• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben bundan aldum canim cok guzel ve buyuk sayilir uzun sure kullanabiliriz insallah. Bir arkadasim da almisti elim ayagim oldu diyor bu yatak icin. Hangi odaya gitse bununla goturuyor bebegini. Besik icinde kullaniyor geceleri de.
Şimdi alıp geldik canım ebebekten :) eşim de beğendi görünce benim de hoşuma gitti :)

kızlarrrr bana Allah sabır versin.
Gerizekalı patron çalışabilir aldım diye demediğini bırakmamış arkamdan.Şimdi de 4 aylık izinden sonra 6 aylık ücretsiz izini ben verirsem kullanabilirsin yoksa kullanamazsın diyor adama kanun maddesiyle konuşuyorum o kamuda öle özelde ben verirsem diyor.4 aylık iznin bitsin 3 gün gelme hemen çıkarılırsın işten diyor.beni hamile hamile sinir ediyor ya.
bu patronları allah bilfiği gibi yapsın.
memur olmama rağmen 657 ye tabi olmama rağmen benim ücretsiz iizn hakkımı vermdiler.
geçen sene eylülde doğum yaptım yalvar yakar eylüle kadar izin aldım ki çok yalvardım kaç defa çıktım kapısna ağladım ama herşey allahtan tekrar hamileyim eylül 17 de işe başladım ve yolum uzun günde 2 saat araç kullanıyorum. vicdansız insanlarla çalışmak çok zor. o kadar kızıyorum ki ...kasım 15 e kadr mecbur çalışacağım. 32 de çıkmayı çok istiyorum ama merhamtesizler ücretsiz izinimi vermiyor.

Merhaba kızlar. Bugün kontrolüm vardı şeker yüklemeside yaptık allahtan eşimle gitmişim bayılmamak için zor durdum. 27+6 haftalıgım bugün ve kilosu 1300 gr çıktı bebeğin. Doktor fena değil dedi. Nırmalde hep çok iyi derdi. Boyu uzun olabilir dedi 40 cm çıktı boyu. Kilosuda 29 haftayla uyumlu görünüyor ama neden öyle dedi anlamadım. Ben çokmu kilosu diye sordum hayır az bile dedi. Ama skıntı değil uzun boylu zayıf olcak sanırım dedi güldü. Ama benim kafama takıldı :KK43:
Masallah bence gayet iyi benımde salı günü 29+2 yedim 1350 çıktı ben az galıba bıraz dedım masallah yeter nasıl doguracaksın sonra dedı

cnm kıyafetleri koymak için kumaştan kese falan yapan çok oldu ben henüz yapmadım ama düşünüyorum.
kese yapan ya da alan arkadaşlar bize de örnek olması için atabilir misiniz?kese değilse de neyle verecekseniz....
Benımkıler bundan ınstagramdan sipariş verdım haftaya gelecek inşallah kendımınkılerıde düz tül keseye koyacağım onuda terzıde 2.5 tl ye dıktırdık

Eklentiler

• 5D128730-8DC2-4AE9-AFE5-921F36C8C131.webp
    5D128730-8DC2-4AE9-AFE5-921F36C8C131.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 78
  • 1A2AD681-AC10-4EDC-9694-C93470F6E690.webp
    1A2AD681-AC10-4EDC-9694-C93470F6E690.webp
    14 KB · Görüntüleme: 71
bu patronları allah bilfiği gibi yapsın.
memur olmama rağmen 657 ye tabi olmama rağmen benim ücretsiz iizn hakkımı vermdiler.
geçen sene eylülde doğum yaptım yalvar yakar eylüle kadar izin aldım ki çok yalvardım kaç defa çıktım kapısna ağladım ama herşey allahtan tekrar hamileyim eylül 17 de işe başladım ve yolum uzun günde 2 saat araç kullanıyorum. vicdansız insanlarla çalışmak çok zor. o kadar kızıyorum ki ...kasım 15 e kadr mecbur çalışacağım. 32 de çıkmayı çok istiyorum ama merhamtesizler ücretsiz izinimi vermiyor.
çalışmayı düşünmüyorum sonrası için ama 4 senelik tazminatımı kurtarmanın, işsizlik maaşını alabilmenin derdindeyim.
hakkımızda hayırlısı.

ay canım aynı ben benim kaynana da hazırı sever hele kışın kime gitsem kime sığınsam derdinde ama bu eşinle kaynaklanan birşey malesef eşin yüz veriyor. arkadaş konusunda da aynı ben hamileyim hiç kimse aramaz sormaz ben hal hatr sorarım ama bugün iyice canım sıkıldı. hepsi biliyor benim burda kimsem olmadığını tek başımayım camları siliyorum şimdi oturma odasına geçtik soğuklar başladı malum ordaki eşyaları toparla sil felan her işi ben görüyorum ama arkadaş dediğin bir tas çorba pişirir gelir yemek yapmak bile zor geliyor bana artık. şunu anladım ki hiç kimseden beklentin olmayacak eşinden bile herşeyi kendim yapıyorum ve erken gelirse gelir napim. dediğin gibi bende görüşmeyecem artık beni aramayan sormayanlar ile. değmez...
Bakıyorum gerçekten çoğu insanın bu tarz sıkıntıları var be hep aynı sorunlar demekki bir çoğu böyle hazır yiyici hasta ol gelip bakmazlar ama hürmete gelince koşa koşa gelirler benimde ailem var ve kimsenin evine gitmek istemezler rahatsızlık vermeyelim aman gelin birşey demesin aman oğlumla kötü olmasın der annem ama benim kaynanam umrunda değil oğlunun evi ben parasını yiyeceğime o gelsin yesin istiyor gözüne geliyor kadının ve sürekli bana şunu alın bana ev alın bana hediye alın beni gezdirin beni de götürün yazın bütün izninizi bizde geçirin sanki ben kimsesizim gibi kadın aileme gidince oğlunu dolduruyor ve biz memleket dönüşü kavga dövüş gelir olduk yıllardır artık bıktım yaz gelsin istemiyorum bile kışın da başıma bela oluyorlar gelip kışı geçirmek istiyorlar ben napacam bunlarla İnan bilmiyorum şaştım kaldım iyice eşim zaten böyle yüz vermese kadın bana onca lafı sokmaz böyle rahat davranamazdı resmen beni bakıcı gibi görüyor kadın gelin bize bakacak diyo güler misin ağlar mısın:)) kızlar kusura bakmayın böyle yazıyorum içinşzden kızan olur belki ama İnan’ın hamilelik zaten beni çok yordu birde üstüne ailevi sıkıntı olunca yazmak iyi geliyor bana...cnm senin canından daha kıymetli birşey yok temizlik yapıyorsun kendini yoruyorsun ama eşinin bunu gördüğü yok yapma bırak pislik olsun hamilesin gelen evin temizliğine bakmasın bi zahmet çok biliyorlarsa kendileri yardım etsin sana yorma kendini İnan acısını sen çekersin kimsenin umrumda olmaz aşşah korusun erken Doğum olsa bile yine üzülen sen olursun yapma bırak öyle kalsın kendini bebeğini düşün

çalışmayı düşünmüyorum sonrası için ama 4 senelik tazminatımı kurtarmanın, işsizlik maaşını alabilmenin derdindeyim.
hakkımızda hayırlısı.
Canım sen 6 aylık ücretsiz iznini kullanmak istiyorsan izin vermek zorunda ya da izin vermiyorsa tazminatını alabilirsin. İnsan kaynakları ile görüşmeni tavsiye ederim hatta çoğu kadın tazminatı alabilmek için bu yöntemi kullanıyor...

Bakıyorum gerçekten çoğu insanın bu tarz sıkıntıları var be hep aynı sorunlar demekki bir çoğu böyle hazır yiyici hasta ol gelip bakmazlar ama hürmete gelince koşa koşa gelirler benimde ailem var ve kimsenin evine gitmek istemezler rahatsızlık vermeyelim aman gelin birşey demesin aman oğlumla kötü olmasın der annem ama benim kaynanam umrunda değil oğlunun evi ben parasını yiyeceğime o gelsin yesin istiyor gözüne geliyor kadının ve sürekli bana şunu alın bana ev alın bana hediye alın beni gezdirin beni de götürün yazın bütün izninizi bizde geçirin sanki ben kimsesizim gibi kadın aileme gidince oğlunu dolduruyor ve biz memleket dönüşü kavga dövüş gelir olduk yıllardır artık bıktım yaz gelsin istemiyorum bile kışın da başıma bela oluyorlar gelip kışı geçirmek istiyorlar ben napacam bunlarla İnan bilmiyorum şaştım kaldım iyice eşim zaten böyle yüz vermese kadın bana onca lafı sokmaz böyle rahat davranamazdı resmen beni bakıcı gibi görüyor kadın gelin bize bakacak diyo güler misin ağlar mısın:)) kızlar kusura bakmayın böyle yazıyorum içinşzden kızan olur belki ama İnan’ın hamilelik zaten beni çok yordu birde üstüne ailevi sıkıntı olunca yazmak iyi geliyor bana...cnm senin canından daha kıymetli birşey yok temizlik yapıyorsun kendini yoruyorsun ama eşinin bunu gördüğü yok yapma bırak pislik olsun hamilesin gelen evin temizliğine bakmasın bi zahmet çok biliyorlarsa kendileri yardım etsin sana yorma kendini İnan acısını sen çekersin kimsenin umrumda olmaz aşşah korusun erken Doğum olsa bile yine üzülen sen olursun yapma bırak öyle kalsın kendini bebeğini düşün
nerelisin canım sen =) kaynana konusu ben hiç konuşmam geldiğinde veya biz gittiğimizde çünkü 10 lafın 9u yalan evirip çevirip demediğimi dedim oluyor o yüzden de gelmez birde eşim benden yanadır hep. evet biliyorum canım ev temizlik konusunda haklısın ama geçen temizlikçi çağırdım yani yazıkşar olsun camlatı silip geçmiş ısler kalmış kapılar da aynı içim gitti verdiğim paraya. o yüzden kendim yaptım ama eşim sen yapma ben yaparım dengen felan bozulur dedi ve yağtıracam da =)) benim memleket denizli ve konyada yaşıyorum eşim konyalı denizli de olsam gelenim yardım edenim çok olurdu canım ama nasip işte. hayırlısı olsun

Canım sen 6 aylık ücretsiz iznini kullanmak istiyorsan izin vermek zorunda ya da izin vermiyorsa tazminatını alabilirsin. İnsan kaynakları ile görüşmeni tavsiye ederim hatta çoğu kadın tazminatı alabilmek için bu yöntemi kullanıyor...
şuan bunları düşünmek için çok erken diye hiç kafamı yormak istemiyordum canım ama kendi kendine konuyu açıyor adam.sağlıkla çocuğumu kucağıma alayım 4 ay dolunca çıkmak isterim tazminatımı odemez bu üçkağıtçı.insan kaynakları falan olan büyük bir kuruluş değil canım bir müteahhitin yanında muhasebeye bakıyorum.o zaman geldiğinde bende gerekli işlemi yaparım cnm ister çıkarırsınız, isterseniz 6 ay ücretsiz izin verirsiniz ben de bu süreçte tekrar hamile kalmak gibi planlarım var falan diyede korkuturum :P

şuan bunları düşünmek için çok erken diye hiç kafamı yormak istemiyordum canım ama kendi kendine konuyu açıyor adam.sağlıkla çocuğumu kucağıma alayım 4 ay dolunca çıkmak isterim tazminatımı odemez bu üçkağıtçı.insan kaynakları falan olan büyük bir kuruluş değil canım bir müteahhitin yanında muhasebeye bakıyorum.o zaman geldiğinde bende gerekli işlemi yaparım cnm ister çıkarırsınız, isterseniz 6 ay ücretsiz izin verirsiniz ben de bu süreçte tekrar hamile kalmak gibi planlarım var falan diyede korkuturum :p
Aynen çok mantıklı. İşte hakkını savunmasan mecbur işe döndürecekti seni. Zaten başka türlü de tazminat alamıyoruz ancak çıkarılmak gerekiyor. Allah iyi insanlar ile karşılaştırsın hepimizi...

Aynen çok mantıklı. İşte hakkını savunmasan mecbur işe döndürecekti seni. Zaten başka türlü de tazminat alamıyoruz ancak çıkarılmak gerekiyor. Allah iyi insanlar ile karşılaştırsın hepimizi...
evet canım en azından şansımı denemiş olurum.sen çalışıyor musun?özel-kamu

nerelisin canım sen =) kaynana konusu ben hiç konuşmam geldiğinde veya biz gittiğimizde çünkü 10 lafın 9u yalan evirip çevirip demediğimi dedim oluyor o yüzden de gelmez birde eşim benden yanadır hep. evet biliyorum canım ev temizlik konusunda haklısın ama geçen temizlikçi çağırdım yani yazıkşar olsun camlatı silip geçmiş ısler kalmış kapılar da aynı içim gitti verdiğim paraya. o yüzden kendim yaptım ama eşim sen yapma ben yaparım dengen felan bozulur dedi ve yağtıracam da =)) benim memleket denizli ve konyada yaşıyorum eşim konyalı denizli de olsam gelenim yardım edenim çok olurdu canım ama nasip işte. hayırlısı olsun
Ben de bergamalıyım cnm ist yaşıyorum burda kimsem yok orda olsam mutlaka yardıma gelen bana bir kap yemek yapan olurdu uzak olmak çok zor gerçekten biz ailerlerden uzaktayız ikimiz de ama maşallah benim kaynana herşeye yetişir karışır ben eşime patlıyorum kaynanaya birşey diyemiyorum nedense susuyorum eşimle kavga ede ede artık pes ettim oda ben napayım laf sokuyorsa cvp ver der beni arada bırakma diye iyide ben birşey dersem bu sefer de gelin saygısız hazır cvp olurum diye utanıyorum birşey demiyorum oda içini rahatlatıyor bana laf sokarken tek bir defa bize kim bakacak kim bakacak dedi ben de kadın tutarız size bakarlar dedim kadın şok oldu ben bakarım dememi bekledi tabi eşim sonrasında me kavgalar etti aileme ben bakarım bakıcı mı tutulur bilmem ne diye işte böyle senin eşin bu konuda iyi sen de bunun farkında olduğunu eşine göster adam hep arkanda olmaya devam eder benim ki biraz fazla anacı ve çabuk doluyor ay ne bileyim ya uykularım kaçtı günlerdir düşünmekten gelecekler diye :) ben misafir istemeyen biri değilim bakarım da İnan sorun değil ama sürekli laf sokuyor sürekli bundan muzdaribim

Back
X