2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kızlar fena grip olmuşum siz de dikkat edin salgın var ve baya ağır bir grip.
yarın okul da var umarım biraz toparlarım rapor almak istemiyorum çünkü haftada 2 gün boşum var öyle olunca insan rapor almaya çekiniyor..
ıhlamur ve mandalinaya dayadım kendimi var mi başka önerisi olan

Canım inanır mısın 2 gündür kurmaya uğraşıyoruz. Çok zor ve tefferruatlıymış. İçinden kurulum klavuzu da çıkmadı. Babam, kardeşim ve eşimin canı çıktı hala uğraşıyorlar ama sona yaklaştık:) mobilyayı önceden aldığımız için adamlara da yaptıramadık montajı. Eğer biterse foto atıcam sana.
Ya oyle mi:KK48: olsun gec olsun güc olmasin canim. Zordur tabi, mobilyacilar alisik hemen kuruveriyorlar. Tamam canm:KK51:

yarın okul da var umarım biraz toparlarım rapor almak istemiyorum çünkü haftada 2 gün boşum var öyle olunca insan rapor almaya çekiniyor..
Burun sprey sisesine sirkeli su koydum onu sikiyorum ben, bir nebze iyi geliyor burnum aciliyor hem de dogal.

Bende çok kötüyüm Boğazım çok kötüydü sirke limon geçirdi şimdide gribe döndüm burnum acayip tıkalı sabaha kadar oturdum ağladım yatamıyorum geniz akıntısı burun tıkanıklığı var ya geçmiş olsun hepimize bende sıcak suya limon sıkıp bal koyup içiyorum sirke ile gargara ve mandalina yiyorum

Geçmiş olsun canım benim de burnum akıyor su gibi :(
Güya evdeyim hiç dışarı da çıkmıyorum sözde, mandalina da yiyordum ama yine de kaptık galiba şifayı. Bol su içmeyi de ihmal etme canım.

Bende aynı durumdayım 2 gündür kafamı kaldıramıyorum gözlerimin içinden ateşler çıkıyor sanki :( zencefil bal tarçın karışımı yapıyorum bende çok faydası olmadı sanki.Kullanabileceğimiz ilaç yok mu acaba ?

Ya oyle mi:KK48: olsun gec olsun güc olmasin canim. Zordur tabi, mobilyacilar alisik hemen kuruveriyorlar. Tamam canm:KK51:
Canm kurduk nihayet :) halı perde ve duvara yapacağım stickerlar kaldı :)

Eklentiler

• FB1A8C61-E457-431E-ADF0-35F8325FD622.webp
    FB1A8C61-E457-431E-ADF0-35F8325FD622.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 105
  • 8668BD98-7F1B-41D9-AF0F-6D222B23BCDD.webp
    8668BD98-7F1B-41D9-AF0F-6D222B23BCDD.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 106
  • 51DE1F3D-267C-4B5A-9055-4DC903C13BAE.webp
    51DE1F3D-267C-4B5A-9055-4DC903C13BAE.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 100
Ben de ayni durumdayim biktim enfeksiyondan 2 kerr yasadim zaten.
En azindan artik mantar olmuyorum intim jel cok ise yaradi.
Baticon kullanıyorum arada doktorum söylemişti. Aklınızda bulunsun. Oraya herhangi bir jel krem temizlik ürünü tavsiye etmiyorlar. Hamilelik dışındada. Florasını bozabileceği için

KIZLAR lohusa pijamanızı nerden aldınız . Resim ve fiyat bilgisi de paylaşır mısınız . Bakıyorumda 150 den aşağı yok daha uygun bişeyler arıyorum bigün için o kadar para vermek zoruma gitmiyo değil:)
Lohusa sepetine baktın mu canım orada uygunf fiyatlar ben oradan alacağım

Baticon kullanıyorum arada doktorum söylemişti. Aklınızda bulunsun. Oraya herhangi bir jel krem temizlik ürünü tavsiye etmiyorlar. Hamilelik dışındada. Florasını bozabileceği için
Doktor yazdi bana jeli gunde 2 kere de kullanmami soyledi.

Merhaba arkadaslar bi yardim edin lutfen 12 eylulde adet olmam gerekiyordu olmadim 3 gun gecince kahverengi akintim basladi 5 gun surdu kesildi saglik ocaginda kan testi yaptim negatif yine adet olmadim 11gun gecincede evde idrar testi yaptim c cizgisin yaninda kalin ikinci cizgi vardi ama t nin yaninda degildi simdi 24 gun oldu hala adet olmadim 4 lu hormon testi yapti degerlerim su sekilde prolaktin degerim 20,94
Fsh 2,84 sizce neden oldu bu 9 aylik bebegim var emziriyorum cevap verin lutfen bugun 25 gun kahverengi akintim ve kasik agrim var

kızlar benim iki gündür nefesim daralıyor sanki birşey sırtımdan girip göğüsümden çıkıyormuş gibi tuhaf ama sıkışıyor ağrı var. böyle yaşayan var mı aranızda?

Burun sprey sisesine sirkeli su koydum onu sikiyorum ben, bir nebze iyi geliyor burnum aciliyor hem de dogal.
ben de deneyim o zaman sağol canım

Bende çok kötüyüm Boğazım çok kötüydü sirke limon geçirdi şimdide gribe döndüm burnum acayip tıkalı sabaha kadar oturdum ağladım yatamıyorum geniz akıntısı burun tıkanıklığı var ya geçmiş olsun hepimize bende sıcak suya limon sıkıp bal koyup içiyorum sirke ile gargara ve mandalina yiyorum
sana da geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım benim de burnum akıyor su gibi :KK43:
Güya evdeyim hiç dışarı da çıkmıyorum sözde, mandalina da yiyordum ama yine de kaptık galiba şifayı. Bol su içmeyi de ihmal etme canım.
benim eşim sağolsun o getirdi eve hastalığı
Bende aynı durumdayım 2 gündür kafamı kaldıramıyorum gözlerimin içinden ateşler çıkıyor sanki :KK43: zencefil bal tarçın karışımı yapıyorum bende çok faydası olmadı sanki.Kullanabileceğimiz ilaç yok mu acaba ?
malesef canım doktora sordum yokmuş

Back
X