2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bugün doğum iznine ayrıldım soranlar olmuş 31+ vs değil tam 32 olması gerekiyor geçen hafta vermemişti doktorum.
Buarada bugünlerde göğüslerimde hafif sızıntı oluyor gibi açık sarı araştırdım normalmiş gören var mı sıvıyı :)
ben geçen farkettim çok az kurumuş sarı bir şey. Bugün de baktım yine duruyor, sıkınca sarı bir sıvı geldi belki toplu iğne başı kadar. iltihap falan değildir umarım

Masallah cantalar bile hazirlaniyor ben daha camisiri yikamadim ve eksiklerim var agirdan aldim maalesef haftaya artik camisiri yikasam iyi olacak.
Ben daha hic bisey almadim. Esim aliriz daha deyip duruyor. Büyuk parcalarimiz ilk oglumdan var ama kiyafet falan almadim daha hic .

Erkek bebek bekleyen kizlar hastanede nasil bir takim giydireceksiniz? Ben bakiyorum guzel bisey bulamadim. Kanatli tulum alicam ama o foto cekmeye ertesi gun icin. Ilk hemsireye giydirmesi icin nasil bir sey aldiniz mumkunse hatta foto atsaniz.

Ben daha hic bisey almadim. Esim aliriz daha deyip duruyor. Büyuk parcalarimiz ilk oglumdan var ama kiyafet falan almadim daha hic .
Canim eksik olunca insanin aklinda oluyo hep buyuk parca az cok benim de kizdan var ama sampuandi filesiydi onlar bile dert biran once almak aslinda en iyisi.

Kızlar ben bu oda süsleme falan konusunda inanılmaz kararsızım.
Dün eşimle konuştuk bir tek kapı süsü yaptıralım, odasının kapısına da asarız dedik. Başka hediyeydi falan yaptırmıycaz çikolata hariç, zaten kim gelecek diye konuştuk.
Bugün de bakınırken tüllerden kurdele gördüm bebek küvezine çok kolay geldi. Daha dün karar vermiştik oysa ki şimdi tül bakarken buldum kendimi :KK70:
Zaten bir baslayinca devami geliyor zehir gihi yayiliyor :)))

ben geçen farkettim çok az kurumuş sarı bir şey. Bugün de baktım yine duruyor, sıkınca sarı bir sıvı geldi belki toplu iğne başı kadar. iltihap falan değildir umarım
Şimdi ablamla konuştum 3 çocuğu var gayet normal dedi zaten ilk zamanlar süt bu şekilde gelirmiş sonradan beyaz halini alırmış canım

Hiç dikkatimi çekmedi aslında, standart olurlarmış gibi geldi. Eve gelince baktım bayağı dar içinde iki tane pedi var gibi. O araya kafası nasıl sığacak acaba. Bir ara gittiğimde bakayım
Eki Görüntüle 2196433
Pedler çıkıp genişler bence bu anakucagi normal canım. Önemli olan ana kucaginin kendisi genis olsun. Senin 2 ped var benim 1 ped var. O küçüğü çıkartırsın dar gelirse.

Erkek bebek bekleyen kizlar hastanede nasil bir takim giydireceksiniz? Ben bakiyorum guzel bisey bulamadim. Kanatli tulum alicam ama o foto cekmeye ertesi gun icin. Ilk hemsireye giydirmesi icin nasil bir sey aldiniz mumkunse hatta foto atsaniz.
Ben ilk bu tulumu vdrecegim bakim odasina, hastane cikisinin tulumi bu. Takim sapkasi sldiveni vs de var. Yedek olarak da yine hastane cikisinin alt ust takimlari var. Bir de fenerli bi hastane cikisi hediye geldi onu da iknci gun falan giyer. Hastane cikisinin markasi andywawa benim, hepsiburadadan aldim sanirim ya da gittigidiyor. 20li takim aalmistim icinde baya ıvır zıvıri var ise yarayan tavsiye ederim

Eklentiler

• Screenshot_20181009-191003.webp
    Screenshot_20181009-191003.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 80
Ben ilk bu tulumu vdrecegim bakim odasina, hastane cikisinin tulumi bu. Takim sapkasi sldiveni vs de var. Yedek olarak da yine hastane cikisinin alt ust takimlari var. Bir de fenerli bi hastane cikisi hediye geldi onu da iknci gun falan giyer. Hastane cikisinin markasi andywawa benim, hepsiburadadan aldim sanirim ya da gittigidiyor. 20li takim aalmistim icinde baya ıvır zıvıri var ise yarayan tavsiye ederim
Andywawa kalitelidir zaten gule gule giysin oglusun. Ben 10lu takim almiycam da 5li alirim battaniyem cok var

Andywawa kalitelidir zaten gule gule giysin oglusun. Ben 10lu takim almiycam da 5li alirim battaniyem cok var
Benim e bebekten bunlar da çok hosuma gitmisti, ilk gun icin uygun ve sirin bence minik adam kiyafeti :)

Eklentiler

• Screenshot_20181009-191731.webp
    Screenshot_20181009-191731.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20181009-191724.webp
    Screenshot_20181009-191724.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20181009-191707.webp
    Screenshot_20181009-191707.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20181009-191652.webp
    Screenshot_20181009-191652.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_20181009-191641.webp
    Screenshot_20181009-191641.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 70
Bende bunu kullanıyorum canım. Ben ilacı atar atmaz hemen suyu dikiyorum yoksa insanın boğazına takılıyo gibi oluyo. Hergün mu kullanıyorsun sen ?
Hergün kullanıyorum canım balık yiyemiyorum et tavuk balık çok tiksindim cevizide hiç sevmem mecbur kaldım buna yeni başladım boğazımdan inmiyor aslında daha önceki içtiğimden küçük ve kaygan yapısı var anlamadım ya

İnş bizim geçecek diyelim de geçsin okadar uzamasın aynen öyle hormonların normale dönmesi 2 ayı buluyor...hem sıvı azlığı hem fazlalığı erken Doğumu tetikliyormuş inş düzene girer diye umut ediyorum bebekte ters dönmüş ve baskı yapıyor yürüyüşüm bile değişti eğilmek kabus gibi uyku gitti anne olmak gerçekten kolay değilmiş ama olsun rabbim bize yavrularımızı sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inş :dua:
hic sorma cnm hamilelere disardan bakinca hic de bu kadar cektiklerini bilmezdim.bazilari cok rahat geciriyor ama cidden ne guzel masallah.bi yandan da sinir oluyorum :-)
insallah erken gelmez cnm tam zamaninda gelir bebis.
benim de artik bu ara yukarilara da tekme atiyo benim de yakindir basinin asagi inmesi bence.ama genelde kasiklarima tekme atiyo. ve bence normal cnm doguma hazirlaniyo minikler.ama insallah acele etmezler .

kizlar civilde sleppy almak isteyen varsa paket halinde 50 tlydi.
yeni dogan bebek bezi
minik bebek bezi ( bu ne anlamadim )
islak mendil 4 lü (veya 3lü tam hatirlamiyorum )
ve son olarak kullan at alt acma minderi 10 luydu galiba.
ben bugun bayagi biseyler aldigim icin alamadim
emzirme sutyenleri 17 tlydi aldim mali guzel yumusacik.bi tane daha alicam sonra.ama buyuk alin derim.zaten cekindim de bi tane aldim.normalde 80 goyerim ben ama 95 beden aldim.hafif buyuk geldi ama arka klipsten en sona takinca iyi rahat oldu.e bi de süt de dolcani varsayarsak tam olur ilerde
aslinda emzirme atleti alicaktim bedenini bulamadim kiş annesi oldugumuz icin daha mantikli gelmisti cok guzeldi.bulursaniz kesin bence emzirme atleti alin.sutyen kismi bildiginiz emzirme sutyeni gibiydi.ama malesef hep siyahi kalmisti alamadim.
ve uni baby sensitive islak mendiller 4 lü 21 tlydi
sleppy yeni dogan islak mendiller 4 lü 25 tlydi kizlar
ben uni baby aldim.

Canım ben pentiden emzirme atleti aldım içinde dolgusu var ve daha rahat geldi kullanımı bana..emzirme sütyeni de almıştım ama almasaydım diye düşündüm sonra..
ben de bugun civilden emzirme atleti alicaktim cok guzeldi 24 tl falandi.ama malesef beyazi kalmamisti.ben de ne olur ne olmaz diye emzirme sutyeni aldim.17 tlydi o da cok uygundu.ben pek disari cikamiyorum diye aldim ne okur ne olmaz.
zaten kisin atlet cok daha iyi olur iyi yapmissin cnm.

Gizemtkdmr Gizemtkdmr
cnm kafama bisey takildi.bu ara surekli tuvaletim geliyo.ama mesela bi an oluyo birden geliyo sanki çok sıkışmışım gibi.gidiyorum az ama.bu muydu diyorum.
bazen de yine bi an tuvaletim geliyo.sonra biraz zaman gecince normale donuyorum.
idrar yolu emfeksiyonunda dami boyle oluyo.
yani mesela idrar yollarinda enfeksiyon olsaydi da mi idrar sıkışik oldugum halde az geliyo olcakti ?
ya da soyle soruyum hamilelikteki idrara sıkısiklik belirtisiyle enfeksiyondaki idrara sıkısiklik belirtisi ayni mi ?

kizlar bi arada kapi süsü icin tül almak isteyenler tek taraftan baglicaksa 4 metre alabilir.gorevli oyle dedi oyle aldim bende

Back
X