- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #27.521
Kizlar hep depend duydum ama baktim markede canped falan diye degisik markalar da var hepsi ayni isi gorur mu ki. Bide beden olarak ben s goyerim orta boy iyi midir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekim annelerinde kesinlikle buyuk boy alin diyorlardi Bende muhtemelen oyle yaparimKizlar hep depend duydum ama baktim markede canped falan diye degisik markalar da var hepsi ayni isi gorur mu ki. Bide beden olarak ben s goyerim orta boy iyi midir?
Cnm ben e bebekte gordum depend vardi bende bir beden buyuk alcm rahat oluyim diyeKizlar hep depend duydum ama baktim markede canped falan diye degisik markalar da var hepsi ayni isi gorur mu ki. Bide beden olarak ben s goyerim orta boy iyi midir?
Kullananlar hayat kurtarıcı diyorlar acıtmıyor demekki:)O emici külotlar yandan şerit şerit lastikli gibi sezeryan dikişini acitmaz mi? Yandan cırtli bezler daha iyi olmaz mi?
Canım ben sezeryandan geldim yatağımda hasta bezi seriliydi akşama kadar ona dolmuş kan hemşireler akşam geldi haydi bakalım kalkıp yürücez dedi annem giydirdi beni hemşire annemden birtane bebek bezi istedi bezin iki yanındaki lastikli bariyerleri cırt diye eliyle koparttı attı sadece ped gibi orta kısmı kaldı onu çamaşırıma koydular Harika fikirdi çokta uzundu yatınca hiç taşmada yapmada 3 gün bende aynısını yaptım sonra ped kullandım çok azalmıştıMerhaba hanımlar, lohusalığın ilk günlerindeki kanama için ne edinmek daha doğru olur? iki doğumumda da ilk birkaç gün oldukça fazla kanamıştım, max saat başı en büyük boy pedlerden değiştiriyordum ona rağmen dışarı taştığı oluyordu. şimdi şu dependin külotlarından alayım diyorum, bunların tek başına kullanımı yeterli olur mu, içine ekstra ped kullanımı gerekiyor mu?
Banada en mantıklısı bebek bezi geliyo :) ucuzlarından alıp koyucam hastane çantama mutlkaCanım ben sezeryandan geldim yatağımda hasta bezi seriliydi akşama kadar ona dolmuş kan hemşireler akşam geldi haydi bakalım kalkıp yürücez dedi annem giydirdi beni hemşire annemden birtane bebek bezi istedi bezin iki yanındaki lastikli bariyerleri cırt diye eliyle koparttı attı sadece ped gibi orta kısmı kaldı onu çamaşırıma koydular Harika fikirdi çokta uzundu yatınca hiç taşmada yapmada 3 gün bende aynısını yaptım sonra ped kullandım çok azalmıştı
Bebek bezi iç çamaşırına yapışmıyor nasıl kullanılacak?Banada en mantıklısı bebek bezi geliyo :) ucuzlarından alıp koyucam hastane çantama mutlka
aynı durumdayız bebek idrar torbasına baskı yapıyor ondan oluyor dersteyken benim de öyle altıma kaçıracak gibi oluyorum hele de bagirttiklarindaAbartisiz 10 15 dk da bir tuvaletteyim. Daha gecen hafta idrar tahlilinde hicbir sorun cikmadi. Bebegin kafası asagida oldugu icin baskı yapiyor sanirim. Ayakta kalmak iskenceye donustuen zoru da ders anlatirken devamli altima kaciracakmis hissi.
maşallah ya saçları da mi belli oluyormuş çok şaşırdım kızım saçsız doğmuştu bu nasıl acaba..bu arada ben de pek bir şey ise yaramıyor yara olacaksa oluyor diyorlar ama ben yine de önlem alacağım ilk doğumdan tecrübeliyim o yara doğumdan beterBizimde cumartesi kontrolumuz vardi tam dogum tarihi vermedi ancak 39.haftadan sonra olucagini soyledi. Bir daha 3 hafta sonra gidicem o zmn konusabiliriz dedi. Bebegim cok sacliymissasirdim valla anne baba oyle gur sacli tuylu degilizdir :)) meme ucu yarasina simdiden bisey suruyum mu dedim hic bisey etki etmez yine olacak dedi canim sıkıldı. Bu haftalardan sonra kilo alimi bebek icin olacakmis beslenme cok onemli dedi.
hicbir şey demeyeceksin canım doktorum çalışmamı uygun bulmadı diyeceksin bu kadar..önemli olan senin ve bebeğin sağlığıKızlar merhaba, 32. Haftamdayım çarşambe günü hastaneye gidip doğum iznine ayrılmak istiyorum. Gerçekten yoruluyorum iş yerinde. Ama çalıştığım yer sezonluk ve 31 ekimde kapanacak. Bana iş yeri kapanana kadar çalış diyor. Neşeli ve hareketli görünce bir sağlık sorunum yok zannediyorlar. Ama ben 32. Haftada bırakmak istiyorum. 31 ekime kadar neden beklemedin biz seni zaten yormazdık deseler ben ne diyeceğim. Sürekli bunu düşünüyorum.
Bir paket alacağım, tek başına yeterli diye biliyorum sonra normal uzun pedler iş görür zatenMerhaba hanımlar, lohusalığın ilk günlerindeki kanama için ne edinmek daha doğru olur? iki doğumumda da ilk birkaç gün oldukça fazla kanamıştım, max saat başı en büyük boy pedlerden değiştiriyordum ona rağmen dışarı taştığı oluyordu. şimdi şu dependin külotlarından alayım diyorum, bunların tek başına kullanımı yeterli olur mu, içine ekstra ped kullanımı gerekiyor mu?
Canım ben ilk doğumumda kilot hibi olanını almıştım. Hemşireler kullandırmadı hava almadığı için bakteri ürer ve engeksiyon geçirirsin demişlerdi. Aklında bulunsunkilot gibi olanindan aldim ben cok begendim.
atmak isteyince yandan yirtip atabiliyosun.
Büyük boy olan 52 beden ama çok değil miEkim annelerinde kesinlikle buyuk boy alin diyorlardi Bende muhtemelen oyle yaparim
Sezaryen doğum mu yaptın canım?Canım ben ilk doğumumda kilot hibi olanını almıştım. Hemşireler kullandırmadı hava almadığı için bakteri ürer ve engeksiyon geçirirsin demişlerdi. Aklında bulunsun
Evet 41. Haftama kadar bekledim ve sezeryan olduSezaryen doğum mu yaptın canım?
Bebek bezi iç çamaşırına yapışmıyor nasıl kullanılacak?
Bende ilkinde kullanmamistim canim ama kanamada pijamama falan gecmisti bunda kullaniyim rahat ediyim diyodum brnde sezeryanliyim. O zmn bi doktoruma sorucam bunu.Canım ben ilk doğumumda kilot hibi olanını almıştım. Hemşireler kullandırmadı hava almadığı için bakteri ürer ve engeksiyon geçirirsin demişlerdi. Aklında bulunsun
Kilot olanlarından değilde diğerinden almayı düşünüyorum yada oğlumun bezi var onları götürürüm hastaneyeBende ilkinde kullanmamistim canim ama kanamada pijamama falan gecmisti bunda kullaniyim rahat ediyim diyodum brnde sezeryanliyim. O zmn bi doktoruma sorucam bunu.
Bebek bezi iç çamaşırına yapışmıyor nasıl kullanılacak?
Benim aldigim lohusa pedi cocuk bezinden buyukİç çamaşırın üstüne koyup kullanabılırız . Sıkı bi iç çamaşırı bu işi çözer bence :) ki bebek bezi boyuda bi ufak büyük olursa ne kadar kayabılır ki yapışması şart değil diye dusunuyorum . Cok kisi biliyorum yogun regli günlerde seyahat falan ettiğinde bebek bEzi kullandıgını . Gayet mutlulardı :) ped gibi kucuk bişey değil ki kayma etme yapsın
Benim aldigim lohusa pedi cocuk bezinden buyuk
Ben hem depend hem lohusa pedi aldim hangisi rahat gelirse onu kullanirim artik. Bebek bezi annem de kullanirdi yogun gunlerde ama kayar miydi kaymaz miydi orasini hic hatirlayamadim