• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar annem gögüs ucuna kremi sürüp üzerine gazlı bez koyuyormuş hiç yara olmamış. Hemde krem üzerine giyeceği şeye bulaşmasın etkisi hemen gitmesin diyeymiş. Mantıklı geldi bana gazlı bez hem steril hemde havada alır
cnm avemtin gogus kalkani da ayninislevi goruyo .delikler var hem hava aliyo hem gogus hem nemli kaliyo gazli bezde mantikli ama surekli degismek zorunda kalirsin

kızlar ben filtre kahve içiyorum ne yalan söyleyim :KK45: türk kahvesi içtiğimde başım dönüyor diğerlerini de sevmiyorum =) hafta da bir veya iki veya hiç belli olmuyor :KK53:

kizlar sizce hastane cikisina kucuk bi termosum var icine ilik su gotursem abarti mi olur.bi de gratiste satilan seyahat boyu minik fisfislardan alip icine ilik suyu koyup pamugu o sekilde islatsam.
bebek temizleme pamugu icin.
ya da soyle dusunuyorum bi kutuya pamuklari koyup ilik su arti hindistan cevizi yagi koyup kapatip mi gotursem
o zmnda pamuklar eciş bücüş olmaz mi ? hem de su zamanla sogumaz mi ?
baby me nin pamugunu aldim.
hindistan cevizi yagini da pisik icin koycam.

Valla ben hergün Bi tane Türk kahvesi içiyorum. Hatta bazen 2 de oluyor. Çayda kahvaltidan Bi iki tane içiyorum. Akşama yine bi tane çay içmişliğim oluyor. Doktorda günde Bi tane kahve içilebilir diyor. Çok sakınmadım öyle kendimi.Allah a emanet.

kizlar sizce hastane cikisina kucuk bi termosum var icine ilik su gotursem abarti mi olur.bi de gratiste satilan seyahat boyu minik fisfislardan alip icine ilik suyu koyup pamugu o sekilde islatsam.
bebek temizleme pamugu icin.
ya da soyle dusunuyorum bi kutuya pamuklari koyup ilik su arti hindistan cevizi yagi koyup kapatip mi gotursem
o zmnda pamuklar eciş bücüş olmaz mi ? hem de su zamanla sogumaz mi ?
baby me nin pamugunu aldim.
hindistan cevizi yagini da pisik icin koycam.
Canim hastanede sicak su vardir bence. Ben de pamuk aldim ama hastanede islak mendil kullanmayi dusunuyorum. Sunnet de olcak gerci benimki :(

cnm avemtin gogus kalkani da ayninislevi goruyo .delikler var hem hava aliyo hem gogus hem nemli kaliyo gazli bezde mantikli ama surekli degismek zorunda kalirsin
Evet onuda düşünüyorum çevremdede tavsiye eden çok. Sadece kullanışlı mı rahat kullanabilirmiyim emin değilim. Birde sanırım dışarı çıkarken takılamıyormuş. Sen kullandıysan canım kullanım aşamasını anlatırmısın biraz

Evet onuda düşünüyorum çevremdede tavsiye eden çok. Sadece kullanışlı mı rahat kullanabilirmiyim emin değilim. Birde sanırım dışarı çıkarken takılamıyormuş. Sen kullandıysan canım kullanım aşamasını anlatırmısın biraz
cnm benim ilk bebegim olcak nasipse :-)
yasayip gorcem bende cnm
evde zaten sutyensiz gezerim ben cnm.ama tabi yara olursa evde de mecbur kalkani kullanmak zorunda kalirim gibi geliyo.ama yara olmazsa da gogus pedi kullanirim sanki.olmadi bende gazli bez denerim cnm deneme yanilmayla insallah hallederiz.

cnm benim ilk bebegim olcak nasipse :-)
yasayip gorcem bende cnm
evde zaten sutyensiz gezerim ben cnm.ama tabi yara olursa evde de mecbur kalkani kullanmak zorunda kalirim gibi geliyo.ama yara olmazsa da gogus pedi kullanirim sanki.olmadi bende gazli bez denerim cnm deneme yanilmayla insallah hallederiz.
İnşallah :) yeterki güzel güzel emzirelim bebişleri

Benimde ilk dogumdan 2 geceligim var kisa kollu bence hic gerek yok yeni almaya sabahligimda yarim kol onu bile uzun kollu almicam dunya para ben 2 takim pijama alicam sadece bir tanesini ozellikle ucuz bir sey alicam bir tanesinide daha iyi alirim foto falan cekimi olur.
Ben de almayım ye düşündüm ilkinde bir gün hastanede kalmıştım şimdi 2 gün kalayım diyorum oyüzden bir tane uzun kollu alırım belki orta halli bişey

Kızlar ben grip oluyorum sanırım :// bogazlarım acıyor hep böyle başlar sonrasında sağlam bi grıp olurum . İyice şifayı kapmadan nasıl atlatırım . Mandalina yiyorum, sıcak naneli corba iciyorum ama

tinyrose tinyrose kuzum daha dogum yapar yapmaz pamukla nasil ugrascan bide sezeryan istiyorsun bence hic o ise girme islak mendil kullan zaten insan dikişlerinden egilip dogrulamiyo. Islak mendillerde öcu degil sadece saf su olanlar var uni baby gibi.yine sen bilirsin de bi dusun derim.

Kızlar ben grip oluyorum sanırım :// bogazlarım acıyor hep böyle başlar sonrasında sağlam bi grıp olurum . İyice şifayı kapmadan nasıl atlatırım . Mandalina yiyorum, sıcak naneli corba iciyorum ama
Bende de bugun oglen basladi bogazim kuruyor.Ihlamur ictim meyve falan ama insallah artmaz sirkeyle gargara yapicam ise yarar umarim

Aynı benimde öyle başlar hep hepsini sirkeli su ile gargara yaparak atlattım çok şükür ilave olarak günde 3 kere sıcak suya limon sıkıp içtim ballı bide hergün bir fincan limonlu ıhlamur içtim çok şükür geçirdim geçmiş olsun canım

ben kac zmndir sütlü Türk kahvesi iciyorum uyumadan once beni tutuyor diye insallah bi sorun olmaz ya.
bahsettiginiz nescafeyse onu bende hic icmedim
Benim doktorum hiç yasakçı bir doktor değil. Genelde herşey için yapabilirsin yiyebilirsin diyor. Çok rahat. Ama gebeliğimin en başında tek bir şeyi yasakladı o da kafein. Çay kahve kola yani. Türk kahvesinde de var tabii ki kafein. Ben hiç içmedim. Çay da içmiyorum. Doktorumu dinliyorum. Ama günde 1 kahve içilebilir diyenler de var. Bişey olmaz heralde canm bilemedim.

Back
X