- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #26.921
selamın aleykum gunaydın hanımlaaaar :)
29+2 haftlıgım durumlarınız nasıl hazırlıklarınız valızınız hazır mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Makinadan geçirdik canım sus falan koymadim ben direk kivirdikMüslinden mi yaptın canım. Kenarlarını nasıl yaptın. Makineden mi geçirdiniz yoksa tığ veya iğne yle geçip süslediniz mi ? Fotoğraf atar mısın kenarlarını
Aleyküm selam canım :) sanada günaydın. 31+4 haftalığım bende. Bugün ütüleyeceğim miniğimin kıyafetlerini :) çantayıda hazırlarım yerleştirirken eşyalarını. Sen ne yaptınselamın aleykum gunaydın hanımlaaaar :)
bende kılık kıyafet aldım bu aralar bende yıkıyayım dıyorum ama utulermıyım bımıyorumAleyküm selam canım :) sanada günaydın. 31+4 haftalığım bende. Bugün ütüleyeceğim miniğimin kıyafetlerini :) çantayıda hazırlarım yerleştirirken eşyalarını. Sen ne yaptın
Tamam canım teşekkür ederim :)Makinadan geçirdik canım sus falan koymadim ben direk kivirdik
Hemen hemen hazır ama valizi doldurmadım daha bıgün kontrole gidecem çok heyecanlıyımselamın aleykum gunaydın hanımlaaaar :)
hayırlı haberlerle gel ınsaAllah gıtmeden once kan tahlılı falan yaptırdın mı saglık ocagındaHemen hemen hazır ama valizi doldurmadım daha bıgün kontrole gidecem çok heyecanlıyım![]()
Bende 1numara 80 li prima aldım.bide 1numara sleppy mi alsam acaba yakında bi markette uygundu fiyatı 70lisi 24lira.onuda alsam 5kg geçene kadar bitermi bezler.çünkü 2-5kg arası 1numarabende kılık kıyafet aldım bu aralar bende yıkıyayım dıyorum ama utulermıyım bımıyorumkızımda yıkamamıstım bıle
bebek bezınıde 1 numara 1 paket sleepy aldım 36 lı da unı baby yenıdogan ıslak mendıl aaldım suan bebek bakım cantası arıyorum sureklı bır tane buldum nezman alırım bılmıyorum :) kontrolun nezaman kac haftalıkken cagırdı doktorun ?
yok canım düzenli ve ağrılı olmadığı sürece korkmalina0156
Canm mesela 10 dk da bir de oldgu oldu ama her zaman 10 dk da bir deil. Korkulacak bir sey yok demi
Amin canım inşallah.Bu ay yaptırmadım haftaya cuma doğum izni için gidcem ozaman gitmeden yaptırırımhayırlı haberlerle gel ınsaAllah gıtmeden once kan tahlılı falan yaptırdın mı saglık ocagında
bebisinin kac kılo dogcagı bellı degıl bence alcaksan numara al .. prımayı kac Tl ye aldın?ıslak mendıl almadıysan sleppy yenıogan ındırımdeydı tanesı Tl gıbı bıseydıBende 1numara 80 li prima aldım.bide 1numara sleppy mi alsam acaba yakında bi markette uygundu fiyatı 70lisi 24lira.onuda alsam 5kg geçene kadar bitermi bezler.çünkü 2-5kg arası 1numara
aleykum selam canım..daha hicbir şeyi hazır değil bu ay sonuna doğru hazırlarım inşallahselamın aleykum gunaydın hanımlaaaar :)
güzelmiş bence modeli ve kullanışlı duruyor
canım be ek iri bir bebek olursa bitmeyebilir 4 kilo civarı doğarsa elinde kalır o bezler. kızım 3700gr doğmuştu mesela sadece 1 paket 1 numara kullandım sonra hemen 2ye geçtik çünkü ilk ay çok hızlı büyüyorlarBende 1numara 80 li prima aldım.bide 1numara sleppy mi alsam acaba yakında bi markette uygundu fiyatı 70lisi 24lira.onuda alsam 5kg geçene kadar bitermi bezler.çünkü 2-5kg arası 1numara
anladım doktorum benı hafta sonrası için cagırmıstı ozman tahlıl falan yapılcak demıstı ama ssaat 4 te randevum bır ara bucukta fala anca gelmıstı sıram o saattede kan alırlar mı bılmıyorumAmin canım inşallah.Bu ay yaptırmadım haftaya cuma doğum izni için gidcem ozaman gitmeden yaptırırım
insaAllah :)okul cantası gıbı durmuyor demı ?aleykum selam canım..daha hicbir şeyi hazır değil bu ay sonuna doğru hazırlarım inşallah
güzelmiş bence modeli ve kullanışlı duruyor
canım be ek iri bir bebek olursa bitmeyebilir 4 kilo civarı doğarsa elinde kalır o bezler. kızım 3700gr doğmuştu mesela sadece 1 paket 1 numara kullandım sonra hemen 2ye geçtik çünkü ilk ay çok hızlı büyüyorlar
idrar degıldır demi? kokladın mı rengı nasılKızlar acil yardım bu sabah uyandm bildiginiz ayaktayken su gbi baya yogun akınti geldi sizce nedendir dr gitmelimiyim ve sol tarafmda hafif sanci agrisi oldu erken dogum belirrisi degildr deme
Canm nasl desem sulu krem seklinde ilk defa geldi basima ayaktaydim akti birden sasrdm bende zaten bu aralar akinti yogunlgum vardi ama bole ilk defa basima geldi korktum biraz acıkcasiidrar degıldır demi? kokladın mı rengı nasıl
cok mu geldı
Canm nasl desem sulu krem seklinde ilk defa geldi basima ayaktaydim akti birden sasrdm bende zaten bu aralar akinti yogunlgum vardi ama bole ilk defa basima geldi korktum biraz acıkcasi[/QUOTE
agrın sancın var mı? herkeste aynı oluyor mu bılmıyorum benım suyum 2 defa az az geldı arkasından hemen sancım baslamıstı bence senın normal akıntıdır yıne de kendını takıp et
doktorunu aramaya şansın varsa ara bence veya direk git yanına veya acileKızlar acil yardım bu sabah uyandm bildiginiz ayaktayken su gbi baya yogun akınti geldi sizce nedendir dr gitmelimiyim ve sol tarafmda hafif sanci agrisi oldu erken dogum belirrisi degildr deme