Ben de bergamalıyım cnm ist yaşıyorum burda kimsem yok orda olsam mutlaka yardıma gelen bana bir kap yemek yapan olurdu uzak olmak çok zor gerçekten biz ailerlerden uzaktayız ikimiz de ama maşallah benim kaynana herşeye yetişir karışır ben eşime patlıyorum kaynanaya birşey diyemiyorum nedense susuyorum eşimle kavga ede ede artık pes ettim oda ben napayım laf sokuyorsa cvp ver der beni arada bırakma diye iyide ben birşey dersem bu sefer de gelin saygısız hazır cvp olurum diye utanıyorum birşey demiyorum oda içini rahatlatıyor bana laf sokarken tek bir defa bize kim bakacak kim bakacak dedi ben de kadın tutarız size bakarlar dedim kadın şok oldu ben bakarım dememi bekledi tabi eşim sonrasında me kavgalar etti aileme ben bakarım bakıcı mı tutulur bilmem ne diye işte böyle senin eşin bu konuda iyi sen de bunun farkında olduğunu eşine göster adam hep arkanda olmaya devam eder benim ki biraz fazla anacı ve çabuk doluyor ay ne bileyim ya uykularım kaçtı günlerdir düşünmekten gelecekler diye :) ben misafir istemeyen biri değilim bakarım da İnan sorun değil ama sürekli laf sokuyor sürekli bundan muzdaribim