2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
[Q="sezson, post: 57547349, member: 865513"]Son adet tarihim 24 Şubat. 1 Aralık doğum görünüyor ama ultrasonda haftası önden gidiyor diye erken de gelebilirmiş :) doğum izni son adet tarihine göre hesaplanıyor 32 hafta bitmiş olması gerekiyor
Benim sat 9mart hesapladım 19unda ayrılabiliyorum ama doktor 21inde diyor[/QUOTE]
Doktorun doğru hesaplamış sanırım :) sadece 21 pazara denk geliyor bu durumda pazartesi doğum iznine ayrılırsın canım. Sen hesaplarken örneğin 31+0 ı saymıyorsun birden değil sıfırdan başlarız

Canım ben de aynı şikayetle tahlil verdin. hem idrar hem idrar kültürü. ultrason da çektirdi doktor böbreklere falan. herşey temiz. normalmiş bebek idrar kesesine baskı yaptığı için çok varmış gibi hissediyomuşuz. tedirgin olma yani. bebişler büyüyo :)
insallah oyledir cnm 2 hafta incesinde idrar yolu enfeksiyonu cikmisti da ondan kafama takildi cnm.buyuk ihtimal bizim doktorumuz da tekrar idrar testi ister heralde.

Cnm o öyle birşey ki hamilelik öncesi olsaydı sana kesin enfeksiyon vardır derdim ama bu haftalarda bebek mesenaye baskı yapar ve çok varmış gibi yada yaptım içinde kalmış gibi hisettirir bu gayet normaldir tabi sen her ay rutin testlerini ihmal etme sağlık ocağında yaptır önlem amaçlı mesela ben her ay rutin kan be idrar yaptırıyorum geçen ay enfeksiyon çıktı ilaç kullandım şimdi de vajinal enfeksiyon var
cnm 4 gun sonra falan gidicem doktora gunumuz geldi.o gune kadar beklicem bakalim.zaten doktor ister heralde idrar testi yine.
vajinal enfeksiyon derken kasınti mi yapiyor cnm yoksa akintida bi degisiklik mi var.
ya be bulantiya iyi gekiyo diye gunde 1 tane ara ara greyfurt yiyorum.cok da severim netten baktim da ilac kullananlar greyfurt yemrsin diyo bi bilgin var mi cnm

Herşey yolunda gidecek Allah’ın izniyle ben başlarda neler yaşadım enfeksiyon olmadı bekli ama kanama vardı bu sefer de enfeksiyon çıktı ama biz üstesinden gelecez inanıyorum sen de İnan bu minikler çok mücadele ettiler o kusmalarımıza rağmen bizimle oldular hamdolsun bundan sonrada olacaklar hem şöyle düşün rahatla bundan sonra doğsa bile yaşama şansı daha yüksek de geç düşünme kendini rahatlat
aynen cnm ben de oyle dusunuyorum.
dedigin gibi masallah o kusmalarimiza ragmen bebisker bizimle oldu cok sukur.bundan sonrasini da atlatiriz insallah.hele ben kabizlik yasadigim zmn doktor ıkınma diyordu bebek dusmesin diye.ama ne mümkün bi agri saplaniyodu ki ikinmadan olmuyordu.ne aglardim cok sukur bebegim benimle oldu ya insallah sag salim kavusalim cnm.bebislerimiz bizden guclu masallah subhanallah

cnm 4 gun sonra falan gidicem doktora gunumuz geldi.o gune kadar beklicem bakalim.zaten doktor ister heralde idrar testi yine.
vajinal enfeksiyon derken kasınti mi yapiyor cnm yoksa akintida bi degisiklik mi var.
ya be bulantiya iyi gekiyo diye gunde 1 tane ara ara greyfurt yiyorum.cok da severim netten baktim da ilac kullananlar greyfurt yemrsin diyo bi bilgin var mi cnm
Canim ben adalat kullaniyroum erken dogumu onleyici, onda kesin olarak bu ilaci kullandignz sure icinde kesinlikle greyfurt tüketmeyin yazıyor

Valalhi canm benim arkadsmdan goruyorum kiz emzik uyudgu zaman birde emzigi emdikten sonra veriyor cock 3 aylık alıyor sastm ama emzigi de aliyor ama durmadan kiz emziriyor ve emiyor da sastm bende onun gbi yapmayi dusunyrm isikli emzik ilk defa duydm dur onlarada bakiym ama benim gozum o kapaklilarda kaldi guzeller zaten internette sipars vercm artk bende internette uygn cunku
cnm demekki arkadasin galiba uyuyup kalktiktan sonra emzigi sakliyor olabilir alismasin gunduzleri diye.benim de kafamda boyle bisey var.mesela tam uykuya daliyo gozler gidiyo o sira azina veriyim uyaninca aliyim diyorum.belki emzige bagimli olmaz bu sekilde.ama tabi yasamadan goremeyiz cnm.her bebegin huyu farkli bakalim bizimkiler nasil olcak.
bakalim emziklerini sevcekler mi.

Hayır benim kimse de yok öyle yakında. Doğuruyorum gelin desem ben çıkarken ancak gelirler gibi :)
Açıkçası yapacağım şeylerin çok gereksiz olacağını biliyorum ama böyle yapımı basit şeyleri gördükçe de oturduğum yerden yapsam mı diyorum. Arada derede kaldım resmen.
Bizim hastane hiç bir şey vermiyor ya
Bn de netten kuvez etegi iki tane de fiyonk aldim 75 kiraya hoşgeldin bebegim yazisi 8 10 tane mavi balon serbet bardagi aldim kapi süsü yaptim ama hastane de bitek onu takıyor. Dogum cantasi olarak valiz mi hazirlicaksinuz ne yapacaksınız bn de orta boy valizmi alsam diyorum

Bn de netten kuvez etegi iki tane de fiyonk aldim 75 kiraya hoşgeldin bebegim yazisi 8 10 tane mavi balon serbet bardagi aldim kapi süsü yaptim ama hastane de bitek onu takıyor. Dogum cantasi olarak valiz mi hazirlicaksinuz ne yapacaksınız bn de orta boy valizmi alsam diyorum
Ben küçük valiz çıkardım ama depoda kokmuş biraz. Simdi cantaya koyacaklarimi bi cikartip ona gore bir seye koyarim. Su buyuk spor cantalarindan var ona koyarim herhalde, 1 gun icin yeni bir sey alasim da yok.

cnm demekki arkadasin galiba uyuyup kalktiktan sonra emzigi sakliyor olabilir alismasin gunduzleri diye.benim de kafamda boyle bisey var.mesela tam uykuya daliyo gozler gidiyo o sira azina veriyim uyaninca aliyim diyorum.belki emzige bagimli olmaz bu sekilde.ama tabi yasamadan goremeyiz cnm.her bebegin huyu farkli bakalim bizimkiler nasil olcak.
bakalim emziklerini sevcekler mi.
Aynen bende ole yapcam uyucagi zaman agzina vericem obur turlu agiznda olmicak emzik bolesi daha iyi hemde rahat uyur

Bu da bizim kapı susumuz :KK49:

Eklentiler

• Screenshot_20181010-205706.webp
    Screenshot_20181010-205706.webp
    3 KB · Görüntüleme: 66
Bazı ilaçlar c vitamini hatta kalsiyumla birlikte olmaz doğrudur ama her ilaç değil sen gidince dr bi sor vajinal enfeksiyon sarı akıntı bazen yeşilimsi oluyordu en son koku yapmaya başladı ara ara şimdi ilaca başladık bakalım inş geçer

Back
X