2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hanımlar hastaneye emzirme yastığı götürecek misiniz? Rüyamda 32.haftada doğum yaptığımı gördüm kalktim çantayı hazırlamaya:KK70:
götürmiycem canım yaa çok büyük bişey. Pusetini taşıycaz zaten bir de yastık taşıtmayayım eşime :) idare ederiz artık hastanede yastıksız emzirerek.

canım ben daha alış veriş bile yapmadım düşün artık yani senin durumun benden iyi
Vallaa cnm bende aldim biseyler ama hic takim olan bişey yok ordan burdan buldugum seyler ve buyuk beden. Bende tekrar almak icin hafta sonunu bekliyorum yenidogan seyler alicam. Daha bana pijamasi terligi cok gozumde buyuyo ya

Kızlar benımde baldırlarımın içlerinden genitale doğru cok ağrım oluyor . Özellikle yataktan kalkarken , sağdannsola dönerken oturup kalkarken felaket ağrım oluyo . Daha önce konusulmustu vucut kendını doğuma hazırlıyo diye ama aynı ağrıyı cekip doktoruyla konusan oldu mu ?
Acılma falan olmaz dimi ne biliyim korkuyorum işte :/
bende 2 aydır aynı ağrı var canım. yatıp kalkmak dönmek zulüm oluyor resmen. her kontrolde soruyorum bugün yine sordum normal dedi doktor. Zaten bugün nstye de girdim sancı çıkmadı rahatladım.

Kizlar akil aliyim sizden kizim yaz bebesiydi bu bebegimi nasil giydircem acemi oldum. O yuzden kac uzun kollu ve kisa kollu aldiniz badi olarak.

götürmiycem canım yaa çok büyük bişey. Pusetini taşıycaz zaten bir de yastık taşıtmayayım eşime :) idare ederiz artık hastanede yastıksız emzirerek.
Ben narkozdan yatamamiştim oğlumda hep oturmuştum o geliyor aklıma daha rahat olurmuş acaba diye düşündüm bende

Kizlar akil aliyim sizden kizim yaz bebesiydi bu bebegimi nasil giydircem acemi oldum. O yuzden kac uzun kollu ve kisa kollu aldiniz badi olarak.
5 tane yenidoğan, 5 tane 0-3, 3 tane de 3-6 kısa kollu body aldım canm. Yeğenlerimden gelen 7-8 tane de farklı aylarda uzun kollu bodyler var. Ben evimiz sıcak olduğu için kısa kollu giydirmeyi düşünüyorum. Dışarı çıkarken uzun kollu giydiririm belki.

5 tane yenidoğan, 5 tane 0-3, 3 tane de 3-6 kısa kollu body aldım canm. Yeğenlerimden gelen 7-8 tane de farklı aylarda uzun kollu bodyler var. Ben evimiz sıcak olduğu için kısa kollu giydirmeyi düşünüyorum. Dışarı çıkarken uzun kollu giydiririm belki.

Canım bendekiler hep askılı ve kısa kollu daha rahatti
Bizim evde sicak oluyor 5 tane uzun kollu badimiz var yeter. O zaman kisa kollu aliyim ben.

Ben alttan kısa kollu zıbın veya atlet, üzerine tulum veya uzun kollu alt üst takım. Alta çorap. Böyle düşünerek bir sürü içten giyebileceği beyaz çıtçıtlı kısa kollu zıbın aldık. Penye yelek ve örme yelek-hırka da var bol miktarda.
Bizim giydiğimizden 1 kat fazla giyerlermiş ya kendime göre mi giydireyim eşime göre mi bilemedim:D Eşim şort ve tshirtle geziyor. Ben atlet ve uzun kollu esofmanlarla. Eşim battaniye ile yatıyor ben ince yün yorganla yatıyorum:D

bende 2 aydır aynı ağrı var canım. yatıp kalkmak dönmek zulüm oluyor resmen. her kontrolde soruyorum bugün yine sordum normal dedi doktor. Zaten bugün nstye de girdim sancı çıkmadı rahatladım.
Benımde yaklasık 2-3 haftadır var . Dedigin gibi tam zulum . Açılma falan olur diye korkuyorum bilmiyorum tabi ama .

Hanımlar hastaneye emzirme yastığı götürecek misiniz? Rüyamda 32.haftada doğum yaptığımı gördüm kalktim çantayı hazırlamaya:KK70:
Ben hergece doğuruyorum canım :)) bugün yıkayacağım kıyafetlerini bende sonrada hazırlarım ütüleyip. Dursun çantada hazır ne olur ne olmaz. İnşallah zamanında alırız bebişleri kucağımıza

Kızlar kıyafetlerin etiketlerini yikamadan once mi sonra mi kestiniz? Önce kesersem ne hangi beden anlamam ki

Benim küçük valizimi depodan getirdim ama küf kokmuş. Sildim, dışarıda beklettim ama hafiften bir koku var hala geçmedi. Balkonda duruyor. Şimdi hazırlasam o koku çamaşırlara sinse üzülürüm, bekletsem geçer mi yoksa yeni bir çanta mı alayım bilemedim ne dersiniz?

Kızlar kıyafetlerin etiketlerini yikamadan once mi sonra mi kestiniz? Önce kesersem ne hangi beden anlamam ki
Ben sonra kestim. Bedenlere göre de paketlere koydum. İlk yıkamada hepsi birden yıkandığı için büyük küçük ayırt edemedim ben. Altları üstleri bile ayıramadım hangisi hangi takımındı bilemedim hiç kullanmadığım için. Her yer minik minik çorap, zıbın oldu:D

Benim küçük valizimi depodan getirdim ama küf kokmuş. Sildim, dışarıda beklettim ama hafiften bir koku var hala geçmedi. Balkonda duruyor. Şimdi hazırlasam o koku çamaşırlara sinse üzülürüm, bekletsem geçer mi yoksa yeni bir çanta mı alayım bilemedim ne dersiniz?
Bence yeni bi şey al ya da son günlerinde koy canım, kötü koku sinmesin .

Back
X