2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar kıyafetlerin etiketlerini yikamadan once mi sonra mi kestiniz? Önce kesersem ne hangi beden anlamam ki
yıkamadan kestim canm. Büyüklüklerinden anlarsın aslında. Ayrıca bazılarının bedeni 0-3 yazsa da kalıbı baya büyük. Ben onları 3-6 ayların içine koydum. Bence sen de etiketine göre değil de büyüklüklerine göre sırala.

Benim küçük valizimi depodan getirdim ama küf kokmuş. Sildim, dışarıda beklettim ama hafiften bir koku var hala geçmedi. Balkonda duruyor. Şimdi hazırlasam o koku çamaşırlara sinse üzülürüm, bekletsem geçer mi yoksa yeni bir çanta mı alayım bilemedim ne dersiniz?
Bence geçer ama hemen geçmez bir iki hafta havalansın ancak diye düşünüyorum

Dimi bende öyle düşündüm hepsi minnacık bakmakla anlaşılmıyor. Utulemek zor mu peki? Yardıma birini çağırmak lazim mi? Kendim yapabilir miyim?
Ben sandalyede ütüledim, biraz belim ağrıdı açıkçası yardımcı olsa iyi olur parça çoksa.

Bence yeni bi şey al ya da son günlerinde koy canım, kötü koku sinmesin .
Herhalde yeni bi şey alcam canım, koku geçmez gibi.

Bence geçer ama hemen geçmez bir iki hafta havalansın ancak diye düşünüyorum
Valla attım balkona yağmurlar başlayana kadar dursun bakalım olmadı alırım bir şey.

Vallaa cnm bende aldim biseyler ama hic takim olan bişey yok ordan burdan buldugum seyler ve buyuk beden. Bende tekrar almak icin hafta sonunu bekliyorum yenidogan seyler alicam. Daha bana pijamasi terligi cok gozumde buyuyo ya
sorma benim de gözümde büyüyor bu ay bir kısmını önümüzdeki ay kalanını tamamlayacağım inşallah maaşı bekliyorum

bugün kontrolümüz vardı. 29+1 olduk. 1340 gram geldi kilosu. 3 hafta önce 771 gramdı bana çok az gelmişti stres yapmıştım. 3 haftadır ceviz, pekmez ve kaşara yüklendim baya kilo aldırmışım kızıma :KK48: herşey normal dedi, bacak uzunluğu herzamanki gibi 1 hafta önde gidiyor. Suyu ve rahim ağzı da normal. NST'ye bağladı sancı çıkmadı. Bundan sonra her kontrolde NST'ye girecekmişim. Bir sonraki kontrolümüze de 32+0'da gidip çalışabilir raporu alacağım.
maşallah ne güzel gelişmiş
Benim küçük valizimi depodan getirdim ama küf kokmuş. Sildim, dışarıda beklettim ama hafiften bir koku var hala geçmedi. Balkonda duruyor. Şimdi hazırlasam o koku çamaşırlara sinse üzülürüm, bekletsem geçer mi yoksa yeni bir çanta mı alayım bilemedim ne dersiniz?
çıkmıyor o koku malesef hep kalıyor canım sen yeni bir valiz al derim her zaman kullanırsın ya da son gün koy içine yani her şeyin bohçada hazır olsun direk koy içine git

İnstagram da mühendisinoğlu diye biri bar. Krem bez vs herşeyi araştırıyor ona bir bak derim.
Canım o sayfaya baktım hiç önermemiş sebamed i direk çöp diyor. baby&me deterjanı da hiç önermiyor onu da aldım allahtan daha yıkamadım. hadi deterjanı iade ederim ama diğerleri hediye. ya onları kullanmıcam mustela alcam. ya da kullanan nası kullanmış deyip gözü karartcam. ama bile bile lades de denmez ki ya. çok kafam karışık

Sirkeli suyla temizle burnuna çek canım çok faydasını görüyorum. Az tıkanıyor burnum bir bardağa yapıyorum sirkeli su banyoda bırakıyorum. Git gel yaptıkça temizliyorum. En son serçe parmağımla sürüp bırakıyorum
tamam canım fısfıs sıktım açıldı akşam yatarken yine tıkanıyor denicem mutlaka çok teşekkür ederim

Canım benim oğlum 6 yaşında alerji testinde küfe alerjisi olduğu çıktı sakın kullanma onun kokusu bile zarar verebilir

tamam canım fısfıs sıktım açıldı akşam yatarken yine tıkanıyor denicem mutlaka çok teşekkür ederim

benimde sürekli burun tıkanıklığım vardı ender saraç hamileler için susam yağını burun deliklerinin iç tarafına sürün yatın dedi bende dinledim böyle bir şey yok o günden beri rahat uyuyorum doktorada sordum. hiçbir sıkıntı yok ilaç kullanacağına bende onu öneriyorum dedi. günde 3 defadan fazla kullanmamak gerekiyor. ben özellikle gece kullanıyorum. dene çok memnun kalacaksın :KK9:

bana doktor bir ilaç yazdı eczaneye gittim bana başka birşey verdi newcal d3 suda eriyen bilemedim yani değiştirsem mi

doktoruna güven bence o ne verdiyse onu kullan eczanelere ben pek güvenmiyorum hatta her doktora bile güven olmuyor. ben doktoruma çok güveniyorum. istersen benim kullandığımı sorabilirsin ama kesinlikle doktora sor

Ben valizi hazırladım kızlar dolapta toz olmasın valizin içinde tertemiz dursun dedim kendiminki kaldı benimki normal spor çanta bebeğinki valiz battaniyeler yer kapladı bayağı

doktoruna güven bence o ne verdiyse onu kullan eczanelere ben pek güvenmiyorum hatta her doktora bile güven olmuyor. ben doktoruma çok güveniyorum. istersen benim kullandığımı sorabilirsin ama kesinlikle doktora sor
tamam canım çok teşekkür ederim evet doktoruma soracağım

benimde sürekli burun tıkanıklığım vardı ender saraç hamileler için susam yağını burun deliklerinin iç tarafına sürün yatın dedi bende dinledim böyle bir şey yok o günden beri rahat uyuyorum doktorada sordum. hiçbir sıkıntı yok ilaç kullanacağına bende onu öneriyorum dedi. günde 3 defadan fazla kullanmamak gerekiyor. ben özellikle gece kullanıyorum. dene çok memnun kalacaksın :KK9:
Çok sağol canım bunuda denicem öyle kötü gribim ki tahinin üstünde biriken yağda olurmu acaba tahin de susamdan oluyor ya

Öyledir ya geçer mi acaba dedim de en iyisi yenisini alayım.
Onu yolculuklarda ileride kullanırsın yine Doğumdan sonra güzelce sabunlu suyla silersin şimdilik bebek için Yenisini al gereksiz değil zaten hep kullanırsın yolculuklarda bebeğe ayrı eşinle kendine ayrı hazırlıyorsun bebeğinki daha çok oluyor bezler mendiller her mevsimlik kıyafet ilaçlar :))))

Çok sağol canım bunuda denicem öyle kötü gribim ki tahinin üstünde biriken yağda olurmu acaba tahin de susamdan oluyor ya

sanmıyorum canım o işlenmiş bir üründen çıkan yağ sonuçta..ben gratisten almıştım 9 liraydı. arkadaşımda çıkamam ben dedi hepsiburadadan aldı :D sana hangisi uyarsa :anneadayı:

Back
X