2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Lcw nin nevresim takımını aldım 70 tl çok güzel kumaşı falan yumusacik yıkadım ütüledim ütü güzel tutuyo hemen kırışıklıklar açılıyo. Tavsiye ederim kesinlikle.
cnm 65 e de gordum onu alicam sanirim esofmanla beraber bakalim simdilik reflu yatagi aldim onlari da bi ara alicam tesekkurler

Canım geçmiş olsun. 3-4 aydır ölüyorum reflüden. Doktorum gaviscon double action vermişti. Bazen şurubunu bazen emme tabletini kullanıyorum. İyi geliyor baya rahatlatıyor. Baharatlı bal yağlı salçalı şeyler uzak durmak ve yatmadan en az 2 saat evvel yemeyi kesmek gerekiyor. Ve 2 yastıkla yatıyorum mutlaka.
Bunlara da uyucam artik cnm bi ilac da ben aliyim bulunsun bari.

Screenshot_20180930-131024.webp
kizlar reflü yatagi aldim 47 tl ilgilenenler icin bayagi uygundu hepsi buradadan aldim.

Kizlar gece ilk defa mide yanmasi yasadim fokur fokurdu uyutmadi ve etkisi hala devam ediyo. Doktora gitmeme daha var sizlerde yasayan var mi nasil gecer ilaci hapi vs. Aliniyo mu boyle doguma kadar durulmaz ya.
sade soda iyi geliyor bana bir de mide asidinı yükselten gıdalardan uzak dur hamur işi ve tatlı gibi onlar çok yakıyor baharat da öyle

sade soda iyi geliyor bana bir de mide asidinı yükselten gıdalardan uzak dur hamur işi ve tatlı gibi onlar çok yakıyor baharat da öyle
Canim zaten elimde soda hergun iciyorum dun tatli yedim yattim zaten ondan supheleniyorum. Bundan sonra yatmadan hemen once yemicem bisey

Kizlar gece ilk defa mide yanmasi yasadim fokur fokurdu uyutmadi ve etkisi hala devam ediyo. Doktora gitmeme daha var sizlerde yasayan var mi nasil gecer ilaci hapi vs. Aliniyo mu boyle doguma kadar durulmaz ya.
gavisvon rennie falan verir doktor.askinda sen de alsan olur herkes kullaniyo bebege yan etkisi yok.
off iste o refluyu ben hamielligin basindan beri yasiyorum bogazimda hep bi doluluk
insallah su 2.5 ay da gecse de rahatlasak
mutlaka 2 yastikta yat bu arada.yatmadan once de bisey yeme.
maden suyu rahatlatiyo biraz
domates salatalik salca siviyagli yemekler cikolata falan daha bi suru sey bana dokunuyor.cok az zeytinyavinda yapiyorum o yuzden yemekleri mecbur.reflüde dokunan yiyecekler kisiden kisiye gore degisiyo onu artik denicen cnm.ona gore bi daha yememeye caliscan.

Oo baya çok almışsın:) bende Bi Müslin Bi triko Bi polar var.
Yeni sadece müslimler ve 2 tane palzen var canım devamı oğlundan kalma battaniye çok gidiyor kusuyor tuvaleti çıkıyor derken bazen günde 2tane battaniye yikiyordum

Canım şu gri örgülü olan nasıldı? Ben de internet sayfalarında gördüm alacaktım da güvenemedim. Mağazadan da bakma fırsatım olmadı. Eni çok geniş gibi görünüyor benim ayaklarım da ince nasıl durur bilemedim. Gerçi doğuma kadar şişeriz galiba :KK48:
Yanlış alıntı galiba canım:D

Ben normal gri bir gecelik almistim ama esim cok begenmedi. Onlarin aile peksuslu olunca bir de bunlardan aldik dantelli falan hic hos gelmiyor bana da aslinda. Crocs tarzi giyenler bile var bence istedigin gibi terlik alabilirsin.
Ben de bugun sunlara baktim
Eki Görüntüle 2193595 Eki Görüntüle 2193596

Gri olan çok guzelmis. Lc waikiki galiba ondan alabilirim. Pijama takiminada uyar. Sağol valla canım. Ağır grip oldum evden çıkamıyorum. 1 hafta sonra düğünde var netten bi elbise aldim cokta icime sinmedi ama yapacak birsey yok. Bu halimle anca o kadar. Sende benim gibi fazla şatafat sevmiyosun anlaşılan sence bu elbise altina nasıl bir ayakkabı almalıyım?
Capture+_2018-09-30-13-36-48.webp

Canim muslin bez fiyatlari ne kadar. Ben gecen gun 6li mendil 25 liraya gördüm e bebekte. Bez alip alip dikeyim desim instagramda birine sordum 100x100 50 lira dedi. Cok pahali pahal mi. Siz nerden kac liraya aliyorsunuZ
Cnm bizim burda muslin fiyatları cift en diye geçiyor 20 lira yani bir.metre alınca iki katlı battaniye oluyor.

Gri olan çok guzelmis. Lc waikiki galiba ondan alabilirim. Pijama takiminada uyar. Sağol valla canım. Ağır grip oldum evden çıkamıyorum. 1 hafta sonra düğünde var netten bi elbise aldim cokta icime sinmedi ama yapacak birsey yok. Bu halimle anca o kadar. Sende benim gibi fazla şatafat sevmiyosun anlaşılan sence bu elbise altina nasıl bir ayakkabı almalıyım?Eki Görüntüle 2193607
Evet lcw ve 30 liraydi. Ben de onu begendim ama tek rengi vardi beyaz.
Ben hep spor sade ve duz seviyorum ama esimin ailesi de tam tersi, şatafat, tüller, payetler olsun istiyor. Onlara karsi giyerim artik.
Babet tarzi bir sey mi dusunuyorsun bunun altina topuklu giyemezsin sanirim? Pembe, pudra tenkleri griye cok yakisiyor

Gri olan çok guzelmis. Lc waikiki galiba ondan alabilirim. Pijama takiminada uyar. Sağol valla canım. Ağır grip oldum evden çıkamıyorum. 1 hafta sonra düğünde var netten bi elbise aldim cokta icime sinmedi ama yapacak birsey yok. Bu halimle anca o kadar. Sende benim gibi fazla şatafat sevmiyosun anlaşılan sence bu elbise altina nasıl bir ayakkabı almalıyım?Eki Görüntüle 2193607
Beyaz çanta ve beyaz Babet

evet bende de oldu hatta ağızıma geliyor bazen doktor bana rennie duo şurup verdi günde 3 defa ama ben genelde akşamları içiyorum rahatlatıyor canım

Back
X