Saol cnm hepimiz iyi günlerde kullanırız aldıklarımızı inş

valla gümüş kapak mı alayım almayayım mı emin olmadım şimdiden böyle olunca gözüm korktu açıkçası alayım kullanırım sonra satarım diyorum çünkü ikinci el alanda çok en kötü birine hediye ederim diyorum ama hala karar veremedim...valla rahim yumuşaması olması gereken dedi dr ama nedense kafama yatmadı bir çok yazı gördüm rahim yumuşaması erken Doğumu tetikliyor diye yazmış kadınlar ne bileyim ben de şaştım kaldım İnan yarın bi görüneyim diyorum başka bir dr ama kafamı bulandıran da zaten başka dr oldu zaten şeker yüklemesi için gitmiştim oradaki dr söylemişti rahim yumuşamış diye kendi dr iyi birşey demişti ben de bilmiyorum idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı iki hafta önce tek kullanımlık antibiyotik kullandım geçti mi bilmiyorum yarın ona da baktırayım diyorum belki sancım ondandır su tüketimini İnan ben de yapmıyorum hatta günde en fazla 3 bardak su içiyorum havalar soğudu daha çok unutuyorum içmeyi midem de almıyor aşırı suyu Allah’ın izniyle bu 7 haftada geçse tamam bazen yavrum biz çok çektik ha gayret biraz daha sık dişini az kaldı diyorum inş gününü bekleyecek yavrularımız