Kontrolden geliyorum kizlar. 30+1im. Iki doktora gidiyorum ikiser hafta arayla

Pek bir sey gorunmedi kafa asagida hala, her sey haftasiyla uyumluymus. Plasenta yukarida, gobek kordonundan kan akisina falan bakti, suyuna bakti, beyninden kan akisina bakti onlar da normal. Benden once bir hasta varmis 35 te. Gobekten kan akisi yavaslamis cocukta anomali baslamis 10 gun icinde alinmazsa ölür falan dedi. O yuzden ozellikle bas gobek uyumuna falan bakiyormus. Boyu 43,5 ,kilosu 1600 cikti, 2 hafta once 1350ydi pek almamis ama ona da normal zaten bunlar tam degerler degil sadece uyumuna bakiyorum dedi. Idrarda protein var mi diye bakti yokmus.
Vajinal muayeneyi 35-36 gibi yapariz ona gore dogum sekline karar veririz dedi. Normal dogum normal olacaksa olmali anneyi cok zorlayacaksa olmamali bence dedi. Bir de 2 sene icinde cocuk dusunuyorsan sezeryan yerine normal tercih etmen daha iyi olur, daha saglikli dedi.Sezerryan olup 1 sene icinde hamile kalan da var pek bir sey olmuyormus ama risk oldugu icin takipte kalmak lazimmis.
Iki hafta sonra calisabilir raporu icin baska doktora gitcem bakalim o neler diyecek.