2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar duşu ayakta mı yoksa oturarak mı alıyorsunuz? Ben oturuyordum ama artık rahat edemiyorum ayakta acele duş alıyorum. Bir de ayaklarımı falan keseleyemiyorum eğilemediğim için :KK43: Duştan sonra bazen tam temiz olamadım hissi oluyor ayaklar yüzünden :KK43:
Ayakta yıkanırım ben hep zaten kadın Doğum doktorları kadınların vajinal hijyen sağlığı için ayakta yıkanmalarını tavsiye eder bende sadece özel bölgem ve üst taraflarını yıkayıp lif yapabiliyorum bacaklarımın arkasını sırtımı yapamaz oldum eşimi yakalarsam haftada bir kendimi ona yıkatıyorum yoksa içim rahat etmiyor ya

Canim korkutmak istemem ama aynisi basima geldi acile gittim hamilelikte tek tarafli sismeleri onemsiyorlar.pihti atma suphesiyle baska hastaneye gonderdilermislerdi Benim ayagimda olmustu tendonlarim iltihaplanmis onemli bir sey cikmadi cok sukur ama bir dr gorunmeni oneririm.
çok aşırı değildi kuzum ablam da tuzu azalt dedi. Sabaha geçmişti. Doktoruma randevu günü sorarım bakalım.

Canim benim besikle birlikte uyku seti vardi. Onun disinda nevresim alicam, pike takimi var bir de. Sen de nevresim alabilirsin bence.
pike takimi almam cnm gerekeiz gekiyo bana.yorgan alicam tek.uyku seti almicam.bayagi pahali set halinde.bi de nevresim takimi alicam o kadar.

aliyim o zmn cnm ben de ne olur ne olmaz.
canım uyku seti arkadaşların dediği gibi çok pahalı yorgan seti birde nevresim takımı da alabilirsin yani şuanki fiyatını bilmiyorum ama 3 sene evvel de pahalıydı ben mecburen aldım. kanamalı geçmişti diğer hamileliğim o yüzden bir mağazaya girip bütün eşyaları ordan almıştım hiç araştırma fırsatım olmamıştı ama sen istersen araştır ve kıyasla hangisi sana daha uygun gelirse içine sinerse onu al canım

Kizlar uyku seti kac lira ki ben gecen netten baktim, 180 civariydi. Yan korumaligi yve yorgan falan vardi sanirim. Nevresimler zaten 80-90 benim gordugum hic daha uygun biseye denk gelmedim maalesef. Siz nereden alacaksiniz?

elimde bu şekilde bebek süsleri var .. prens olandan 20 tane 4 liradan ... diğerini 35 tane 2 liran gönderebilirim erkek bebek sahibi olacaklar dusunebilirsiniz...

Kizlar uyku seti kac lira ki ben gecen netten baktim, 180 civariydi. Yan korumaligi yve yorgan falan vardi sanirim. Nevresimler zaten 80-90 benim gordugum hic daha uygun biseye denk gelmedim maalesef. Siz nereden alacaksiniz?
Annenin veya kayinvalidenin elinden geliyorsa kumaş alıp yapabilirsiniz canım biz kendimiz nevresim yaptık hem oğlumda hem bebeğe 130tl tuttu 4 takim yaptık yanina emzirme yastığı kılıfı ve muslinde vardi

Annenin veya kayinvalidenin elinden geliyorsa kumaş alıp yapabilirsiniz canım biz kendimiz nevresim yaptık hem oğlumda hem bebeğe 130tl tuttu 4 takim yaptık yanina emzirme yastığı kılıfı ve muslinde vardi
Annem yapar aslinda ama uzakta o. Kumas falan da alsin yapsin istemem zaten cok ugrasti,aldi. Ben alip gondersem o yapip geri gonderse de arada manasiz bir kargo parasi olacak.

Annem yapar aslinda ama uzakta o. Kumas falan da alsin yapsin istemem zaten cok ugrasti,aldi. Ben alip gondersem o yapip geri gonderse de arada manasiz bir kargo parasi olacak.
Benim annem yakin zamanda geldi hallettik keşke öyle bir imkânınız olsaymis. Ben 3 sene önce oğlumda ozdilekten 90tlye almıştık nevresim simdi bakınca evde yapılabiliyor ve bu paraya 2 taneden fazla çıkıyor . eğer alicaksaniz ozdilegin kalitesi çok güzel tavsiye ederim

Benim beğendiklerim 250-500 arasında değişiyordu :) ben toker bebe’den aldım nevresim rakımını. 130 liraydı indirime girmiş 110’a aldım.

Benim dumduz ortu olarak durmasi hosuma gidiyo besikte:KK48: gule gule kullanin canim simdiden:KK51:
bugun english home a baktim 100 tlydi nevresim takimi iyice sapitmislar almadan ciktimzaten ciktigima cikacagima pisman oldum bacaklarim tutmuyo resmen ayaklar pert.yakin da bi yere gittim halbuki.artik netten alicam indirimli utunlere dr hic kanmayin sisiri sisirip normal fiyatlsrini indirim diye kakaliyolar sinirlerim bozuldu hic bisey alm eve geldik.el kadar nevresim ya 100 tl nedir yani.english hone eskiden cok guzel indirimler yapardi simdi tık yok

canım uyku seti arkadaşların dediği gibi çok pahalı yorgan seti birde nevresim takımı da alabilirsin yani şuanki fiyatını bilmiyorum ama 3 sene evvel de pahalıydı ben mecburen aldım. kanamalı geçmişti diğer hamileliğim o yüzden bir mağazaya girip bütün eşyaları ordan almıştım hiç araştırma fırsatım olmamıştı ama sen istersen araştır ve kıyasla hangisi sana daha uygun gelirse içine sinerse onu al canım
netten bakicsm cnm indirimli bulunca alicam.bugun gittim english home da el kadar nevresim takimlari 100 tlydi almadan ciktim.yorgan da alabilirsrm alivsm alamazsam battaniye var zatem kalin.

bugun english home a baktim 100 tlydi nevresim takimi iyice sapitmislar almadan ciktimzaten ciktigima cikacagima pisman oldum bacaklarim tutmuyo resmen ayaklar pert.yakin da bi yere gittim halbuki.artik netten alicam indirimli utunlere dr hic kanmayin sisiri sisirip normal fiyatlsrini indirim diye kakaliyolar sinirlerim bozuldu hic bisey alm eve geldik.el kadar nevresim ya 100 tl nedir yani.english hone eskiden cok guzel indirimler yapardi simdi tık yok
lc waiki ye de bak istersen canım sanırım havluyu ordan alacam ara ara indirim yapıyorlar

Back
X