• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Tatlim bbi arkadasim emzirirken yara oldu diye sogan sürdü gogsune. Bebeği meme reddi yapti. 3 ay sagip sagip verdi geceleri emdi sadece. Bence kokulu ve tadi olan seyler surmeyin derim. En azından bebek dogdugunda
Bende simdi onu sorcaktim cnm sen soylemissin kokudan bebek rahatsiz olmaz mi diye evet bunu yaparken iyice dusunmek lazim

Bende simdi onu sorcaktim cnm sen soylemissin kokudan bebek rahatsiz olmaz mi diye evet bunu yaparken iyice dusunmek lazim
Bana annem dedi canım eskilerden kadınlar Doğuma gitmeden bir gün önce soğanı ikiye bölüp Ocak'ta közleyip ılıkça göğüslerinin ucuna koyarlarmış biz hiç yara bilmezdik diyor annem valla ne varsa eskilerden var eskiden ilaç mı vardı sabahta duşunu alır Doğuma gidersin koku falan kalmaz yani ben mutlaka yapıcam bebek acil vaktinden önce gelmezse inşallah

Kızlar merhaba, 32. Haftamdayım çarşambe günü hastaneye gidip doğum iznine ayrılmak istiyorum. Gerçekten yoruluyorum iş yerinde. Ama çalıştığım yer sezonluk ve 31 ekimde kapanacak. Bana iş yeri kapanana kadar çalış diyor. Neşeli ve hareketli görünce bir sağlık sorunum yok zannediyorlar. Ama ben 32. Haftada bırakmak istiyorum. 31 ekime kadar neden beklemedin biz seni zaten yormazdık deseler ben ne diyeceğim. Sürekli bunu düşünüyorum.

Kızlar merhaba, 32. Haftamdayım çarşambe günü hastaneye gidip doğum iznine ayrılmak istiyorum. Gerçekten yoruluyorum iş yerinde. Ama çalıştığım yer sezonluk ve 31 ekimde kapanacak. Bana iş yeri kapanana kadar çalış diyor. Neşeli ve hareketli görünce bir sağlık sorunum yok zannediyorlar. Ama ben 32. Haftada bırakmak istiyorum. 31 ekime kadar neden beklemedin biz seni zaten yormazdık deseler ben ne diyeceğim. Sürekli bunu düşünüyorum.
Canım aramızda iki gün var 22 Ekim de 32+0 oluyorsun, ayrılacaksan 22 ekimde ayrılabilirsin. 22 sinden sonra 31 ekime az kalıyor ama önemli olan senin sağlığın nasıl hissettiğin. Yani şimdi bile iyi değilsen rapor al derim. Ben 2 gün-3 gün daha çalışayım derken şimdi evde sürekli yatıyorum dışarıya bile çıkmıyorum maalesef :(

Bana annem dedi canım eskilerden kadınlar Doğuma gitmeden bir gün önce soğanı ikiye bölüp Ocak'ta közleyip ılıkça göğüslerinin ucuna koyarlarmış biz hiç yara bilmezdik diyor annem valla ne varsa eskilerden var eskiden ilaç mı vardı sabahta duşunu alır Doğuma gidersin koku falan kalmaz yani ben mutlaka yapıcam bebek acil vaktinden önce gelmezse inşallah
Yikaniyosa yapilir o zaman ya koku falan kalmaz. Sogani ikiye mi kesicez yada bir parca koyup sarsakta olur heralde kozlendigini bilmiyordum bak.

Kızlar merhaba, 32. Haftamdayım çarşamba günü hastaneye gidip doğum iznine ayrılmak istiyorum. Gerçekten yoruluyorum iş yerinde. Ama çalıştığım yer sezonluk ve 31 ekimde kapanacak. Bana iş yeri kapanana kadar çalış diyor. Neşeli ve hareketli görünce bir sağlık sorunum yok zannediyorlar. Ama ben 32. Haftada bırakmak istiyorum. 31 ekime kadar neden beklemedin biz seni zaten yormazdık deseler ben ne diyeceğim. Sürekli bunu düşünüyorum.
canım aşağıdaki takvimin doğruysa şuan daha 30 artılarda olman lazım. yada maksimum 31+0'sındır. Yani haftaya dolduruyorsun 32.haftanı. 1 hafta daha idare edemez misin? Zor durumda kalmak yerine sen de 1 hafta fazla maaş almış olursun.

Canım aramızda iki gün var 22 Ekim de 32+0 oluyorsun, ayrılacaksan 22 ekimde ayrılabilirsin. 22 sinden sonra 31 ekime az kalıyor ama önemli olan senin sağlığın nasıl hissettiğin. Yani şimdi bile iyi değilsen rapor al derim. Ben 2 gün-3 gün daha çalışayım derken şimdi evde sürekli yatıyorum dışarıya bile çıkmıyorum maalesef :KK43:
Son adet tarihim 5 mart 32+0 ım

Merhaba hanımlar, lohusalığın ilk günlerindeki kanama için ne edinmek daha doğru olur? iki doğumumda da ilk birkaç gün oldukça fazla kanamıştım, max saat başı en büyük boy pedlerden değiştiriyordum ona rağmen dışarı taştığı oluyordu. şimdi şu dependin külotlarından alayım diyorum, bunların tek başına kullanımı yeterli olur mu, içine ekstra ped kullanımı gerekiyor mu?

Merhaba hanımlar, lohusalığın ilk günlerindeki kanama için ne edinmek daha doğru olur? iki doğumumda da ilk birkaç gün oldukça fazla kanamıştım, max saat başı en büyük boy pedlerden değiştiriyordum ona rağmen dışarı taştığı oluyordu. şimdi şu dependin külotlarından alayım diyorum, bunların tek başına kullanımı yeterli olur mu, içine ekstra ped kullanımı gerekiyor mu?
Yeterli oluyor canım çokda kullanışlı al mutlaka benimde kanamam çok olmuştu hatta 48 gün sürdü canım ilk 7 gün depent lerden kullandım

Yeterli oluyor canım çokda kullanışlı al mutlaka benimde kanamam çok olmuştu hatta 48 gün sürdü canım ilk 7 gün depent lerden kullandım

peki külot gibi olanını mı aldınız, yoksa mesane pedi gibi olanı var, normal ped.den büyük hasta bezinden küçük? tamamen emiyor mu sıvıyı yoksa sızdırdığı oluyor mu malum çok kalın bir şey değil gibi ince görünüyor

Bende aynıyım hiçbiryere çıkamıyorum artık evden çıkarken yapıyorum en fazla 1 saat dışarıda durabiliyorum koşarak zor yetişiyorum oda azıcık bişey zaten altıma yapsam kimse anlamaz dışarda :))))))
Valla disarda sureklu umumi tuvaletlerdeyim bi yerden enfeksiyon kapicam diye odum kopuyo ama bu zmna kdr oyle bsy olmadi cok sukur. Evde bir sekilde idare edilio da disarda ozellikle okulda cok zor. Bez baglayip gezicem kendime sonunda :D :D

Back
X