• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Merhaba kızlar. Nasılsınız nasıl gidiyor gebelik?
Size bir şey Danışmak istiyorum. Gebeliğiniz süresince hiç mantara yakalandınız mı? Eğer yakalandıysanız o süreci nasıl geçirdiniz?
Ben ilk aylarda, olmadım ama olur gibi oldum kaşıntı ve hafif kolu başlamıştı doktoruma söyledim baticon kullan dedi pamukla bir dakika pansuman yaptım hergün. Hemen kesildi canım

Size bir şey Danışmak istiyorum. Gebeliğiniz süresince hiç mantara yakalandınız mı? Eğer yakalandıysanız o süreci nasıl geçirdiniz?

evet bende de yeni oldu ama sirkeli suyla geçer diye uğraştım geçmedi daha da ilerledi. doktora gittim. fitil verdi 2 tane ve mantar için krem verdi 2. gün kaşıntım baya geçti 1 hafta oluyor akıntım normale döndü kaşıntım geçti çok şükür.

az kaldı canım ..ben de zor sabrediyorum hele okul beni çok yoruyor hiç gidesim yok okula ama izin doğum sonrası lazım diye sıkacağım dışımi mecburen sağlıkla vaktinde alalım inşallah bebişleri

hamile misin canım tekrardan ..doktora gitmeni tavsiye ederim ilaç veriyorlar çünkü geçmiş olsun
çünkü erkek bebeklerin testislere zarar veriyormuş canım vücut ağırlığı orada toplandığı için tavsiye etmiyorlar
Almam heralde soğudum mantıklı geldi

Kilolar sorulmuşta valla ben yesemde yemesemde aylık 2 kilo alıyorum :)5. Aya kadar her ay 1 kilo aldım. allahtan çok zayıftım yoksa nasıl olurdum bilmiyorum. En son 10 kilo almıştım. Hiç almayanlar nasıl almıyor ya hayranım :)

örümcek bebeklere neden zararlı? çünkü kemikleri çok yumuşak ve yürümeyi bilmeyen bebeği zorluyorsunuz ayak bacak yapılarını anatomisini siz anneler bozuyorsunuz çocuğu "o" bacak oluyorlar. bırakın emeklesin hedefine ulaşsın etrafı kendi gücüyle tanısınlar.
ben çok karşıyım bu örümceklere. kızmayın bana lütfen kızlar ama kurtarıcı değil bunlar zararlı ve ev pis olsun dört dörtlük yemek olmayıversin evinizde çocuğunuzla ilgilenin en büyük hediye anne ilgi sevgidir. ama almak isteyen varsa kullanan varsa da kendileri bilir tabi herkesin önceliği farklıdır benimkisi EVLAT dır ev yemek misafir değil.
Bazıları abartıp çok erken koyuyor, benim kuzen 5 aylıkken koymaya başladı erkekti kafa üstü düştü bunu nasıl becerdiyse,anneside bidaha koymadı düşer diye, o diger zararlarına gelince almam heralde evet iş yaparken onu oyalıyor ama yerde kendini kendinede oyalanır sağlığa zararlı ise alınmasada olur:bicak:

Bazıları abartıp çok erken koyuyor, benim kuzen 5 aylıkken koymaya başladı erkekti kafa üstü düştü bunu nasıl becerdiyse,anneside bidaha koymadı düşer diye, o diger zararlarına gelince almam heralde evet iş yaparken onu oyalıyor ama yerde kendini kendinede oyalanır sağlığa zararlı ise alınmasada olur:bicak:
ben kimseyi hevesini almak istemem sadece bildiklerimi ve düşüncelerimi paylaşmak istedim. kimseyi üzmek istemem kızlar kusura bakmayın almak isteyen varsa tabiiki de alacaklar =)

ben kimseyi hevesini almak istemem sadece bildiklerimi ve düşüncelerimi paylaşmak istedim. kimseyi üzmek istemem kızlar kusura bakmayın almak isteyen varsa tabiiki de alacaklar =)
Bildiklerimizi tabiki aktarcaz hepimiz buyüzden burdayız burası güzel bir ortam bildiklerini paylaştığın için tskr ederiz ne kusuru çok sağolasın canım:KK200:

Bildiklerimizi tabiki aktarcaz hepimiz buyüzden burdayız burası güzel bir ortam bildiklerini paylaştığın için tskr ederiz ne kusuru çok sağolasın canım:KK200:

benim erkek yiğenlerimde kullandı ama biz doktora sormuştuk sıkıntı olur mu diye. uzun süre içinde bırakmayın ve tam oturmaya başlamadan içine koymayın demişti. 5-10 dk fazla bırakmayın baskı artmasın diye. ben çok sevmiyorum ama isteyende doktora sorarak kullansın söylendiği kadarda kötü değil

rica ederim canım sağlıkla vaktinde gelsin bebişler inşaAllah :KK200:heyecan artıyor:anneadayı:

3 kez çok kötü oldum hatta kaşıntı ve orta kısımda şişlik vardı üçünüde sadece birgünde atlattım sirkeli su ile taharet yaparak geçti hiç krem kullanmadım hayırdır canım inşallah tekrar hamilesindir

Ben oğluma örümcek kullandım ama aşırı değil 6 ayı dolunca günde toplam 10 dkdan 1 saat kadar koyuyordum ara ara yani çamaşır asarken çorba karıştırırken gibi çok rahat ediyordum

Bende nette şöyle süslü müzikli araba görselli olanlara bakıyorum alınacaklar listesinin başrolü olarak:bicak:ben zararı olacak hiçbirseyi yapmak istemem biraz araştırıp sorustirym içimi kurt kemirir artık:KK12:
Ben oğlumda hic kullanmadim canım yere battaniye serip koyuyorum üzerine oyuncaklarla oynuyordu oturmaya başladığında nereye gidersen oraya görürdüm konuştum anlattım yanımda durdu hep öyle boyle 11aylikken yürümeye başladı

Ben aylardır uğraşıyorum cnm geçmek bilmedi en son antibiyotik merhem verdi dr bir hafta olacak kullanalı yine akıntım aynı geçmiyor anlayacağın sen de mi mantar oldun olduysan ne kullanıyorsun ?
Evet mantar oldum sanırım sadece krem sürdüm ama endişelendim de ilaç kullanmadan da nasıl geçecek bilemedim. Sanırım fırsatını bulabilirsem bu hafta doktora danışsam daha doğru olacak

Back
X