• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Eki Görüntüle 2198985 8403BHC 8403BHC canım bu arada bızım besigide getirdiler kurdular nokta bebeden . Ama yatak cok ince değil mi 60x120 park yatağı diyor alezli kendiliğinden bana cok ince geldi seninkisi nasıl ? Bak resim atayım alezını cıkardım
Bebeklerin ilk yataklari boyle oluyor hep ince. Visko yatak diye geciyordu yanlis hatirlamiyorsam. Ben alt kata indirene kadaar bunda yatirdim sonra ortopedik aldim alt kisima gecince. Onlar kalindi. Gerci ben park besik kullandim mobilyalarda nasil oluyor bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar bende aralik annesi olacagim Allahin izniyle . Ilk aylarda buralardaydim ama son zamanlarda pek bakamamistim . Simdi geri geldim 31.haftadayiz bir kizim var ve bir tane daha kizim olacak :KK200: ama isim konusunda cok zorlaniyoruz . Ilk kizimin ismi Eylul ve cok rahatbulmustuk bu ismi . Smdi neden bukadar zor begenemiyoru,z bir turlu anlamis değilim :bicak: sizler bulabildiniz mi bebeklerinize isim?

9028BA18-13B2-4659-939C-55C9D41438B1.webp
Bebeklerin ilk yataklari boyle oluyor hep ince. Visko yatak diye geciyordu yanlis hatirlamiyorsam. Ben alt kata indirene kadaar bunda yatirdim sonra ortopedik aldim alt kisima gecince. Onlar kalindi. Gerci ben park besik kullandim mobilyalarda nasil oluyor bilmiyorum

Bizim beşikte bu . Park yatak nasıl bılmıyorum ama bunun üst kademeside alt kademeside aynı yani altı tahta . cok ince gibi geldide sıkıntı olur mu bebek ıcın bilemedim . Olmadı yatagın altına yorgan yada inceden bi yün yatak yaptırsam mı üstüne bu viskoyu kullanırım yada direkt yeni bi yatak mı alsam napsam . Cok tecrübesizim bilenler den fikir beklıyorum:)

Eki Görüntüle 2198985 8403BHC 8403BHC canım bu arada bızım besigide getirdiler kurdular nokta bebeden . Ama yatak cok ince değil mi 60x120 park yatağı diyor alezli kendiliğinden bana cok ince geldi seninkisi nasıl ? Bak resim atayım alezını cıkardım
Evet canım baya ince ama diğer yatakları görmedim onlar nasıl bilmiyorum.altina minder gibi birşey mi yapsak ekstra

Merhaba arkadaşlar bende aralik annesi olacagim Allahin izniyle . Ilk aylarda buralardaydim ama son zamanlarda pek bakamamistim . Simdi geri geldim 31.haftadayiz bir kizim var ve bir tane daha kizim olacak :KK200: ama isim konusunda cok zorlaniyoruz . Ilk kizimin ismi Eylul ve cok rahatbulmustuk bu ismi . Smdi neden bukadar zor begenemiyoru,z bir turlu anlamis değilim :bicak: sizler bulabildiniz mi bebeklerinize isim?
hoşgeldin canım bizde aynı durumdayız =)

Benim oğlum olacak inşallah, ama kız olsaydı Nisan ayında öğrendik diye Nisan koymayı düşünmüştük eşimle :))

kızlar kızlar kafamda bi sürü soru.
2.kez anne oluyorum ama tecrübeler farklı şeyler işe yarıyor sanırım.
bu hastane cıkıslarını nasıl aldınız, bakıyorum 1 tane de aldım ama ck inceler. biz bu bebekleri nasıl giydiricez aralık zamanı :S ck mu panikler oldum bilmiyorum

bu hastane cıkıslarını nasıl aldınız, bakıyorum 1 tane de aldım ama ck inceler. biz bu bebekleri nasıl giydiricez aralık zamanı :S ck mu panikler oldum bilmiyorum
Canım hastane çıkışları penye ve ince evet ama üzerine zaten battaniye falan sarılıyor. İçine de çıtçıtlı zıbın giydikdik mi tamamdır:) Çok soğuk olursa örme yelek de giydirebilirsin.

evet hastane çıkılar çok ince gerçekten kızıma almıştım hem penye hem kalın battaniye sardılar ama ayakları buz gibiydi o yüzden bir ince birde kalın çorap da ilave et istersen canım ve bu yüzden ben hastane çıkış almadım gereksiz duydum yok doğduktan sonra ilaç sürüyorlarmış da çıkmıyormuş da o yüzden almıştım ama bunda almadım normal body tulum eldiven çorap çapka yeterli birde daha kalın hastane çıkışlardan ama tabiiki heves eden alsın birşey diyemem.

Merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklar ben bugün perde ve dolap örtülerini yıkamaya başladım kıyafetlere de başlayacaktim ama deterjan konusunda karar veremedim normalde baby me alacaktım mühendisinogku incelemesi de sls ve sles içerdiğini yazmış öyle olunca green clean alım dedim e bebekte stokta kalmamış şuan diyorum deterjanı babaya mektup yumuşatıcyi green clean mi alsam yoksa stoga girmesini mi beklesem babaya me bile bile almakta içime sinmiyor kararsız bir şekilde kaldım valla

mobilyalara bayağı bi zam gelmiş yaaa :KK57:ben kızıma newjoydan almıştım odasını şimdi bir tane kızım olacağı için aynı yataktan alacağız mecbur kızımda 2 sene evvel 1200tl iken şimdi 2200tl biz yatağını ve dolabimi birlikte 2200tl almıştık şimdi sadece yatağı 2200tl:confused::rolleyes::skandal::oha:napcam ben yaaaa birde seneye daha da zam gelir :KK17:

mobilyalara bayağı bi zam gelmiş yaaa :KK57:ben kızıma newjoydan almıştım odasını şimdi bir tane daha kızım olacağı için aynı yataktan alacağız mecbur kızımda 2 sene evvel 1200tl iken şimdi 2200tl biz yatağını ve dolabimi birlikte 2200tl almıştık şimdi sadece yatağı 2200tl:confused::rolleyes::skandal::oha:napcam ben yaaaa birde seneye daha da zam gelir :KK17:

Merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklar ben bugün perde ve dolap örtülerini yıkamaya başladım kıyafetlere de başlayacaktim ama deterjan konusunda karar veremedim normalde baby me alacaktım mühendisinogku incelemesi de sls ve sles içerdiğini yazmış öyle olunca green clean alım dedim e bebekte stokta kalmamış şuan diyorum deterjanı babaya mektup yumuşatıcyi green clean mi alsam yoksa stoga girmesini mi beklesem babaya me bile bile almakta içime sinmiyor kararsız bir şekilde kaldım valla
Ben minoris aldım. içeriği tamamen organik fakat beni en çok cezbeden yanı hiç bir hayvan üzerinde test edilmeden üretilmiş olması

Back
X