2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
KIZLAR lohusa pijamanızı nerden aldınız . Resim ve fiyat bilgisi de paylaşır mısınız . Bakıyorumda 150 den aşağı yok daha uygun bişeyler arıyorum bigün için o kadar para vermek zoruma gitmiyo değil:)
Evet cnm bende alicam o yuzden instagramdan 3 4 yer takip etmeye basladim sabahlik almiycam o yuzden benim baktiklarimda 100tl civari ben bide gece yatmaya falan gundelik bi pijama alcam onuda uygun bulamadim.

cok iyiymis gecelik ve sabahlik ikisi toplamda mi 60 asiri iyi :-)
ve cok guzeller gule gule giy.
Evet canim ikisi 60, kadikoyde marilyn siye bir yer cok guzel seyler vardi ve hemen hepsi indirimdeydi. Pembeli olanlar daha tatli gorunuyordu ve secenek daha coktu.

Eki Görüntüle 2195809
Benimkiler boyleydi. Pijama takimi 100, gecelik ve sabahlik 60 liraydi indirimden aldim. Sonra da giyilebilir bence 1 gun diye dusunme.

Gayet güzel ve uygunlar . Ben hayatımda hiç 60 kiloları görmediğim için belki 70 :)) zayıflar eskı halime dönerim onalrda bana olmaz diye dusunuyorum. Gerçi eskı halime dönmemde 1 seneyı bulur heralde doğru soyluyosun

kizlar vakumlu hurc kulkaniyomusunuz
ben kisliklari indircem de vakumlu hurclarim benim hep patliyor.yine ise yariyo da yeni almam lazim.
bildiginiz iyisi var mi.a101 den alsmitim ben ama patliyor

Evet canim ikisi 60, kadikoyde marilyn siye bir yer cok guzel seyler vardi ve hemen hepsi indirimdeydi. Pembeli olanlar daha tatli gorunuyordu ve secenek daha coktu.
ya cidden cok iyi almissin ben bi boydan gecelik sordum 68 dedi.aliyodum vazgectim.hele nette takim halinde boydan arti sabahlik 150 den asagi yok.o kadar da vermem ya.
dedigin magazanin sayfasi var mi

Gayet güzel ve uygunlar . Ben hayatımda hiç 60 kiloları görmediğim için belki 70 :)) zayıflar eskı halime dönerim onalrda bana olmaz diye dusunuyorum. Gerçi eskı halime dönmemde 1 seneyı bulur heralde doğru soyluyosun
Pijama alacaksan kilo farkeder ama gecelikte cok da farketmez gibi geliyor. Ben 45 kiloydum s giyiyordum, zamanla 53e ciktim s giydim. Simdi 59 oldum hala s bedenim (gecelik icin soyluyorum). Pijamalar az dar oluyor tabi artik ama gecelik zaten salas bir sey daha rahat giyilir.

ya cidden cok iyi almissin ben bi boydan gecelik sordum 68 dedi.aliyodum vazgectim.hele nette takim halinde boydan arti sabahlik 150 den asagi yok.o kadar da vermem ya.
dedigin magazanin sayfasi var mi
Yok canim, lohusasepetinde falan satiliyor ama normal fiyatiyla. Magaza kendisi indirim yapmis sanirim ufak bir yerdi zaten.

Valla ben hiç bir vitamin ilacı kullanmıyorum aslında dr yazdı da üşengeç ben nedense hiç başlamadım bile eksiklik bir d vitami var oda her hamilede olur diye birşey vermedi dr kan ilacı kullanıyorum işte birde rennie mide yanmama iyi geliyor benim kutu kutu içiyorum 30 haftalık olduk şükür rabbim 38 haftayı da nasip etsin hepimize ben de birşey demedim zamanı gelsin ona göre konuşurum dedim bugün yine kasık ağrım başladı bu rahim yumuşaması sinirimi bozdu sürekli korku içindeyim rabbim bize günün de doğmayı nasip etsin :dua: onun dışında bebeğin kıyafetleri hazır yıkadım ütüledim kilitli poşetlere koydum kendim için lohusa pijaması almadım almayı da düşünmüyorum çok gereksiz pahallı normal penye pijama aldım bir tane de evde var hiç kullanmadığım bir tane daha alırsam yeter diye düşünüyorum araba almadım daha onu Doğum sonrası da alabilirim diye acele etmedim çünkü şuan fiyatlar çok uçuk uyku seti alayım diyorum yatağı için ona bakıyorum şimdilik bizde durum bu sen kaç haftalıksın?
cnm rahim.yumusamasi artik herkesde oluyomussa korkma bence.
o kasik agrilari 1 haffadir bende de var.takmiyorum ama agriyinca da korkuyorum.gecince rahatliyorum.
cok agrin olmuyosa korkma bence.nirmal heralde bu aylar burda bi cok kizlarda var artik kasik agrisi normal demekki.
bi de benim akintim da artti

Pijama alacaksan kilo farkeder ama gecelikte cok da farketmez gibi geliyor. Ben 45 kiloydum s giyiyordum, zamanla 53e ciktim s giydim. Simdi 59 oldum hala s bedenim (gecelik icin soyluyorum). Pijamalar az dar oluyor tabi artik ama gecelik zaten salas bir sey daha rahat giyilir.

Yok canim, lohusasepetinde falan satiliyor ama normal fiyatiyla. Magaza kendisi indirim yapmis sanirim ufak bir yerdi zaten.
oraya da bakiyim cnm sagol.
boydan gecelik bende kendi bedenimde alicam.ben elbiseyi l beden giyiyorum ina ragmen simdi bile oluyor.

kizlar vakumlu hurc kulkaniyomusunuz
ben kisliklari indircem de vakumlu hurclarim benim hep patliyor.yine ise yariyo da yeni almam lazim.
bildiginiz iyisi var mi.a101 den alsmitim ben ama patliyor
Kullaniyorum ve ayni seyden sikayetciyim. Hatta daha bugun konusu oldu esimle iyi bi yerden bulsak alsak diye. Bulursan bana da soyle cnm

Kullaniyorum ve ayni seyden sikayetciyim. Hatta daha bugun konusu oldu esimle iyi bi yerden bulsak alsak diye. Bulursan bana da soyle cnm
ya cnm buldum da guvenemedim.bi tanesi 12 tlydi pahaliydi bence.
bi daha a101 inkini almicam ama.şok a gelmisti boy boy.onu da almak istemedim xl l xs ve s falan vardi xs ve s cok minik istemedim.şok un mallarini da oek sevmiyorum.bime de hic gekdigini gormedim vakumlu hurcun.ya da denk gekmedim.
istanbul anadolu yakasinda oturuyosan hakmari takip ediyorum.gecen sene guzel takim gelmisti 30 kusurdu kalitelidir belki gelirse akicam.kullanmadim ama a101 dekinden iyi olabilir.millet kisliklari cikarmaya basliyoya artik cikar katakoglari takip et cnm.a101 şok cikardi daha da gelmez bim hakmar falan daha cikarmadi

KIZLAR lohusa pijamanızı nerden aldınız . Resim ve fiyat bilgisi de paylaşır mısınız . Bakıyorumda 150 den aşağı yok daha uygun bişeyler arıyorum bigün için o kadar para vermek zoruma gitmiyo değil:)
Benim ablam normal pijama takımı almıştı önü düğmeli. Emzirirken rahat ederim diyorsan öyle alabilirsin. Biraz da çarşı gibi yerlere bakarsan aslında güzel ve uyguna var. Ben de 70 aldım bi tane pijama takımı iki yanda çıtçıtla açılıyor emzirme yeri. Bi tane de pazardan dün aldı eşimle kaynanam, üst kısmı yok güzel ama altı polarlıydı 35 fiyatı. Altını giyemesem bile üstünü kullanırım. Diğer aldığım takım ın altı da griydi çünkü aynı renkteler. Bir tane de lcw dan bakacağım önü düğmeli bi şey.

Slm kizlar nuk cam biberon alan varmi 0 6 ay olandan first chioce + yaziyo ama M.buyukmu acaba bu civilden bunu aldım. Baska bi magazada 0 6 ay da olsa M buyuk S olmali diyor. Kafam karıştı byyukse degistircem fikri olan varmi:)

ya cnm buldum da guvenemedim.bi tanesi 12 tlydi pahaliydi bence.
bi daha a101 inkini almicam ama.şok a gelmisti boy boy.onu da almak istemedim xl l xs ve s falan vardi xs ve s cok minik istemedim.şok un mallarini da oek sevmiyorum.bime de hic gekdigini gormedim vakumlu hurcun.ya da denk gekmedim.
istanbul anadolu yakasinda oturuyosan hakmari takip ediyorum.gecen sene guzel takim gelmisti 30 kusurdu kalitelidir belki gelirse akicam.kullanmadim ama a101 dekinden iyi olabilir.millet kisliklari cikarmaya basliyoya artik cikar katakoglari takip et cnm.a101 şok cikardi daha da gelmez bim hakmar falan daha cikarmadi
Istanbulda degilim cnm a101 dekileri kullandim kotu zaten market mallari kotu oluuo ben bide jumbo battal boy kullaniyorum yorganim uyku setlerim battaniyelerim hep icinde iyi bi yerden paraya kiyip alicam yeter ki patlamasin :)

cnm rahim.yumusamasi artik herkesde oluyomussa korkma bence.
o kasik agrilari 1 haffadir bende de var.takmiyorum ama agriyinca da korkuyorum.gecince rahatliyorum.
cok agrin olmuyosa korkma bence.nirmal heralde bu aylar burda bi cok kizlarda var artik kasik agrisi normal demekki.
bi de benim akintim da artti
Ne bileyim ya kafamda deli sorular dr normal diyor araştırıyorum Doğuma hazırlık diyo allahım bizi korusun :dua: göğüs ucu şuan da bile yara olmaya başladı benim kantaron yağı sürüyordum geçen hafta da lansinoh krem aldım oda çok pahallı ya göğüs Kalkan’ı için de çok kararsızım gümüş mü alsam avetin mi alsam diye henüz karar veremedim benim eksiklerim bitti sadece dediğim gibi araba kaldı küvet aldım ben 28 tl çokta güzel Hepsiburada da indirimdeydi çok büyük ve sağlam A101 bize uzak onu beklemek istemedim şampuan biberon emzik pişik Kerim’i yağı vs hepsi hazır mustela aldım geniş çaplı araştırmalarım sonucunda ona karar verdim çok araştırdım çünkü en çok memnüniyet hangi şampuanda diye dalan sabun tozu aldım onunla yıkadım kıyafetleri çok güzel hiç kokusu yok yumuşak birde..reflü yastığı almadım gerekli olur mu ona karar veremedim

aa ben epidurali de hem sezeryande hem spinalde tercih ediliyo saniyodum yani tek basina epidural.
peki hem spinal hem epidural tercih edebildigimiz gibi hem genel hem epidural de olabiliyo mu.hani madem agri kesici gorevi goruyor.genelden sonra agrimiz olunca epidural de tercih edilebiliyor mu
Genel anestezide epiduralle hiç karşılaşmadım canım. Benim doğum yapacağım hastane spinal anestezide epidural için ayrıca ücret almıyor. Doğum yapacağın hastaneyle konuş istersen fiyatları.

ruhum_mavi ruhum_mavi canim bebek odasini kurdunuz mu:KK48:
Canım inanır mısın 2 gündür kurmaya uğraşıyoruz. Çok zor ve tefferruatlıymış. İçinden kurulum klavuzu da çıkmadı. Babam, kardeşim ve eşimin canı çıktı hala uğraşıyorlar ama sona yaklaştık:) mobilyayı önceden aldığımız için adamlara da yaptıramadık montajı. Eğer biterse foto atıcam sana.

Back
X