• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar çok terliyorum özellikle geceleri gündüzleride çok bunalıyorum varmı sizinde sıcak basmalarınız
Akşam eşim gelene kadar 2 balkon bir odanın camı açık hep çorapsız geziyorum eşim gelince hemn çorap giyinip camları kapatıyorum:KK48:
Gece de üstümede birşey örtmeden yatıyorum eşim oglum üşümesin diyo battaniyeyle her yerimi sarıyo o uyuyunca battaniyeyi hemen üstümden atıyorum :KK70:çok bunalıyorum sıcaklıyorum ama kimse anlamıyor herkez çorap giyin hırka giyin diyo ama ben yanıyorum resmen

Tabiki herkese kilosuna göre doz veriyorlar. Bana da tam doz verildi. Sonra ayaklardan başlayıp yukarı doğru dokunarak, hareket ettirip hissedip hissetmediğini soruyorlar. Hissedersen tutmadı demektir. Ama derin duyular diye bişey var. Ben dokununca hissetmedim, hareket ettiremedim ama kesmeye başlayınca çok hafif ağrıhissettim. Riske atmamak için, ben de tedirgin olmayayım diye hafif sedasyonla (aslında genel anestezi değil bu) beni uyuttular. Genel anestezide boğaza tüp takılır,kişinin solunumu cihaza bağlanır, kaslar gevşetilir makinadan kişinin ayrılması,solunumun normale dönmesi zor olur. Aslında anestezistler de istemez genel anesteziyi, çünkü daha risklidir.Hafif sedasyonda ise farklı bir anestezik madde verilir, kişi uyutulur, ağrıyı hissetmez.
anladim cnm bana da doktorum genel anestezi riski daha fazladir ama zaten butun ameliyatlarda risk vardir dedi.
cok hafif agri hissettiyseniz o halde cok da aci cekmediniz yani dimi ?
biraz rahatladim.bende spinal istiyorum.en buyuk korkum ya uyusmazda hissedersem diyeydi.demekki hemen mudahale edilebiliyor olmalari iyi bisey.
insan ilk olunca biraz korkuyor acikcasi o yuzden tedirginim.

Benim geceleri başım boynum terliyor canım. Daha önce olmazdı aslında, adalat kullanıyorum ondan belki diye düşünüyorum
Dün başladım adalat içmeye bugun çok başım agrıyo normalde baş agrım olmaz pel sende de baş agrısı yaptımı hiç

Masallh tosuna:) cnm sezaryan mi olcak hamilelik takvimine gore 2 hafta oncedn dogrysn:)

Malesef :( tüp bebek oldugu için doktor en baştan beri sezeryan dedi günlük kullandıgım bi kan sulandırıcı ignemde var onu 1 gün önce kesip dogumu yapacak planlı olmalı bide riske atmadan alacak

Kızlar benim yaklaşık bir aya yakındır kas spazmları oluyor magnezyumu bir kullanıp bir kullanmıyorum ve geçen gün bir kaç kez merdiven çıkıp indim diye bacak kaslarım inanılmaz ağrıyor ve geçmedi ağrısı çatı ağrım da var benim gibi olan var mı içinizde ??
ben varım canım hem de çok fena çatı ağrısı yaşıyorum tam bacakla vajinanın başlama noktasında kemiğim ağrıyor ve uzanırken bile hissediyorum ilk ayağa kalkık yürümem zor oluyor çok batıyor doktor normal dedi aralığa kadar daha da artarsa diye korkuyorum..bir de okulda zor oluyor tabi ayakta kalkmak zorunda olmak ve sonrasında akşam ayaklarımın üstüne dahi basamamak fena.

Cok sinirim bozuldu bugun ya.
2. Siniftan beri cocuklari ailelerine tek tek teslim etmiyorum, bahcede bir toplanma yerimiz var orada oluyor cocuklar. Beklersem yarım saat 1 saat beklemek durumunda kalıyorum, her gün durum soranlar, öğretmen nasıl olsa bekliyor diye pazara uğrayıp gelenler vs... Zaten 1. Sinif haric beklemek zorunda da değilmişiz. Gecen bir velim 5'te aldi cocugunu biz 2.30da çıkıyoruz.
Bu sene 13 yeni öğrenci geldi, bir tanesinin annesi çıkışta gelip "dünyadaki tek hamile sen misin, çocukları niye beklemiyosun" diye benimle kavga etti resmen. Kızıyla bir kaç kız tartışmış,ben öğle arası da başlarında olacakmışım, teneffuste yokmusum falan.
Bir suru planim vardi bugun, pazar ve balık günümüz bizim. Geldim direk yattım cok canım sıkıldı.

Akşam eşim gelene kadar 2 balkon bir odanın camı açık hep çorapsız geziyorum eşim gelince hemn çorap giyinip camları kapatıyorum:KK48:
Gece de üstümede birşey örtmeden yatıyorum eşim oglum üşümesin diyo battaniyeyle her yerimi sarıyo o uyuyunca battaniyeyi hemen üstümden atıyorum :KK70:çok bunalıyorum sıcaklıyorum ama kimse anlamıyor herkez çorap giyin hırka giyin diyo ama ben yanıyorum resmen
Ben salonda koltukta uyuyorum aylardır yatakta sırtımı dayayacak yer bulamıyorum uyuyamıyorum geçen sabah annem geldi nasıl camı kapatıyor kızım burası buz olmuş naptın sen diye bana öyle normal geliyor ki o şekilde bile üstüm açık uyuyorum ve sonuç çok hastayım şuan öksürük beni öldürüyor dikkat et canım vücudum yanıyor ama soğuk havayı soluduğum için ciğerler iptal yani

Dr bana suyum fazla oldugu icin kaburgalarin ordan baski olacagini soyledi. Bebek vurmasi ayri ama benimki bebek vurmayinca da orada bir aci oluyor. Suyum fazla oldugu için ben oyle hissediyor olabilirim. Zaten yukardan asagi itermis kaslar bebek ciksin diye bana soylenilen bu inanki bende anlamadim hala hangisi sanci hangisi degil. Nst de cikti ama yarin sorucam doktoruma hangisinden korkuyim diye.
Suyumuz gayet güzel dedi çok ya da az bişey demedi. Arkadaşımın da suyu çokmuş Doğumdan sonra ebe söylemiş. Onun sağ göğüs altı kaburga tarafı morarmıştı resmen son zamanlarda artık. Sancı 20 ye kadar normal dediler burda sanki. Ben de 10 a kadar çıktı doktor da normal demişti zaten sıkıntı yok Elhamdulillah.

Ben de instagramdan doktorların paylaştığı videolara bakıyorum. Nasıl ağlıyorlar ilk çıktıklarında anne kucağına gelince susup sakinleşiyorlar :):KK200:
Benim de takip ettiğim doktorlar var instagram da. Anne tenine gelince sakinleşiyorlar gerçekten çok şaşırıyorum ya Rabbim nasıl bir mucize yaratıyor değil mi

Kızlar çok terliyorum özellikle geceleri gündüzleride çok bunalıyorum varmı sizinde sıcak basmalarınız
Ben de yanmalar var ama aşırı değil. Havalar zaten serin olduğu için çok zorlanmıyorum. Normalde ellerim ayaklarım buz keserdi ısınmazdı da ama şimdi sıcaklar. Eşim bile şaşırıyor :)

Ben de çorapsız geziyorum serin mermer üstünde duruyorum bazen ayaklarımın altı yanmaktan kaşınıyor artık. Bunlar tabi senin gibi eşim görmeden oluyor :) geceleri de üstümü açıyormuşum kızıyor :) fark etmiyorum diyorum sıcak basıyor demek ki

2. Siniftan beri cocuklari ailelerine tek tek teslim etmiyorum, bahcede bir toplanma yerimiz var orada oluyor cocuklar. Beklersem yarım saat 1 saat beklemek durumunda kalıyorum, her gün durum soranlar, öğretmen nasıl olsa bekliyor diye pazara uğrayıp gelenler vs... Zaten 1. Sinif haric beklemek zorunda da değilmişiz. Gecen bir velim 5'te aldi cocugunu biz 2.30da çıkıyoruz.
Bu sene 13 yeni öğrenci geldi, bir tanesinin annesi çıkışta gelip "dünyadaki tek hamile sen misin, çocukları niye beklemiyosun" diye benimle kavga etti resmen. Kızıyla bir kaç kız tartışmış,ben öğle arası da başlarında olacakmışım, teneffuste yokmusum falan.
Bir suru planim vardi bugun, pazar ve balık günümüz bizim. Geldim direk yattım cok canım sıkıldı.
Senin o dediğin kreşlerde olur canım çok saçma ilkokul çocuğunun ailesi gelene kadar öğretmeninin beklemesi okul çıkışının bir saati var servise giden servise gider diğerleride ailesine okul çıkışına yetişemiyorlarsa komşularını yollucaklar yada başka birini buna mecbur değilsin benim oğlumda 1 e başladı zil çalmadan 5 dk önce orda oluyorum eğer yetişemezsem bizim dükkandaki eleman koşuyor hemen ne kadar şımarık insanlar var ya hayret bişey mesain bitmiş gitçen evine sanane canım boşver konuşsunlar git idareye söyle okul çıkışı ben milletin keyfini bekleyemem de

Ben 33 yaşındayım hayatımda bilmem yastığım ıslanıyor ya çok kötü oluyorum bide öksürüyorum hergün duş alamıyorum
Aynen öyle yastığım , tişörtün omuz kısımları tamamen ıslanıyor. Duş maalesef ben de hafta 1 alıyorum korkumdan, Allah tan Bursa serin de gündüzleri iyiyim :(

Senin o dediğin kreşlerde olur canım çok saçma ilkokul çocuğunun ailesi gelene kadar öğretmeninin beklemesi okul çıkışının bir saati var servise giden servise gider diğerleride ailesine okul çıkışına yetişemiyorlarsa komşularını yollucaklar yada başka birini buna mecbur değilsin benim oğlumda 1 e başladı zil çalmadan 5 dk önce orda oluyorum eğer yetişemezsem bizim dükkandaki eleman koşuyor hemen ne kadar şımarık insanlar var ya hayret bişey mesain bitmiş gitçen evine sanane canım boşver konuşsunlar git idareye söyle okul çıkışı ben milletin keyfini bekleyemem de
Canım 1. sınıfta tek tek teslim ettim, çıkışta dakikalarca beklediğim çok oldu. Artık geçen sene 2. dönem hiç beklememeye başladım alışmıştı bizimkiler. Bu sene 3. sınıflar, haftada bir gün bekliyorum sadece velilerle görüşmek için. Benden önce sabah idareye gitmiş zaten, müdür yardımcımız senin boş boş konuşan bir velin var kadın dinlemiyor bile, göndermedik sana yolladık evine dedi.
Eşim de diyor ki çok ağız dalaşına girmeseydin bir şey yaparlarsa görürsün. Öyle cahil cühela, çingenelerin olduğu bir kesim. Bir bakmışsın arabayı çizmişler.

Kizlar 31+2 yim bugun. Randevum vardi. Kilosu 1744 boy 44 cm cikti degerlendiremedim. Normal mi az mi veya cok mu. Bilgisi olan var mi acaba. Sizlerin nasil
Canım iyi bence, bir sorun olsa doktor söylerdi. Ben de dün gittim 1600'e 43 çıktı. 30+1 dim dün.

Evet dünyadaki tek hamile benim diyeceksin kuzum. Dünyadaki tek öğrenci çocuk onunki mi? Canım sen mesaj at yönetmelik gereği beklemek zorunda olmadığını belirt herkes zamanında gelsin alsın. Zaten zihniyetleri öğretmen yata yata kazanıyor. Fazladan ayakta durduğumuzun kıymetini kim anlıyor ki canım.

Canım 1. sınıfta tek tek teslim ettim, çıkışta dakikalarca beklediğim çok oldu. Artık geçen sene 2. dönem hiç beklememeye başladım alışmıştı bizimkiler. Bu sene 3. sınıflar, haftada bir gün bekliyorum sadece velilerle görüşmek için. Benden önce sabah idareye gitmiş zaten, müdür yardımcımız senin boş boş konuşan bir velin var kadın dinlemiyor bile, göndermedik sana yolladık evine dedi.
Eşim de diyor ki çok ağız dalaşına girmeseydin bir şey yaparlarsa görürsün. Öyle cahil cühela, çingenelerin olduğu bir kesim. Bir bakmışsın arabayı çizmişler.
Boşver canım öyle salaklar yüzünden bebişini ve kendini strese sokma üzme değmez az kaldı dayan

Koalina Koalina
Tesekkur ederim canm. Valla doktor ben sormasam hicbir sey demeyecek ya. Diyorum nasil haftasiyla uyumlu mu. Evet yani bir sorun gorunmuyor gelisimiyle ilgili filan dedi. Ama sormasam soylemeyecek. Boyu kilosunu da ben soruyorum. Sormadan demiyor bir sey. O yuzden size sormak istedim. Tesekkurler cevabin icin

Back
X