2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kizlar bi sakin olun az kaldi birbirimize destek olmamiz gereken zamandayiz
isteyen istedigini yapsin.
bana süs pus sacma gelmiyo ama dugun salonu gibi asiri suslemek sacma geliyo ama bazilarina da sacma gelmiyo
hepimizin bebegi kiymetli can tasiyoruz kizlar kolay degil sinirlerimiz yipranabilir.zatem disaridaki akraba es doat yeteri kadar canımızı sıkiyor bi de burda birbirimizi kirmayalim
İşte sıkıntı şurada , ben düşünmüyorum demek yerine "saçma geliyor" denmemesi lazım. Millet bin bir hevesle bir şeyler alıyor, biri çıkıp "ne gerek var" diyor. Evet olmasa da olur, kimse aç açıkta kalmaz, elzem şeyler de değil ama alan alır almayan almaz.
Benim arkadaş acilen sezeryana alındı mesela hiç bir şeyi hazır değilken, evdeki pijama ve geceliklerinden giydi. Çocuğun hastane çıkışı bile yokmuş bir şekilde halletmişler. Oldu mu oldu. Bir diğer arkadaş o kadar süsleme yaptı, bebeğin tokasıydı, ayakkabısıydı ama 2 hafta küvezde kaldı düşündükleri gibi olmadı. Kısmet ve istek yani bazı şeyler

Canım bende istanbulda özel bir doktora gidiyorum muanehanesine. Aklıma birşey takıldı belki bilgin vardır. Son zamanlarda nst olayı var ya onu ne yapicaz? Muayenehanede oluyor mu nst? Bir dahaki kontrolde sorucamda belki sen biliyorsundur.
benim doktorun muaynehanesinde nst var canım. Ama olmasa da bir hastaneye yönlendiriyorlar mutlaka.

Aynı beşikten bizde aldık az önce :) ne zaman gelir bilmiyorum kargoyla :) montajını da kendimiz yapıcaz bakalım :)
arabayı da aldım az önce
chicco-duo-kwik.one-travel-sistem-bebek-arabasi-98256.png
güle güle sağlıklı günlerde kullanın canm, çok güzel ve kullanışlı görünüyor.

İşte sıkıntı şurada , ben düşünmüyorum demek yerine "saçma geliyor" denmemesi lazım. Millet bin bir hevesle bir şeyler alıyor, biri çıkıp "ne gerek var" diyor. Evet olmasa da olur, kimse aç açıkta kalmaz, elzem şeyler de değil ama alan alır almayan almaz.
Benim arkadaş acilen sezeryana alındı mesela hiç bir şeyi hazır değilken, evdeki pijama ve geceliklerinden giydi. Çocuğun hastane çıkışı bile yokmuş bir şekilde halletmişler. Oldu mu oldu. Bir diğer arkadaş o kadar süsleme yaptı, bebeğin tokasıydı, ayakkabısıydı ama 2 hafta küvezde kaldı düşündükleri gibi olmadı. Kısmet ve istek yani bazı şeyler
Aynen oyle, ben de boyle dusunuyorum heves edip yapanlara bos is sacma demek hos degil. Herkes pasa gonlu ne isterse onu yapar. Susler,hediyeler kimine sacma abarti geliyorsa bana da bos oda laboratuvar gibi soguk geliyor diyeyim o zaman.. durup dururken bunu soylesem yapmayacak arkadaslarin hosuna da gitmez degil mi.. amac kendimizi iyi hissetmek mutlu olmak=) durup dururken yapmayana laf soylemem herkesin kendi zevki. Oyle dusunsem bile susleme yapmamak ozensizlik bence vs demem.

Arkadaşlar bazı hastaneler doguma hazılık kursu veriyor kaydımı yaptırdım ücretsiz veriyolar bizim için iyi olabilir ilk kez anne olacaklar fikir amaçlı gidilebilir tecrübesiz olunca bi gideyim dedim :)
kesinlikle çok faydası olduğunu düşünüyorum alan arkadaşlarının doğumu daha kolay geçmiş ve ne yapacaklarını bilmişler

Arkadaşlar bazı hastaneler doguma hazılık kursu veriyor kaydımı yaptırdım ücretsiz veriyolar bizim için iyi olabilir ilk kez anne olacaklar fikir amaçlı gidilebilir tecrübesiz olunca bi gideyim dedim :)
Benim hastanenin de her ayın son cuması 12-17 arası varmış ama ben yetişemiyorum maalesef :(

canım doğum yapacağın hastanenin kursuna mı gidiyorsun? bir de haftaiçi mi haftasonu mu olacak?

Canim modeli ne kaca aldiniz hayirli olsun
teşekkür ederim cnm.chicco duo kwik cnm avmde görüp çok beğenmiştim tek tıkla çok güsel kapanıyor, birde sağlam duruyor.1900 tl fiyat verdi baby mall da 1320 tlye aldım :) inş kullanışlı olur inş.

Bu da bizim bebek arabamiz=) cogu eksikleri tamamliyoruz artik topikce. Artik ekim ayindayiz, doguma 2 ay kaldi diye dusunmek istiyorum. Aralik ayinda hersey hazir olsun oturup kitap okuyup bekleyelim:)

Eklentiler

• Screenshot_20181001-160613_Gallery.webp
    Screenshot_20181001-160613_Gallery.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20181001-160628_Gallery.webp
    Screenshot_20181001-160628_Gallery.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 53
Bu da bizim bebek arabamiz=) cogu eksikleri tamamliyoruz artik topikce. Artik ekim ayindayiz, doguma 2 ay kaldi diye dusunmek istiyorum. Aralik ayinda hersey hazir olsun oturup kitap okuyup bekleyelim:)
çok güzelmiş canm sağlıkla kullanın. Senin mobilya takımı geldi mi? Biz bu cumartesi kuruyoruz foto atarım :)

Back
X