- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #26.341
kızımda hiç yaşamadım bunda mübarek tüm hamilelikte yaşanacakları yaşıyorum maşaAllah sağlıklı olsun da ama uyuyamıyorum :/Hamilelikte normal cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızımda hiç yaşamadım bunda mübarek tüm hamilelikte yaşanacakları yaşıyorum maşaAllah sağlıklı olsun da ama uyuyamıyorum :/Hamilelikte normal cnm
Her gebelik ayni degil bendede oluyodu sanki oksijen yokmus gibikızımda hiç yaşamadım bunda mübarek tüm hamilelikte yaşanacakları yaşıyorum maşaAllah sağlıklı olsun da ama uyuyamıyorum :/
aynen öyleymiş inanmamıştım ama her gebelik aynı değilmiş daha 2 ay var nasıl geçecek bilmiyorum :/Her gebelik ayni degil bendede oluyodu sanki oksijen yokmus gibi
Ben de zor nefes alıyorum bir de kalbimde çarpıntı oluyor gibi. Geçen 2 akşam daha kötüydü ama bu akşam azaldı. Bebişler büyüyor ve baskı yapıyor içimize ondan sanırım.kızlar benim iki gündür nefesim daralıyor sanki birşey sırtımdan girip göğüsümden çıkıyormuş gibi tuhaf ama sıkışıyor ağrı var. böyle yaşayan var mı aranızda?
Zmn oyle hizli geciyoki anlamazsinaynen öyleymiş inanmamıştım ama her gebelik aynı değilmiş daha 2 ay var nasıl geçecek bilmiyorum :/
bence nerden aldığınıza bağlı mesela lc waiki nin bedenleri büyük kalıyor h&m tam geliyor bedenine göre. ayrıca kimi bebek zayıf kimi normal kimi iri kimi de erken doğar bence 50 beden bulunması gerekir. bende kızımda 1 tane olsun diye vardı ama kızım erken geldi ve 1 ay boyunca 50 beden giydi.Kizlar kiyafetlerde yenidoğan boy almayin. 50 cm oluyor, çok küçük. 0-3 de az alın. Yıkanınca çekme payı da olur. Büyüklerin caresi var ama kücük gelenlerin yok.
Hayirli olsn cnm guzel olmusCanm kurduk nihayet :) halı perde ve duvara yapacağım stickerlar kaldı :)
Ayy cok guzellCanm kurduk nihayet :) halı perde ve duvara yapacağım stickerlar kaldı :)
evet canım =) senin kinin hareketleri nasıl canımBen de zor nefes alıyorum bir de kalbimde çarpıntı oluyor gibi. Geçen 2 akşam daha kötüydü ama bu akşam azaldı. Bebişler büyüyor ve baskı yapıyor içimize ondan sanırım.
Eskiye göre daha sakin canım, ama uyanıkken art arda fazla vuruyor. Onun dışında baya sakin, ara ara toplanma hareketi oluyor. İğneye bağlamıştım yavaşlamasını ama iğneyi de yaptıralı 4 gün geçti. Çarşamba kontrolü bekliyorum bakalım inşallah her şey yolundadır.evet canım =) senin kinin hareketleri nasıl canım
bogulma kusmaya karsi aldim cnm.hepsi burada da baktim indirim yokru.ama indirime girerse ordan da alabikirim cnm a101 bime falan gelmezse.Ne bileyim ya kafamda deli sorular dr normal diyor araştırıyorum Doğuma hazırlık diyo allahım bizi korusungöğüs ucu şuan da bile yara olmaya başladı benim kantaron yağı sürüyordum geçen hafta da lansinoh krem aldım oda çok pahallı ya göğüs Kalkan’ı için de çok kararsızım gümüş mü alsam avetin mi alsam diye henüz karar veremedim benim eksiklerim bitti sadece dediğim gibi araba kaldı küvet aldım ben 28 tl çokta güzel Hepsiburada da indirimdeydi çok büyük ve sağlam A101 bize uzak onu beklemek istemedim şampuan biberon emzik pişik Kerim’i yağı vs hepsi hazır mustela aldım geniş çaplı araştırmalarım sonucunda ona karar verdim çok araştırdım çünkü en çok memnüniyet hangi şampuanda diye dalan sabun tozu aldım onunla yıkadım kıyafetleri çok güzel hiç kokusu yok yumuşak birde..reflü yastığı almadım gerekli olur mu ona karar veremedim
inşaAllah canım. büyüyor artık annesi =)Eskiye göre daha sakin canım, ama uyanıkken art arda fazla vuruyor. Onun dışında baya sakin, ara ara toplanma hareketi oluyor. İğneye bağlamıştım yavaşlamasını ama iğneyi de yaptıralı 4 gün geçti. Çarşamba kontrolü bekliyorum bakalım inşallah her şey yolundadır.
benim bi cogu patlamis malesef.bi kac tane kalmis saglam.ama yine de koyuyorum ben en azindan bazanin altinda rutubet kokusu olmuyor cnm.Istanbulda degilim cnm a101 dekileri kullandim kotu zaten market mallari kotu oluuo ben bide jumbo battal boy kullaniyorum yorganim uyku setlerim battaniyelerim hep icinde iyi bi yerden paraya kiyip alicam yeter ki patlamasin :)
Teşekkür ederim canım cevap için.. Bende miyom olduğu için erken Doğum riski var o yüzden yapıldı.. üşüme belkidr hasta oluyorum ondandır ama iğneden sonra olunca ona bağladım..C Cevizli kek
Bana da yapilmisti. Bebek ilk bir iki gun hareketleri azalmisti sonra duzeliyor ama. Korkma. Hatta benm asiri hareketlenmisti sonrasinda. Ama titreme usume hic duymadim. Bende de olmamisti. Gecmis olsun canm. Neden yaptilar ki sana bu igneyi erken dogum riskin mi var?
Hareketleri azalıyor canım korkma, benim de azaldı, Hatta endişelenip nst ye girdim ertesi gün ama kalp atışları falan normaldi. Bana iki doz yapıldı bugün daha iyi hissettim hareketlerini. Tatlı bi şeyler yeyince çok hafif kıpırdamıştı içimde, sen de öyle kontrol edebilirsin.Arkadaşlar merhaba, dün ve bugün olmak üzere 4 doz celestone yapıldı bana da.. Bu iğneyi yaptıran arkadaşlar bir yan etki yaşadı mı acaba? Bebeğin hareketleri azaldı, üşüme ve titreme var bende bunlar normal mi acaba?