- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #28.021
Evet aynı ilaç canım ama ben günde bir defa kullandimBende aynı senin gibiyim uzanınca oturunca hemen geçiyor günde 3 defa iç dedi doktorum
Adalat crono degilmi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynı ilaç canım ama ben günde bir defa kullandimBende aynı senin gibiyim uzanınca oturunca hemen geçiyor günde 3 defa iç dedi doktorum
Adalat crono degilmi canım
Bende mustela kullanıyorum ama göğüslerimde ufak çatlaklar oluştu maalesef. Kullanmasam daha çok olacaktı sanırım diye düşünüyorumBen mustela kullanıyorum , şuan henüz bir çatlağım olmadı . Ama ilerleyen aylarda ne olur bilmiyorum . Bende genetik olduğunu duydum. Sürmediği günler göbeğim kaşınıyor sanırım deri geriliyor, o yüzden iuanlık bir sıkıntım yok memnunum
Aç tok farketmiyor canım ben sabah 11 akşam 11 alıyorum.Onu bugun daha iyi anladım agrı kasılma olunca korktum mutlaka dikkat edicem artık rabbim bebeklerimizi korusun inşallah
Canım aç mı tok mu kullanılıyor ilaç eczacı söylemedi de
planlı normal doğum normal bir doğum değildir bırakalım da bebek ne zaman hazırsa o zaman gelsin ki doğduğunda solunum problemi yaşamasın ..bir de o zaman açılma olmuyor ve sezaryene alınmak zorunda kalıyorsun.. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
hımm çatıdan ziyade doğum ihtimaline bakacak demekki..vaktinde sağ salim gelsinler inşallah35-36dan sonra her kontrolde vajinal muayene yapcakmis ama cati yapacak mi bilemiyorum. Rahim incelmesine falan bakariz gibi bir seyler soyledi.
doğrudur canım ama doktorunun da dediği gibi bu daha zor olur kendi sancinla olunca daha kolay olur diyorlar ..bakalım zaman ne gösterecek ama bence senin oğlan 40a kalmaz maşallah pek hareketli annesiOrasi hic belli olmuyor arkadas 40i gecmisti normal doguma alindi, 10 cm aciklikla dogamadi bebek, solunum problemi sebebiyle 2 hafta kuvozde kaldi.
Ben 40a kadar beklemesek olmuyor mu ama sezeryan da olmasin diyince boyle bir sey soyledi :) Yani her sey hazirsa baslatilabiliyormus ama bu kolayca dogacak anlamina da gelmiyor tabi.
Ben badem yağı kullanıyorum cnmcnm catlaklar icin biseyler yapiyomusun peki
doktorum ne yaparsan yap genetik sadece geciktirmek icin az olmasi icin biseyler sur dediyse de ben surmedim daha erteliyorum hep kendimden vazgecmisim resmen.genetik diyince de cok da takmadim kafama bizim sulalede herkesin catliyo cunku
Sağlıkla doguralim inş.erken doğum riski olan arkadaşlar öne gecmezse ilk ben dogurcam. Galibainsallah sorunsuz bi dogum yasariz cnm
aramizda ilk doguran sen olcan heralde :)
Sanırım benim durum biraz istisna ama bana da tam genel anestezi verilmedi. Hafif sedasyonla uyutuldum.aciyi hissettiniz mi peki o sirada.
bi cok kiside spinal anestezi etki etmiyor mu yoksa istisnamisiniz acaba ?
zaten hafif verilmiyomu uyusturan madde spinal anestezide ?Sanırım benim durum biraz istisna ama bana da tam genel anestezi verilmedi. Hafif sedasyonla uyutuldum.
cnm benimde bazen gobegim tas gibi oluyor bu tehlikeli bi durummu ?Canım nst de sancı çıkınca verdi. Ama bazı doktorlar sancıyı beklemeden de önerebiliyor, eğer bebek kasılıyorsa ve karın çok sert oluyorsa. Benim farklı gittiğim doktor 28.haftada önermişti kullan karnın aşırı sert demişti ve bebek de toplanıyordu. Tabi ben kendi doktorumu bekledim. O da artık müthiş sancılarımı görünce başlattı sonunda
Çook güzeller güle güle kullansın inşallah :) bende bakayım tulumları en azından ordan alayımCarterstan aldığım tulumlar bunlar canım. 4 tane aldım şimdilik. 2 tanesi yenidoğan 2 tanesi 3 ay
Kısa süreli ise sorun yoktur canım. Benimki uzun süreli oluyordu nefes alırken kasıklarımda ağrı yapıyordu. Bebek büyüyor ama karın bir türlü büyümüyor gibi oluyor kuzum benim öyle oluyordu maalesef. Misal dokununca yumuşak olur biraz ama benimki hep sert sanki bir basketbol topu kadar sert.cnm benimde bazen gobegim tas gibi oluyor bu tehlikeli bi durummu ?
bu aralar oyle bi sorunum yok.gecen haftakar cok oluyordu.
Canim bir sey sorucam ben nst ye girdigimde mesela hic sanci hissetmiyodum ama sanci cikti. Sende de oyle oldu mu hic.Bugun biraz sancim oldu dr gitmedim gecti cunku acaba hissettigime gore daha da mi cok olmustur sanci. Karnim tas gibi oluyor zaten ama bebekte hareketli ayni zamanda. Korkuyorum ya cumartesi olsunda dr gideyim hemen.Kısa süreli ise sorun yoktur canım. Benimki uzun süreli oluyordu nefes alırken kasıklarımda ağrı yapıyordu. Bebek büyüyor ama karın bir türlü büyümüyor gibi oluyor kuzum benim öyle oluyordu maalesef. Misal dokununca yumuşak olur biraz ama benimki hep sert sanki bir basketbol topu kadar sert.
aynen benimde o sertlikte oluyor.zaten gecen randevuma soyledim.doktor bi hafta sonra gel dedi.hep 3 hafta sonra derdi.belki beni de nts ye sokar.Kısa süreli ise sorun yoktur canım. Benimki uzun süreli oluyordu nefes alırken kasıklarımda ağrı yapıyordu. Bebek büyüyor ama karın bir türlü büyümüyor gibi oluyor kuzum benim öyle oluyordu maalesef. Misal dokununca yumuşak olur biraz ama benimki hep sert sanki bir basketbol topu kadar sert.
Benim yaşadığımı yazmışsın resmen.nst ye girmedim sadece. Ben mi yazdım acaba diye okudum :) cumartesi benimde kontrolüm var çok meraktayımCanim bir sey sorucam ben nst ye girdigimde mesela hic sanci hissetmiyodum ama sanci cikti. Sende de oyle oldu mu hic.Bugun biraz sancim oldu dr gitmedim gecti cunku acaba hissettigime gore daha da mi cok olmustur sanci. Karnim tas gibi oluyor zaten ama bebekte hareketli ayni zamanda. Korkuyorum ya cumartesi olsunda dr gideyim hemen.
Bu sene kış sert gececekmiş cnm, ilk bebeğim Ekim bası doğmuştu ondan inçe kalın derdine düşmemiştim ck fazla. Aralık sonu bebeği olunca tereddüt ediyorumCanım hastane çıkışları penye ve ince evet ama üzerine zaten battaniye falan sarılıyor. İçine de çıtçıtlı zıbın giydikdik mi tamamdır:) Çok soğuk olursa örme yelek de giydirebilirsin.
Gerçekten seninde dediğin gibi ck ince oluyor cnm ya, ilk bebeğim Ekim basındaydı bide böle değildi havalar. Bende kalınlardan alayım diye bakınıyorum bakalım. İnsan tereddüt ediyor, çünkü üşüseler hele ki ayakları üşüşe gaz sancısı fln çekip sağlayacaklar yanievet hastane çıkılar çok ince gerçekten kızıma almıştım hem penye hem kalın battaniye sardılar ama ayakları buz gibiydi o yüzden bir ince birde kalın çorap da ilave et istersen canım ve bu yüzden ben hastane çıkış almadım gereksiz duydum yok doğduktan sonra ilaç sürüyorlarmış da çıkmıyormuş da o yüzden almıştım ama bunda almadım normal body tulum eldiven çorap çapka yeterli birde daha kalın hastane çıkışlardan ama tabiiki heves eden alsın birşey diyemem.
İnşallah üşütmeden minnak halleriyle hasta etmeden su kışı atlatırız cnmhoş geldiniz ..isim konusunda biz daha bebek ortada yokken karar vermiştim o yüzden kafamız rahat
canım zaten penye battaniyeye sarıyoruz ya da pazen.üstüne de kalın battaniye örtersin üşümez. yeni doğan kıyafetleri hepsi öyle penye