- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #26.941
Canm ondan sonra hafif sanci sol taraftan agri hissetrim suan birsey yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm izmire tasndm dr istanbulda kaldi dr gidiym deme inteenette okudum yazıyor bazen zar patladigi zaman geliyormus dr gitmek lazm misdoktorunu aramaya şansın varsa ara bence veya direk git yanına veya acile
evet acile git istersen canım hem nst ye bağlan ağrın var mı bakılsın birde bebişin hareketleri var mıCanm izmire tasndm dr istanbulda kaldi dr gidiym deme inteenette okudum yazıyor bazen zar patladigi zaman geliyormus dr gitmek lazm mis
takıp etmeye devam et dogum sancısı duzenlı oluyor bes dakkada bır ondakıkada bır gıbıCanm ondan sonra hafif sanci sol taraftan agri hissetrim suan birsey yok
çok güzel ve kullanışlıya benziyor. Ben de böyle sade ve bol gözlü bir çanta aldım.
nerden aldın ve nasıl bır canta fotosu var mı ? guzel gunlerde kullanırsın ınsaAllah :)çok güzel ve kullanışlıya benziyor. Ben de böyle sade ve bol gözlü bir çanta aldım.
ayyyy 2 kızım olunca inan hiç sünet düşünmemiştim bu erkek birde sünnet işleri varBana doğduğu gibi yaptiricaz 650dediler
Hemen yaptirmak iyi diyorlar canim ben hatta 7 gunlukken yada 1 -2 aylikken mesela kizimin 15 tatilinde yaptirabilirimayyyy 2 kızım olunca inan hiç sünet düşünmemiştim bu erkek birde sünnet işleri var
hemen mi yaptıracaksınız kılar bende 5-6 aylık gibi yaptırım diyordum ama fikirleriniz alayım
Ben olsam doktora giderim, bir problem yoktur bence ama ihmal etmemek lazım. Suyu falan geliyorsa, sızıyorsa problem çünkü.Kızlar acil yardım bu sabah uyandm bildiginiz ayaktayken su gbi baya yogun akınti geldi sizce nedendir dr gitmelimiyim ve sol tarafmda hafif sanci agrisi oldu erken dogum belirrisi degildr deme
Bende hemen yapılmasında tarafım ama eşim o daha minicik olucak diyo kıyamıyo eşim pimpirikli biraz :)Hemen yaptirmak iyi diyorlar canim ben hatta 7 gunlukken yada 1 -2 aylikken mesela kizimin 15 tatilinde yaptirabilirim
Aynen cnm gitcez sindi esimleevet acile git istersen canım hem nst ye bağlan ağrın var mı bakılsın birde bebişin hareketleri var mı
Ben olsam doktora giderim, bir problem yoktur bence ama ihmal etmemek lazım. Suyu falan geliyorsa, sızıyorsa problem çünkü.
Kızlar birde esiminde benimde sigortam yok devlete gittigimde muayene ucreti odemiyorum degil mitakıp etmeye devam et dogum sancısı duzenlı oluyor bes dakkada bır ondakıkada bır gıbı
Ben hemen yaptırıcam sonra kıyamazsın muhtemelen. Bir de ilk zamanlar bebek daha çok uyuyormuş, artık 5-6 ay olunca eli kolu da durmaz kaşır, oynar falan iyileşme süreci yavaşlar diye düşündüm.ayyyy 2 kızım olunca inan hiç sünet düşünmemiştim bu erkek birde sünnet işleri var
hemen mi yaptıracaksınız kılar bende 5-6 aylık gibi yaptırım diyordum ama fikirleriniz alayım
Kızımda 37 haftalıkken 1 defa girdim nst ye 38 de dogum yapmıştım zaten bende sıkıntı olmadıgı sürece gereksiz buluyorum nst yiKızlar benim kuzenim kadın doğumcu hatta kendisi de 2 ay önce doğum yaptı. Ayrı şehirlerde olduğumuz için ona kontrole gidemiyorum ama dün telefonda konuşurken bu haftaki kontrolde nst'ye girdiğimi söyledim. Nst için çok erken olduığunu ve nstnin çok güvenilir olmadığını gereksiz olduğunu söyledi. O anki sancıları ölçüyormuş. Nstden çıktıktan 1 saat sonra da olabilir sancın dedi. Belirleyici değilmiş yani sancı açısından. Son haftalarda girersin dedi. Size de bilgi vereyim dedim. Sezeryan doğum için de normal şartlarda 39.haftanın tamamlandığı haftanın yani 39 artıların en ideali olduğunu söyledi. Benim doktorum da zaten 39+2 olarak planlıyor. 18.12.2018 yani![]()
Canım Mayıs ayında trendyoldan almıştım. 89 liraydı şuan 109 olmuş. Dışardan çok gözü yok gibi ama içinde gözleri var. Boyutu da ideal. Ne çok büyük ne küçük.nerden aldın ve nasıl bır canta fotosu var mı ? guzel gunlerde kullanırsın ınsaAllah :)
acile gidersen ödemezsin sanırım canım hayırlı haberle gel sakin ol her daimAynen cnm gitcez sindi esimle
Kızlar birde esiminde benimde sigortam yok devlete gittigimde muayene ucreti odemiyorum degil mi
Canım ödeniyor diye biliyorum abimle yengemin sigprtası yoktu devlette gittiler para ödemişlerdi ödememek için sigortayı arayıp bilgi alabilirsin annelik hakkı var çünküAynen cnm gitcez sindi esimle
Kızlar birde esiminde benimde sigortam yok devlete gittigimde muayene ucreti odemiyorum degil mi
Benim o sekilde sulu akinti 5.aydan veri geliyor ilik bir sekilde ozellikle wcden kalktiktan sonra yaptirmadigim test kalmadi dr normal oldugunu soyluyor bebegin suyu olsa oyle bir defa akip gitmez dedi.Insallah seninde normaldir.Sigorta yoksa para odeyerek muayene oluyorsunuz.Aynen cnm gitcez sindi esimle
cok hoş gozukuyor gercekten kuması kalıtesı nasıl ?Canım Mayıs ayında trendyoldan almıştım. 89 liraydı şuan 109 olmuş. Dışardan çok gözü yok gibi ama içinde gözleri var. Boyutu da ideal. Ne çok büyük ne küçük.
CokmuyduKızlar acil yardım bu sabah uyandm bildiginiz ayaktayken su gbi baya yogun akınti geldi sizce nedendir dr gitmelimiyim ve sol tarafmda hafif sanci agrisi oldu erken dogum belirrisi degildr deme