ayni durumdayim.ben zaten cok duygusalim.heleki konu hayvanlarsa insandam cok hayvanlara uzukurum.Allah in sessiz kullari onlar.
bizim ev bahce kati cok kedi geliyo penceremizde uyuyo falan .bizde mama olur hep her sabah veririm kapinin onune koyarim.onlar da sevildiklerini biliyo geliyolar pencere onunde uyuyolar

gecen de geldi biri uydu miyavladi mamasini verdim.yavruydu 3 aylik falan.o off dedim hamile olmasaydim seni yikar paklar koynumda yatirirdim diye gozlerim doldu.ister istemez hamile olunca dikkat etmek zorundayim hastalikli olabilir bilemem cunku.ama hamile olmasaydim pek tinlamazdim.
gecen hatta yavru uc tane kediyi anneleri sahipsiz birakmis gitmis.komsunun biri de karton ktuya koymus atmis tabiri caizse.birinin gozleri kapanmis yavrum benim iltihap olmus.nasil ciyak ciyaklar.gece esim seslerini duymus da eve getirdi gozunu actim elimle birinin ama korktum da insallah bana bulascak bi hastaligi yoktur dedim bebekten dolayi.ama dedim bisey olmaz ellerimi yikarim olur biter.daha ilk tuvaketlerini bile yapmamis yavrucaklar biz yaptirdik.sicagi gorunce mayistilar sustular oyle guzellerdi ki.ertesi gun de bekediyenin veterinerini aradik.hastalikli degilse almiyolar.mahsus hasta dedik yavrukar olcek biz bakamayiz 3 tanesine.hamile olmsaydim sahiplencektim birini ama imkan yok.neyse ki aldilar goturduler.insallah guzel bakmislardir.
hamileyken hayvanlari sevebiliriz ama diskilarini temizlememeliyiz.
eger oyle yavru kedi gorurseniz cok miyavliyosa annesi terk etmistir kesin.ve disarda tek basina yapamaz.ölür yavricak cunku daha beslenmeyi bilmez.bi yere takilir duser kurtaramaz kendini gordugunuz zman belelediyenin veterinerlik hizmetlerini arayin.onlar geliyo.en guzel sahiplendirmek ama tabi o zmna kadar da sizin bakmaniz gerekiyo.bakamicak durumdaysaniz en iyisi belediyeyi aramak.
bazen de ben kizimi evlendirmek istemiyorum diye agliyorum ben bazen ben nasil buyutcem bu pis dunyada diye aglayacak bisey buluyorum yani