cnm ceken bilir.bana da bi arkadasimhic gitmiyorum diye soylendi.bende mide sıkıntilarimdan dolayi inan ki disari cikamiyorum dedim.neden diyo.kokuyo hersey.herkeste herseyinyiyemiyorum diyorum.bana havakar soguk arrik nasil kokuyor diyor...saka gibi..ben de cnm sana kokmuyo bana kokuyo iste elimde degil dedim.ne kadar yakinin da olsa bazilari inanmiyor cnm abarttigimizi saniyor.bi hafta su yasadiklarimizi yasasalar öldîm bittim derler...ben her zmn hakkimda kim ne dusunuyosa Allah ona da nasip etsin diyorum.kimseye beddua etmeyi sevmem korkarim ben de boyle dua ederim.
sana tavsiyem hamileyken kimseye gitme gorusme cnm.ben bayramda bi kac kisiye gittim sunu ye bunu ye kussan da ye falan konusmalar.yok neden normal degil de sezeryan istiyosun normal daha iyi demeler.biz zaten bilmiyoruz normal dogumu.biz zatem bikerek ac kaliyoruz yemiyoruz su icmiyoruz manyagiz biz.
bosver cnm hamile kadinin caninı sıkana Allah da verir cezasini.sen su 2 ay ici de oek herkesle gorusme insanin canını cok sıkiyorlar.bana buzlu soguk su ictigim dönemler biri soguk su icme bebegin havaale gecirir falsn dedi.o kadar uzuldim ki inanmadim ama kendimi kotu hissettim.doktorum icebilirsin bogazlarina dikkat et sadece dedi.
millet cok biliyo

hele ki sen hemsiresin sana bile cok akil veren oluyodur

hele bi de sen doktoru dinleme beni dinle diyenler yok mu he oldu 6 sene bosuna okumuslar seni dinleyim

bazi doktorlara cok gicik orasi ayri

ama tutup da koca karilari dinlicek de degilim

ah cevrem hep bu koca karilarla dolu.tasinmayi 4 gozle bekliyorum

bebek dogduktan sonraki laflara da simdiden aliskinim gardimi aldim

bebegim yeter ki saglikla dogsun onunla cok guzel vakitlet gecirmek istiyorum kimsejin lafina bakmadan cunku annesi benim en iyisini ben bilirim

burda benim gibi olan biriyle konusmak da cok iyi geliyo cnm benim cevremdekilerin hamileligi hep rahat geciyo.
cnm acikcasi canım burnuma gelmis artik ne sezeryanden korkuyorum ne taş ameliyatindan.dofuma gülerek gidicem ben diyorum hem bebegime kavuscam hem kurutuluyorum reflüden diye

ben de hic ama hic reflü yoktu cnm.belki safra onu tetikliyo olabilir benim tahminim.benim anneminde kusmasi bulantisi 4 ay surmus ama benim 8 ay olcak.belki safra bulantiyi tetikliyo olabilir.eski kadin dogumcum kabizligin da taştan olabikir demisti.hala kabizlik yasiyorum.bagirsaklarim alt ust oldu.
bu arada senin de dişlerinin rengi grilesti mi benim oyle oldu bembeyaz dislerim dokulecek diye korkuyorim bi cikolata yesem nasil sizliyo.cok hassaslasti.her gun fircalauamiyorum malesef.dislerimi cok asiri aciyo ve agriyo fircalarken.yikayinca geciyo ama o anlik agri bile cok kotu.
doktora dedim de oluyo oyle dedi.