıdaysa vuruyordur.

Nevresim takimi alanlar yorgan mi kullanacaksiniz nasil yapacaksınız. Ben hala ne örteceğimi bilemedim.
Nevresim takımını oda takımının beşiği için aldım canım. Yorgana geçireceğim nevresimi ama 1 yaşına kadar odasında yatırmayacağım zaten. Kendi yanımdaki beşiğe de bir çarşaf aldım. Yastık ve yorgan kullanmayacağım için nevresime gerek duymadım. Uyku tulumu gibi kalın bişey giydirip bir de battaniye örterim diye düşünüyorum. Evimiz sağuk olmuyor zaten.

şükür elhamdülillah sabah kalkınca olan topuk ağrım dışında bir ağrım yok, oda üç beş adım sonra düzeliyor.temizliğe falan öyle kaptırıyorum ki kendimi; birden ben hamileyim deyip yavaşlamaya çalışıyorum.
vajinamı görememek dışında hiç bir sıkıntım yok temizliğimi aynaya bakarak mı yapcam artık çok üzülüyorum çok :mad:
Sen de şanslılardansın canım. Ağrı olmaması büyük lüks:) Ben de çalışıyorum Bütün gün oturmaktan oluyor belki ağrılarım bilmiyorum. Bebişler sağlıklı olsun da katlanıyoruz napalım:)

Ya kızlar benim sağ elim ve kolum biraz şişti gibi ama sadece sağ, ne yapsam bilemedim :KK43:
Canim korkutmak istemem ama aynisi basima geldi acile gittim hamilelikte tek tarafli sismeleri onemsiyorlar.pihti atma suphesiyle baska hastaneye gonderdilermislerdi Benim ayagimda olmustu tendonlarim iltihaplanmis onemli bir sey cikmadi cok sukur ama bir dr gorunmeni oneririm.

maşallah canım eşine nazar değmesin Allah razı olsun..sen çalışıyor musun peki..ben çalışıyorum ve her işi de kendim yapıyorum malesef ve su an belim tutulmuş gibi zor yürüyorum
gebelik şeker var mi canım baktirdin mi suyu fazlaysa doktorlar bakıyor genelde
Canim suphelendiler 50 gr yukleme yaptirdim 139 cikti benim baska sorunlarda vardi capaya gidiyorum ayni zamanda orda 100 luk istediler ama ben istemedim kendi dr um da diyet verdi simdi yediklerime dikkat ediyorum haftaya aclik tokluk bakicaklar.

Yok canm aşağı vurmuyor benim hiç. Çünkü benimkinin kafası aşağıda epeydir. Senin bebişin ayakları aşağıdaysa vuruyordur.

Nevresim takımını oda takımının beşiği için aldım canım. Yorgana geçireceğim nevresimi ama 1 yaşına kadar odasında yatırmayacağım zaten. Kendi yanımdaki beşiğe de bir çarşaf aldım. Yastık ve yorgan kullanmayacağım için nevresime gerek duymadım. Uyku tulumu gibi kalın bişey giydirip bir de battaniye örterim diye düşünüyorum. Evimiz sağuk olmuyor zaten.

Sen de şanslılardansın canım. Ağrı olmaması büyük lüks:) Ben de çalışıyorum Bütün gün oturmaktan oluyor belki ağrılarım bilmiyorum. Bebişler sağlıklı olsun da katlanıyoruz napalım:)
Rabbim ağrılarınızı acılarınızı dindirsin inş.Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inş.

Kızlar duşu ayakta mı yoksa oturarak mı alıyorsunuz? Ben oturuyordum ama artık rahat edemiyorum ayakta acele duş alıyorum. Bir de ayaklarımı falan keseleyemiyorum eğilemediğim için :KK43: Duştan sonra bazen tam temiz olamadım hissi oluyor ayaklar yüzünden :KK43:
Ben de ayakta alıyorum mecburen. Hamilelikten önce her ay mutlaka hamama gidiyordum. Hamilelikte yasak olduğu için gidemedim ve kendimi temizlenememiş hissediyorum. Doğumdan birkaç hafta önce gidicem ama hem ağda yaptırırım hem güzelce kese yaptırırım mis gibi:)

Son düzenleme:
Benim de eşim yapayım dedi ama duşakabin minicik camlarını da açınca üşüyorum diye yok dedim :KK70:
Neyse artık doğumdan sonra biraz normale dönerim, tabi o zaman da duşta kalmaya ne kadar izin verirse bebiş:))))
Duş oda neydi oluyor doğumdan sonra:D

Canım eltim kaynanamla yaşıyo görümcem de yeni boşandı geldi annesinde evde bekar kaynımda var eltimin görümcemin çocukları var hepsi bir evde yaşadıgı için sabahtan geliyolar kahvaltı çayy kahve meyve akşam yemegi gece 12 kadar geldiklrnde hep böyle oluyo maf oluyorum eltim hamile sagolsun o yardım ediyo ikimiz yapıyoruz herşeyi neyseki buaralar pek gelmiyolar inşallah gelmezler de :)
Oy masallah cumbur cemaat:olamaz: iki hamileye kaliyo is demek:/ aman gelmesinler son aylar artik biraz sabir=)

Olabilir canm ayaklari mesaneye vurunca da olurmus biraz arastirdim da.
Bir de evet sen calisiyorsun agrilarin ondan da olabilir cogu zaman oturuyorsan. Ben hamile kalinca biraktim isi baslarda kanama yasayinca. evde de pek is yapmiyorum:KK48:

Back
X