- 10 Aralık 2011
- 1.077
- 1.503
- 333
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #26.001
benim de sol tarafim sıkıntılı egilip kalkerken cok agrirdi.hamileligimde ben pek yasamadim fitik agrisi.
benim belime vurmadi hic agrisi hamileligimde ama kalcama bi kac kez.o da benim normalde yururken kaliyordum kitleniyordum.bama fitik baslangici dediginde bu nasil baslangic ben hic fitigi olan birinin yolda yururken kitlendigini duymadim diyordum.fizik tedavici daha yasin genc biraz hareletlerini yap gecmezse gel demisti.hamilelikten sonra insallah fitik icin hareketlerimi yapicam ama.bebekle yolda kitlenmek istemiyorum.kitlenmek derken anidem bi kramp giriyor yuruyemiyorum 2 3 dk bekliyorum geciyo ondam sonra da sendeleyerek yuruyorum 5 10 dk sonra kendime geliyorim normal yurumeye devam ediyorum.bu sadece yururken oluyo bende.
evde is guc yaparken sol taraftaki bel kemigim cok agriyo benim.ama hamilelikte yasamadim bunlari pek sanirim is guc eskisi gibi yapmadigim icin bence.
zaten bi arkadasim var bel fitigi olan normal dogum yapti keske sezeryan olsaydim dedi ondan da etkilendim tabi.
ama her gun yuruyusler yapan spor yapan biri olsaydim normal dogum isterdim vucut hazirliyo cunku doguma.ama boyle otur otur olmuyo.midemden dolayi disari falan cikmak istemiyorum hastaneye zor gidiyorum bi disari cikiyim gobegim aciyo dik duramiyorum falan gobek cok agir geliyo sertlesme oldugu icin boyle kendime de guvenmiyorum.
Canım anlattığın ağrı fıtık ağrısı değil. Kramp bence. 20 gün önce aynısını yaşadım. Aniden sol kalça kemigime sanki bıçak giriyor oluyor o anda adim atamiyorum 2 dakikaya geçiyor biraz sendeleyip normale dönüyorum. Başta önemsemedim sonra artmaya başladı gunde 10 defadan fazla olmaya başladı doktora arayıp anlattım kramp dedi ve magnezyum yazdı. 10gündür falan magnezyum kullanıyorum ve başladığımin 4.günü ağrım kesildi. Simdi hic yok ağrım. Kullanmiyorsan doktoruna danışarak magnezyum almani öneririm.