• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
canım ben braun un kulaktan ölçenini aldım trendyoldan 350 liraya almıştım Braun Irt 6520 Thermoscan Kulaktan Ateş Ölçer . kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar doktorum da tavsiye etmişti o şekilde almıştım.
Bence aliexpress güvenilir satıcılardan aldıktan sonra çok iyi. gelmeyen hiç bir ürünüm olmadı çok sık alışveriş yapıyorum ben.
Eki Görüntüle 2198655 Eki Görüntüle 2198656

Bunları yeni sipariş verdim 11. gün geldi hastanede dağıtmak için aldım. soldakilere badem şekeri koyucam. sağdakilere de gelen çocuklar için jelibon falan. bütün kuzenlerimiz çocuklu hastaneye da gelirler bizimkiler illa. çocuklara da değişik bişey olsun dedim
Çok güzellermiş çok begendim iyi düşünmüşsün çocuklar için

Keşke doktora gitmeseydim morelimi bozdu yolladı bugun aklımdan çıkmıyor dedikleri ya. Suyu azalmış dedi şekerli hamur işi fln yeme dedi, çok kilo almışssın dedi, yok ters geliyor döner mi bilmem ama şuan sezeryan gb gözüküyor dedi tam da normale odaklanmışken. bir de fotoğrafını çekti ki sırf burun cocugum babasının aynısı hiç bana benzememiş kemerli sıpa ya neyseki erkek şakası bir yana sağlıklı olsunlar da ben çok endişelenmeye başladım sona doğru yaklaştıkca modum bir inip bir çıkıyor :)))
Canım kusura bakmasın da saçmalamış doktorun. Ben 32+0 da gittim makat geliş dedi sezeryandan hiç bahsetmedi. Doğum izni için 32+4 te gittim doğum pozisyonunda ama korkma doğmaz hemen daha çok pozisyon değistirecek en son bakacağız dedi. Bebeğimin tekrar döndüğünü de hissettim. İçerde dolaşıyor minik kuzum Allah büyük her şey normal ve olması gerektiği gibi olacak inşallah. Ayrıca ben şu 3 haftada 2 kilo aldım nasıl oldu anlamadım. Hiiiç de takmıyorum yeter ki bebişim iyi olsun. Suyun için armut yemeyi ve bol su içmeyi tavsiye ediyorlar.

Kızlar bebek hareket ediyo bir tarafı şişiriyo sonra adet sancısı gibi sancım oluyo sizde de oluyo mu

Ben cumartesi günü yaşadım bu durumu o gerildikçe kasıklarım özel bölgeme krapmlar giriyordu dayanamadım hastaneye gittim nst ye bagladılar idrara baktılar enfeksiyon çıktı. Muayene etmeyr kalktılar bende sezeryan olacagı için aşt Muayene ye izin vermedim Allah korusun bu şekilde erken dogum yapan çok kişi duydum

ay maşallah. Seninki bayadır böyle halay modunda:) benimki de son 3-4 haftadır baya dışardan belli ediyo ama asla video çektiirmiyor. Anında duruyor :)
Çok ilginç benimki de aynı kamerayı açtığım anda halay çeken bebiş duruyor. Hissediyor bence ben de yakalamaya çalışmıyorum oyüzden

Kızlar benımde yataktan kalkarken , hapşırınca falan göbeğim acıyo özellikle üst tarafı sanki bebegım bi yeri batıyomuş gibi baya bayaa acıyo mümkün mü böyle bişey

Ben cumartesi günü yaşadım bu durumu o gerildikçe kasıklarım özel bölgeme krapmlar giriyordu dayanamadım hastaneye gittim nst ye bagladılar idrara baktılar enfeksiyon çıktı. Muayene etmeyr kalktılar bende sezeryan olacagı için aşt Muayene ye izin vermedim Allah korusun bu şekilde erken dogum yapan çok kişi duydum
Canım bana 24.haftadan beri alttan bakılıyor, hastaneye yatış yaptığım gece ebe de alttan baktı çünkü nstde çok sancı çıkmıştı üstellik 4 saattir devam ediyordu ebe açılmayı kontrol etmeliyiz dedi. Mecbur itiraz edemiyorum ben. Ama çok şükür bi sıkıntı yaşamadım henüz.

NE kadar sıklıkla oluyor canım?
Süreye bakmadım hiç 10 defa falan olmuştur dünden beri böyleyim çok hareketli karnım gergin bir taraf şişiyo adet sancısı gibi sancım oluyo

Alttan muayne rahim agzını ölçmek için bakıyo doktorum 2 hafta öncede idrar kültürü yaptırdı doktorum bir sıkıntı çıkmadı alttanda tekrar baktı minik kürek gibi birşeyle içerden akıntı aldı baktı rengine hiç bir problem yoktu enfeksiyon olunca anlıyorum ben kızıma hamileyken enfeksiyonum çok oluyodu şimdi ki hamileliginde olmadı hiç bilmyiorum 2 gündür bana ne oldugunu hareketleride çok maşallah

Süreye bakmadım hiç 10 defa falan olmuştur dünden beri böyleyim çok hareketli karnım gergin bir taraf şişiyo adet sancısı gibi sancım oluyo

Alttan muayne rahim agzını ölçmek için bakıyo doktorum 2 hafta öncede idrar kültürü yaptırdı doktorum bir sıkıntı çıkmadı alttanda tekrar baktı minik kürek gibi birşeyle içerden akıntı aldı baktı rengine hiç bir problem yoktu enfeksiyon olunca anlıyorum ben kızıma hamileyken enfeksiyonum çok oluyodu şimdi ki hamileliginde olmadı hiç bilmyiorum 2 gündür bana ne oldugunu hareketleride çok maşallah
Bi doktoruna söyle bunları canım.

canım ben braun un kulaktan ölçenini aldım trendyoldan 350 liraya almıştım Braun Irt 6520 Thermoscan Kulaktan Ateş Ölçer . kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar doktorum da tavsiye etmişti o şekilde almıştım.
Bence aliexpress güvenilir satıcılardan aldıktan sonra çok iyi. gelmeyen hiç bir ürünüm olmadı çok sık alışveriş yapıyorum ben.
Eki Görüntüle 2198655 Eki Görüntüle 2198656

Bunları yeni sipariş verdim 11. gün geldi hastanede dağıtmak için aldım. soldakilere badem şekeri koyucam. sağdakilere de gelen çocuklar için jelibon falan. bütün kuzenlerimiz çocuklu hastaneye da gelirler bizimkiler illa. çocuklara da değişik bişey olsun dedim
Cok tatlilarmis link atabilir misin cnm bende bakim

Arkadaşlar Ali Exprsden alışveriş yapan oldu mu? Ateş ölçer almak istiyorum dalar cesaret edemedim .. sizler Hangi markanın ateş öçlerini ne kadara aldınız ?

biz de ali expressten aldık. eşim aldı markasını hatırlamıyorum. mühendis babadan görüp almıştık.

ben aliexpressten bebek kamerası aldım çok memnunum canım. Ateş ölçeri chicco aldım.

bebek kamerası hangisi diye soracaktım ama paylaşmışsın :) teşekkürler inceliyorum.

Kızlar yarın a101 bebek küveti gelicek ya almayı düşünüyorum 10 kilo 50 lt yazıyo kaç aya kadar bebek yıkanır içinde tecrubeli anneler yardımcı olursa iyi olur ona göre karar veriyim bende en azından 6 aya kadar yıkansa iyi olurdu

bende alıcam onu bekliyorum.dışarıda çok pahalı 50-60dan başlıyor. ve uzun süre kullanırsın hiç bir şey olmuyor kırılmazlar çünkü ayakları yok. benim 2 yiğenimde aynı küveti kullandı. kilo olayına takılma hiç :KK55:

Canım bana 24.haftadan beri alttan bakılıyor, hastaneye yatış yaptığım gece ebe de alttan baktı çünkü nstde çok sancı çıkmıştı üstellik 4 saattir devam ediyordu ebe açılmayı kontrol etmeliyiz dedi. Mecbur itiraz edemiyorum ben. Ama çok şükür bi sıkıntı yaşamadım henüz.

Ben çok korktum o durumdan tüp bebekle hamile kaldıgım için doktor direk sezeryan dedi bana bi tanıdıgıma alt mıayene yapmışlar nişanı gelmiş sonra suni sancı falan derken baya sıkıntı çekmiş o yüzden çekindim dogrudur bakılıyordur ama çevreden duyunca çok etkileniliyor

Agrım oldugu zaman benimde çok hareketli karnımdan çıkacak gibi çok tepiniyor içerde alt muayeneye hiç cesaret edemedim sezeryan olacag için gerekte duymadım hemşirelerde kızdı hadi dogumun başladıysa falan dedi yaptırmadım doktorıma gidecegim nasılsa diye

kızlar birşey soracagım. bende artık yavaş yavaş bişeyler almaya başladım. bu hafta sonu tekzenden dolabını ve şifonyerini alacagız inşallah. netten carters ın ve mothercare ın zıbınlarına bakıyorumda 100 tl ve üzeri. mesela 5li zıbın 110 tl falan tabi indirimli halleri. çokmu pahalı sizce. yani iyi bişey olsun diyorum ama alttarafı bi zıbınada 110 lira verilir mi ki acaba. aramızda tecrübeli anneler var. en azından neye nekadar vermemiz gerektiğini bilirler :) yada sizler alışverişlerinizde neye önem veriyorsunuz. şu şukadar eder pahalıda olsa alırım dediğiniz şeyler varmı ? ve sizce erken mi alışveriş için ?

kızlar birşey soracagım. bende artık yavaş yavaş bişeyler almaya başladım. bu hafta sonu tekzenden dolabını ve şifonyerini alacagız inşallah. netten carters ın ve mothercare ın zıbınlarına bakıyorumda 100 tl ve üzeri. mesela 5li zıbın 110 tl falan tabi indirimli halleri. çokmu pahalı sizce. yani iyi bişey olsun diyorum ama alttarafı bi zıbınada 110 lira verilir mi ki acaba. aramızda tecrübeli anneler var. en azından neye nekadar vermemiz gerektiğini bilirler :) yada sizler alışverişlerinizde neye önem veriyorsunuz. şu şukadar eder pahalıda olsa alırım dediğiniz şeyler varmı ? ve sizce erken mi alışveriş için ?
bence bir zıbın için pahalı. kaliteli birşey istiyorsan h&m panço c&a ya da bakabilirsin canım benimkiler çoğu h&m den çok kaliteli. gerçi artık herşeye zam gelmiş bilmiyorum herkesin bütçesi farklı. gidip kendin bak bence mallarına kalitesine bak öyle al derim içine sinsin canım =)

Bende bugun dr gittim. Arada bir adet olcakmisim gibi agri giriyordu nst ye girdim bugun sanci cikti. Bebegim hafta olarak onde ve suyum fazla erken dogum riskim vardi zaten. İki gun magnezyum kullanip cumartesi nst ye tekrar giricem sanci cikarsa igne vuracaklarmis. İlk hedefimiz 34. Haftayi gecmek dedi dr bugun ilk defa korktum. İstirahat bol su dedi. Aslinda bir suredir sıkıntım zaten vardi ama dr hep normal diyordu. Demem o ki ihmal etmeyin ozellikle adet sancisi gibi olanlari onemseyin. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Ben çok korktum o durumdan tüp bebekle hamile kaldıgım için doktor direk sezeryan dedi bana bi tanıdıgıma alt mıayene yapmışlar nişanı gelmiş sonra suni sancı falan derken baya sıkıntı çekmiş o yüzden çekindim dogrudur bakılıyordur ama çevreden duyunca çok etkileniliyor
Anladm canım senin durumun farklı, ama benim karşılaştığım zaten mecburiyet ya da gerekmedikçe bakmıyorlar alttan. Benim durumumda alttan bakmasalardı ben bilemeyecektim serviksin kısaldığını ve erken doğum yapacaktım belki de 28.haftada. Tabi tecrübeli doktor çok önemli burda.

Back
X