- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #25.181
Bence bu oda süsleme ve ikramlıklar falan çevre ile alakalı ben şimdi ev hanımıyım bide ankaralıyım tüm arkadaşlarım ailem ankarada ben şimdi doğurunca eltimlerden ve görümcem den başka kimse gelmez hastaneye onlarda zaten çok geri insanlar küçümsemek için söylemiyorum hepsi köyden çıkmış gelin gelmiş Samsun'a süslü kolonya buzdolabı magnet hiçbirşey anlamazlar onlar içinde masraf edemem normal bir kutu çikolata kolonya alıcam okadar düşünüyorum da öğretmen hemşire bankacı gibi bir mesleğim olsa ozaman o kesimden çok gelenim olur arkadaşlarım olur çok güzel şeyler var instagram da kesin yaptırırım ozaman işte renkli kolonyalar şekerler magnetler ama şu bebek doğmadan yapılan parti bana acayip saçma geliyor bebek doğmamış bebek için onca masraf stres gereksiz çok kokoş işi yani gösterişten başka bişey değil hele bir doğsun bebek sağlıkla alalım kucağımıza giyinelim süslenelim güzel bir mevlit okutalım ikramlıklar yapalım normali bu yani süslü gecelik terlik olayıda kişiye özel saygı duyuyorum ama ben giyinemem utanırım kayınlarımdan hastanede koridorda yürürken bana bakanlardan çekinirim normal pijama giycem 3 takım aldım hepsi klasik ama güzel