- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #27.021
Gozun aydin canim bir sorun olmamasina sevindin sezeryan tarihini buraz erkene vermis gibime geldi normal dogum tarihinden iki hafta onceye vermis bsna doktorun bir hafta once aliriz dediEki Görüntüle 2197033 Kızlar kontrol den geldim çok şükür sıkıntı yokmuş bebek artık baş aşağı pozisyonu almış bu haftalarda beklenen bişey dedi doktorum hatta pozisyonu değişebilir tekrar yeri dar değil daha dedi sırt ağrım ve göğüslerimin tam altında oluşan ağrılarım var ama çok ayakta kalınca yada oturunca oluyor bununda normal olduğunu bebeğin ayaklarının kaburgaya bastırdığını burdaki sinirlerinde sırtla bağlantılı olduğu söyledi sarı akıntım içinde bitkisel fitil verdi 5 gün kullanıcam probiyotik içeriyor zararsızmış 30+0 olmuş 41 cm 1.400 gr hepsi orta dedi kilolu olmasını istemiyorum dedi haftasına uyumlu çok şükür maşallah proluton iğneye devam magnezyumu iki tane al hiçbir zararı yok rahatlatır dedi fitilin resmî bu bitkisel idrar yollarına bile iyi geliyor muş Doğum içinde eğer Allah izin verirse aksi bir durum olmazsa 10 Aralık'ta alırım dedi