- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #24.981

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hersey pahali artik, Allah yardimcimiz olsun. Lcw bak istersen netten canim arada indirim de oluyor.bugun english home a baktim 100 tlydi nevresim takimi iyice sapitmislar almadan ciktimzaten ciktigima cikacagima pisman oldum bacaklarim tutmuyo resmen ayaklar pert.yakin da bi yere gittim halbuki.artik netten alicam indirimli utunlere dr hic kanmayin sisiri sisirip normal fiyatlsrini indirim diye kakaliyolar sinirlerim bozuldu hic bisey alm eve geldik.el kadar nevresim ya 100 tl nedir yani.english hone eskiden cok guzel indirimler yapardi simdi tık yok
hayırlı olsun güzel ve gerçekten çok uygun almışsınPijama ve gecelik bu sekilde. Bir tane de gri spor baykuslu almistim evde giyerim diye. Fazla oldu ama neyse artik :)Eki Görüntüle 2193475
evet canım kesinlikle kullan demişti dün doktor bana hatta kullanmama rağmen dün iki kere baldırıma kramp girdi =(Pruloton vurulan kızlar magnezyum da kullanıyor musunuz?
Kullanıyorum canımPruloton vurulan kızlar magnezyum da kullanıyor musunuz?
Ben kullanmiyorumPruloton vurulan kızlar magnezyum da kullanıyor musunuz?
Kuzum sadece kramp değil, bebek kasılmalarını da azaltıyor yani bebek sertleşiyorsa kullanmalısın bence.Ben kullanmiyorumkullanmak mi gerek acaba? Kramp falan olmayinca vermedi doktorum ama
![]()
Yok canim sukur yasamadim hic kasilma sertlesme masallahKuzum sadece kramp değil, bebek kasılmalarını da azaltıyor yani bebek sertleşiyorsa kullanmalısın bence.
Maşallah kuzum inşallah hiç olmasın :)Yok canim sukur yasamadim hic kasilma sertlesme masallah![]()
Aminn vakti saati gelene kadar olmasin insallah =)Maşallah kuzum inşallah hiç olmasın :)
Canim muslin bez fiyatlari ne kadar. Ben gecen gun 6li mendil 25 liraya gördüm e bebekte. Bez alip alip dikeyim desim instagramda birine sordum 100x100 50 lira dedi. Cok pahali pahal mi. Siz nerden kac liraya aliyorsunuZAnnenin veya kayinvalidenin elinden geliyorsa kumaş alıp yapabilirsiniz canım biz kendimiz nevresim yaptık hem oğlumda hem bebeğe 130tl tuttu 4 takim yaptık yanina emzirme yastığı kılıfı ve muslinde vardi
Gule gule giy canimPijama ve gecelik bu sekilde. Bir tane de gri spor baykuslu almistim evde giyerim diye. Fazla oldu ama neyse artik :)Eki Görüntüle 2193475
Canim muslin bez fiyatlari ne kadar. Ben gecen gun 6li mendil 25 liraya gördüm e bebekte. Bez alip alip dikeyim desim instagramda birine sordum 100x100 50 lira dedi. Cok pahali pahal mi. Siz nerden kac liraya aliyorsunuZ
Valla canım ben umraniyeden aldım kumasini metresi 20tl idi eni 180di diye hatırlıyorum 1.5metre aldık iki tane battaniye 5tane ağız veya sırt mendili gibi yaptikCanim muslin bez fiyatlari ne kadar. Ben gecen gun 6li mendil 25 liraya gördüm e bebekte. Bez alip alip dikeyim desim instagramda birine sordum 100x100 50 lira dedi. Cok pahali pahal mi. Siz nerden kac liraya aliyorsunuZ