2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    247
Isimli hastane cikisi alan alacak olanlar hangi siteleri onerirsiniz birde bebek cikolatasi icin bi oneri istiyorum.
 
Ben o seti 200 e aldim canim bir ay once falan. Sebili 80 tl ye aldim. Hastanem de yapiyormus ufak susleme ama 400 civariydi bunlar yoktu bir tek sebil vardi. Bir de ben hem kendi evimde hem baska sehirde annemin evinde mevlut yapacagim insallah, o yuzden almak daha mantikliydi benim icin.
Aa çok uygunmuş çok begendim bende alıyım o zaman
 
Grip aşısı yaptıracak mısınız kızlar? Benim doktorum önerdi hem bebek doğduktan sonra bebeği de bir süre korur dedi. Yaptıracağım ben. Ama henüz eczanelere gelmemiş. Bir haftaya falan gelmiş olurmuş.
Onunla ilgili bişey duymadım henüz ama benim eylül girdimi burnum akmaya başlar taa mart nisana kadar :) doktor önerirse olabilir aslında.
 
Isimli hastane cikisi alan alacak olanlar hangi siteleri onerirsiniz birde bebek cikolatasi icin bi oneri istiyorum.
Ben bu takimi yaptiracagim insallah. Suslu emziklerden. Cikolata da bebek.atolye'den dusunuyorum.
 

Eklentiler

  • Screenshot_20181001-120455_Gallery.webp
    Screenshot_20181001-120455_Gallery.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_20181001-120535_Gallery.webp
    Screenshot_20181001-120535_Gallery.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 78
Sanki içimizdeki çocuğu ışınlanarak alacaklar anlamadım yani karnımı kesecekler ve ben o acıyla bebek emzirmeye çalışıcam sütüm varmı yokmu diye strese giricem o an makyaj süs püs nasıl düşünülebilir ki gelen gelsin çok kalabalık olsun hastane taşsın ben orda canımla uğraşırken ikramlık mı düşüneceğim gelenlerde kusura bakmasın artık diye yorum yapıyorum burda kızların yorumu ben çok süslüyüm çok özeniyorum bebeğim kıymetli neden yargılanıyoruz diyor yok ben çok paspalım bebeğimde değersiz mi oluyor onca hazırlığı yapmış olsam üstelik 1 gün hastanede kalınıyor hepsi boşa gider çünkü uğraşmaya gözüm görmez ne gelene bakarım ne gidene ama eve gelince bir kaç gün sonra lohusa moduna geçerim mevlüdümü yaparım ayrı şeyler
Aman canim bosversene. Sen nasil rahat ediyorsan oyle yap.
 
Onunla ilgili bişey duymadım henüz ama benim eylül girdimi burnum akmaya başlar taa mart nisana kadar :) doktor önerirse olabilir aslında.
aynen ben de çok grip olurum. Doktorum bildiği için grip aşısı yaptır dedi. Bana da mantıklı geldi:)
 
Kızlar burun kanaması yaşayan var mı aranızda. Sürekli kanıyor :/ çatlak varmış damarda umarım ileride sıkıntı çıkarmaz
 
Isimli hastane cikisi alan alacak olanlar hangi siteleri onerirsiniz birde bebek cikolatasi icin bi oneri istiyorum.
Benim kızıma bir arkadaşım şundan yaptırıyor hastane çıkışı olarak.
 

Eklentiler

  • 44F8FB8A-4DF4-4E41-A339-C76E8F6D9896.webp
    44F8FB8A-4DF4-4E41-A339-C76E8F6D9896.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 80
  • 5B0947FF-C516-4482-B294-3AD5E6541395.webp
    5B0947FF-C516-4482-B294-3AD5E6541395.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 71
  • B2B07901-7FDE-4BBC-9C51-F67D46602E28.webp
    B2B07901-7FDE-4BBC-9C51-F67D46602E28.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 74
Sağlık ocağı mı yapıyor canım biz mi söylüyoruz yapın diye
Canım normalde aşıyı yaşlılarda ve kronik hastalığı olanlarda devlet karşılıyor. Ama hamilelerde karşılamıyormuş. Eczaneden parayla alcaz mecbur. Bildiğim kadarıyla 30 TL falan. Reçete isterler mi onu bilmiyorum ama ben bugün aile hekimine yazdırdım grip aşısı.
 
E4ED5F22-6F08-4197-B5C0-1ECC8BC89D15.webp
Isimli hastane cikisi alan alacak olanlar hangi siteleri onerirsiniz birde bebek cikolatasi icin bi oneri istiyorum.
Canım ben instagramda bu sayfadan yaptırdım hastane cıkısımı cokta sevdim :) cok kullanıslı değil tabi tulumu sapkası ama bi fotoğraflık olsun yeter dedim :) penye kalitesi falan güzel takımıda rahat kullanır o oyle süslü dğeil:)
 
Arkadaşlar bazı hastaneler doguma hazılık kursu veriyor kaydımı yaptırdım ücretsiz veriyolar bizim için iyi olabilir ilk kez anne olacaklar fikir amaçlı gidilebilir tecrübesiz olunca bi gideyim dedim :)
 
Eki Görüntüle 2193803
Canım ben instagramda bu sayfadan yaptırdım hastane cıkısımı cokta sevdim :) cok kullanıslı değil tabi tulumu sapkası ama bi fotoğraflık olsun yeter dedim :) penye kalitesi falan güzel takımıda rahat kullanır o oyle süslü dğeil:)
Fiyat neydi canim gule gule giysin prenses
 
kizlar sabah ard arda 3 kere kustum yedim kustum anlamadim.
zaten bulanti hapi aliyorum dramamine.
ilk safra kustum sabah sonra hapi aldim alir almaz kustum ilacin aciligi da cikti kusarken ilac etki mi etmedi acaba bi kez daha alsam bisey olur mu uygar eymen uygar eymen cnm sen hemsireydin cevaplarmisin
 
Hastanede cikolata kolonya olmali bi suru gelen olacak benimle birlikte koca bir sulale bebegin dogmasini dort gozle bekliyoruz zor ulastik bugunlere oldukca heyecanliyiz. Ikram etsinler gelenler birbirlerine.hatta gelenlerin cicek gibi hosgeldin bebek yazili vs bir sus getirecegini dusunuyorum odamiz onlarla suslenir. Esimin en yakin arkadasi bebekle ilgili bir suru balon almis helyumla sisirtip susleyecem odayi diyor. prensesimiz cok kiymetli kisaca. Ben tabiki dogumdan dolayi aci cekecem anestezi falan bi halde olacam ama herkes bana moral icin orda olacaklar. Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bizlerde dogumhaneden saglikla cikalim insallah.

Hatta arkadaslarim surpriz baby shower yapacaklarmis bir sekilde ogrendim ve onlari durdurdum. Cunku icimde hep bir korku var atamiyorum insallah bebegime kavusurum.kavusuruz:)
ya ne guzel insanin boyle dusunceli arkadaslari olmasi masallah
 
Mrb arkadaslar hangi hastanede dogum yapacaksiniz dogum fiyatlari nedir.Ben medipol esenleri aradim simdi fiyat almak icin uzmn dr 1675 yardm doc 2150 dediler tabi ben sezeryan dogum yapacagim icin direk sezeryan fiyatini sordum normal dogum daha uygun oluyor .
Medipol megada da sezeryan dogum 2950den basliyor 4100 arasi degisiyor.
Ben persembe gunune esenler medipolden randevu aldim ilk defa gidecem bakalim ins memnun kalirsam dogumu da orda dusunuyorum.Artik hastane ve dr karar vermem lazim
 
Back
X