2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hamile kalmadan önceki bedenimi aldım ben feyza ve bone markalar, gayet güzel oldular. Zaten alt pijamalarının beli ayarlanıyordu hamile pantolonları gibi içten lastik kemerliydi, ona dikkat ederseniz aldığınızda beden sıkıntısı yaşamazsınız siz de sanırım. Elime geçene kadar ben de bedeni uymazsa diye telaş yaptım ama internetteki yorumlarda böyle yazmışlardı hep, onlara güvendim, iyi ki de güvenmişim :KK48:

Ayrıca bu iki markanın penyeleri gayet güzel ve kaliteliydi, çok beğendik :KK36:

Feyza 3216 pembe
images

Ve Bone 4203 pembe
images

Bu iki modeli aldım.

Ablam da hamile, o da Bone un su yeşili olanından aldı. Resimde pembenin içi görünüyor gibi ama sanırım modele siyah çamaşır giydirmişler, o yüzden görünmüş, normalde iç belli etmedi
Cok guzeller cnm gule gule giye

Ayy izleyebiliyor musun. Valla ben simdiden heyecanlaniyorum. Bir de onlari izlersem iyice panik olurum.
Canım doğum şeklini gösteren videolar değil de ailelerin özel fotoğrafçı tutup yaptırdığı doğum videoları oluyor ya onları izliyorum:) ilk kavuşma anı falan çok duygusal :cry:

Ben de instagramdan doktorların paylaştığı videolara bakıyorum. Nasıl ağlıyorlar ilk çıktıklarında anne kucağına gelince susup sakinleşiyorlar :):KK200:
Benim kizimda aglarken yanagima degdirdiklerinde susmustu opmustum pamuk pamuk cok guzel duygu

Malesef :KK43: tüp bebek oldugu için doktor en baştan beri sezeryan dedi günlük kullandıgım bi kan sulandırıcı ignemde var onu 1 gün önce kesip dogumu yapacak planlı olmalı bide riske atmadan alacak
Qnladm cnm aaglikla alda cocgnu kucagna normaln onemi yok cnm ins saglkli br seklde dogrrsn

ben varım canım hem de çok fena çatı ağrısı yaşıyorum tam bacakla vajinanın başlama noktasında kemiğim ağrıyor ve uzanırken bile hissediyorum ilk ayağa kalkık yürümem zor oluyor çok batıyor doktor normal dedi aralığa kadar daha da artarsa diye korkuyorum..bir de okulda zor oluyor tabi ayakta kalkmak zorunda olmak ve sonrasında akşam ayaklarımın üstüne dahi basamamak fena.
Bi benim böyle sanıyordum demek senin de böyle aynı şekilde daha Doğuma var ve çoğalır diye ödüm kopuyor kas ağrısı zaten öldürdü beni bacaklarım da hiç yürüyüşe çıkmıyorum gitmem gerekirdi ama yapmadım tabi kaslar gevşedi bebek zaten magnezyum ve kalsiyumu alıyor bizden bize birşey kalmayınca başlıyor kas tutulmaları kramplar İnan yürüyemiyorum bile merdiven inemiyorum kas ağrısından inş geçer ve umarım son aya kadar böyle olmaz

Ben beklesin istiyorum çok zayıftı en son 1500 gramdı, yarın 32+0 rapor almaya gideceğiz bakalım kilo almış mı, inşallah almıştır. Ne yersem Allah ım sen yavruma şifa eyle diyorum.
Aminn insallah canim iyi olucak allahin izniyle hep dua edelim rabbim yardim edecek bize insallah yarinda guzel haberlerle donelim.

Kızlar
Ben de instagramdan doktorların paylaştığı videolara bakıyorum. Nasıl ağlıyorlar ilk çıktıklarında anne kucağına gelince susup sakinleşiyorlar :):KK200:
İnstagramda doc.dr.cemcelik sayfasını bi izle. yıllarca tedavi olup hamile kalamayan hastalarına sonunda hamile olduklarının müjdesini verirken videoya çekiyo. allahımmmmm ağlamaktan içim dışıma çıkıyo onları izlerken.

Bi benim böyle sanıyordum demek senin de böyle aynı şekilde daha Doğuma var ve çoğalır diye ödüm kopuyor kas ağrısı zaten öldürdü beni bacaklarım da hiç yürüyüşe çıkmıyorum gitmem gerekirdi ama yapmadım tabi kaslar gevşedi bebek zaten magnezyum ve kalsiyumu alıyor bizden bize birşey kalmayınca başlıyor kas tutulmaları kramplar İnan yürüyemiyorum bile merdiven inemiyorum kas ağrısından inş geçer ve umarım son aya kadar böyle olmaz
inşallah olmaz canım bir de ben 37ye kadar çalışmayı düşünüyorum bu ağrıyla biraz zor olur

Lalekiran Lalekiran cnm bebimde kesfette surekli cikiyor doktorlar.izlememeye calisiyorum cok agliyorum yokaa ama bugun bende kalkar kalmaz gozume carpti izledim bi kac video
Allah im su sikıntıli sureclerim bitsin de su 2 ay su gibi gecsin rahatlayim bebegimi kucagima aliyim artik bende dedim.aglaya aglaya icim disima cikti.cok yiprandim.cok stresli hamielik geciriyorum bebegime yansiyo diye de agladim bi suru insallah bebegim cikinca telafi edicem bebegimle.bebegime affet beni diye agliyorum salak gibi benim yuzumden strese giriyor diye.bi de ben strese girince yorulunca hic hareket etmiyor kuzum anliyor sanki

Annem bilet almis cok erken tarihe ya. Benim dogum 26 aralik gorunuyor, 5 aralikta 37+0 olup izne ayriliyorum. Annem bir hafta veya 10 gun kalabilcek. Araligin 8 ine almis. Dedim cok erken, bence degil dogurursun o zamana dedi :(

yok artik.anasi olarak eli armut mu topluyomus acaba cocugunu taa 5 te almaya geliyo.bi zahmet cocugunu zamaninda alsin gitsin evine.ne munasebet ya.ne edepsizler var Koalina Koalina

Annem bilet almis cok erken tarihe ya. Benim dogum 26 aralik gorunuyor, 5 aralikta 37+0 olup izne ayriliyorum. Annem bir hafta veya 10 gun kalabilcek. Araligin 8 ine almis. Dedim cok erken, bence degil dogurursun o zamana dedi :KK43:
benim içimden bir his de senin erken doğuracağını söylüyor :)

Koalina Koalina tam tamına aynı gün izin tarihi ve doğum tarihimiz doktor 2 veya 3. haftası dedi doğuma da bakalım senşn de gelişimi bir hafta öndendi değil mi? inş benim ki de döner de normal doğum olur.

Back
X