2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Dun depend emici kulot aldim nasil bir sey oldugunu bilmiyordum. Bildigimiz cocuk bezi gibi bir seymis ici kocaman bir ped :) bir de lohusa pedi aldim.

Eklentiler

• 20180930_090612-1.webp
    20180930_090612-1.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 71
  • 20180930_090543-1.webp
    20180930_090543-1.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 83
Dun depend emici kulot aldim nasil bir sey oldugunu bilmiyordum. Bildigimiz cocuk bezi gibi bir seymis ici kocaman bir ped :) bir de lohusa pedi aldim.
canım aslında tek hasta bezi yeterli olurdu doğumdan sonra ilk gün kanama çok oluyor ondan sonra normal pede devam ediyorsun

kızlar hasta bezini fazla almayın çünkü ilk gün kullanılıyor sadece ondan sonraki günler normal ped yeterli oluyor. kızımı doğum yaptigimda almıştım bir paket hasta bezi boşa gitti çünkü hastanenin kendisi verdi hep ve sadece ilk gün yoğun kanama oldu sonraki günler normal ped kullandım

canım aslında tek hasta bezi yeterli olurdu doğumdan sonra ilk gün kanama çok oluyor ondan sonra normal pede devam ediyorsun
Ne olur ne olmaz diye aldim. Fazla gelmesi az gelmesinden iyidir bir de ben normalde adet donemi bile uzun gece pedlerini arka arkaya yapistirip daha da uzatirim yoksa hep yataga gecer. Yani adet gibi olsa bile oyle yapacagima bunu kullanirim diye dusundum.

Günaydın kızlar oğlumu doğurduğumda akşama doğru hemşireler geldi anneme dediler ki hadi teyze giydirelim yürütelim dediler birtanede bebek bezi istediler hemşire bebek bezinin sağını ve solunu eliyle bir saniye içinde cırt diye yırttı ve benim çamaşırıma koydu Harika bir ped oldu aklınızda bulunsun kanamanız çok olursa bebek bezinin lastiğini baştan aşağı elinizle yırtın kullanın pedden on kat rahat incecik ve hiç yatınca falan sızıntı yapmıyor

Yine sırt üstü uyandım ben anlamıyorum en rahat sırtüstü yattığımda uyuyorum yazıları okuyunca anne fenalaşır kan gitmez tansiyon düşer falan yazıyor ben niye bukadar rahat oluyorum yan yatmayı sevmiyorum ya

Kızlar bu aralarki kontrollerinizde bebeğinizi baş aşağı görmek sizi korkutmasın artık yavaş yavaş baş aşağı olacaklar bazının Doğuma kadar olmuyor ama bu haftalarda beklenen bir durum yani

Yine sırt üstü uyandım ben anlamıyorum en rahat sırtüstü yattığımda uyuyorum yazıları okuyunca anne fenalaşır kan gitmez tansiyon düşer falan yazıyor ben niye bukadar rahat oluyorum yan yatmayı sevmiyorum ya

Yan yatmaktan belim sırtım agrıyor benimde düz yatınca da karnım gerginleşiyor hem ben hemde ogluşum rahatsız oluyor ne olacak böyle :(

Ben de depend almayı düşünüyordum ama daha önce sezeryan yapan arkadaşlarım hiç de öyle fazla kanamalarının olmadığını normal uzun bir pedin yeterli geldiğini söylediler. Ben de almaktan vazgeçtim. Uzun ped götürürüm yeterli gelmezse hastanenin yanı e-bebek zaten eşim gider depend alır hemen:)

Yan yatmaktan belim sırtım agrıyor benimde düz yatınca da karnım gerginleşiyor hem ben hemde ogluşum rahatsız oluyor ne olacak böyle :KK43:
Benim gerginde olmuyor öyle rahat ediyorum ki ister istemez hep sırtüstü uyanıyorum ve bebeğim için korkuyorum doktorumla konuşcam ya geceler kabusum oldu oğluma hamileyken sol pozisyon çok rahat ediyordum bu öyle değil solumda rahat değilim

cnm hamile esofmaninda bedenini her zmnki beden mi aliyorsun ?
ben normalde l ya da xl giyerim ama gobekten dolayi bi numara buyuk mu aliyim yine ayni mi aliyim.
baktim cnm bu arada 65 e de vardi nevresim takimi onu alicam sanirim.trendyola da bakiyorum belki bulurum diye.
Evet canim normalde hangi beden giyiyorsam ayni beden aldim. Sadece beli lastikli oldugu icin ayni beden oluyor.

günaydın kızlar nasılsınız? ben dün sabah akşam akciğer geliştirici iğneyi yaptırdım akşamdan beri kızım hareket etmiyordu az evvel iki üç vurdu. çok hareketliydi geceleri bile acaba iğne ağır mı geldi bilemedim bugün gözlemlicem hareketlerine yoksa acile giderim herhalde çok korkuyorum
Ciğer geliştirici iğneden sonra bi kaç günü hafeketlerı yavaslayabıkır ben ilk bebegımde de vurulmuştum normal bir durum olduğunu söylüyor doktorlar

Canım Bende bunu düşündüm . Geçen bi yazı okudum sanıldığı gibi illa şöyle yatılacak diye bi kaide yokmuş. Yüz üstü haricinde nasıl rahat ediliyorsa öyle uzanın deniyordu. Sırt üstü çok uzun olmadığı sürece sakıncası yokmuş :kahve:

Back
X