cnm makesef belediylerrin kedi barinagi yok kopek barinagi var.tedavi ettikten sonra da geri birakiyolar diye bizde duyduk.aradigimiz kisi ben ikgilencem abi falsn dedi esime.oyle guvenmek zorunda kaldik.esimi tembihledim geri birakirlarsa getirsinler dedim de esim nasil bakicaz dedi sahiplendiririz dedim.ama bi yandam bebege hastakik bisey bulasirsa ben kendimi suclardim.bi de bi tane degil 3 tane.cevremizde oyle evinde kedi kopek besleyen tioler yok tek tuk onlsrinda kedileri var zaten.3unu birden kimse saiplenmezdi.bizde uatesinden gelemezdik acikcasi.
ben de kendimi en azindan ilk mudahaleyi yaptik kendimiz ve veterinere verdik bakarlar insalah diyerek motive ettim.artik onlar da insan minicik yavrulari bi basina birakamazlar diye dusunuyorum.en azindan bi insan veterinerse hayvam sevgisi illaki vardir.bu dedigim ya rukar da dahs bi haftalik falanlar.asla tek yasayamazlardi.aklima geldi kuzular.Allah yardim eder insallah.dahs niceleri var boyle kim bilir keske gucumuz yetse de heosine yetissek.hele eziyet ediyolarya hayvancagizlara hic izleyemiyorum bile.Allahnin laneti uzerlerine olsun insalah.
ben insallah tasininca kizim icin kedi sahiplenicem.bu evde mumkun degil sahiplenemem.ev zaten eski bakimsiz ve kucuk.bi de maddiyat zaten buyuk engel.
ama kizim 3 yasina falan girsin insallah muhakkak hayvan beslicem.
sen nasil bakimini ustleniyorsun kumunu falan esin degisitiriyor dimi
hazir bulmusken sorayim her ay asisini yaotiriyor musun aydan aya degisiyor mu periyotlar ve ucretker nasil