- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #28.221
Çok çok geçmiş olsun canım. İnşallah erken gelmez bebişEvet canım 2 cm açılma olmuş :/ Merkezdeki hastaneye sevk ettiler geldik kan tahlili sonucumu bekliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok geçmiş olsun canım. İnşallah erken gelmez bebişEvet canım 2 cm açılma olmuş :/ Merkezdeki hastaneye sevk ettiler geldik kan tahlili sonucumu bekliyoruz
Canım inşallah durdururlar vaktinde sağlıkla gelsin bebeğin kilosu nekadar bebeğinin 2 kiloyu geçikse korkma canımArada çok sertleşiyor zaten kaç haftadır sertleşme ve ağrı oluyordu doktorum normal dedi de bu bildiğin adet sancısı canım
Hayırlı haberler bekliyoruz canımBir saat sonra kızımı göreceğim bende çok heycanlıyım :) boyu kilosu ne kadar olmuş büyük merak içindeyim. İnşallah yüzünü gösterir bu sefer
Ben erken haftalardaydim canim, progestan verdi ve bununla rahatliyorsan sorun yok ama progestana ragmen bu kasilmalar oluyorsa 1 hafta sonra tekrar gel demişti. Simdi endiselenmiyorum o kadar. O sertlik o gun cok fazla oluyorsa bir peogestan aliyorum ertesi gun rahat oluyor.aynen kasilmak ne demek nasil bisey onu bile bilmiyorum sorucam doktora muhakkak.
ben onceki randevumda gobegimde sertlesme oluyo dedigimde bi hafta sonra gel demisti tahminim nts sokcak galiba.progestan vermek isteseydi verirdi doye dusunuyorum ama.
sen neden almistin progestani.
Canim hic smear yaptirmadin mi? Onda da spekulumu takip pamuklu cubuk gezdiriyorlar. Aci verici bir sey degil ama hissiyat hos degil o kadar.Hiç spekulumla muayene olmadım. Şimdi netten baktım spekulum ne diye dahada tırstım :))
Cok gecmis olsun canim iyi ki gitmissin. Hayirli haberlerle gel insallah.Evet canım 2 cm açılma olmuş :/ Merkezdeki hastaneye sevk ettiler geldik kan tahlili sonucumu bekliyoruz
Evet canım 2 cm açılma olmuş :/ Merkezdeki hastaneye sevk ettiler geldik kan tahlili sonucumu bekliyoruz
Canim ne yaptin sonuc ne iyimisin suan sakin endiselenme dualarimiz snnle zamanında saglikla gelsin bebislerimizSağol canımm özel yok bulunduğum yerde devlete gidiyorum bakarlar mı
Cok gecmis olsun cnm iyi haberlerini bekliyoruzEvet canım 2 cm açılma olmuş :/ Merkezdeki hastaneye sevk ettiler geldik kan tahlili sonucumu bekliyoruz
Kızlar hepinizden Allah razı olsun biraz önce eve geldim çok şükür. Nst de ilkin sancı vardı serumla oda normale döndü .vajinal muayenelerde çok zorlandım diye mi neyse kanamam oldu açılmam aynı kaldığı için taburcu oldum. Size tavsiyem kendinizi yormayın ben normal hayatıma devam ediyordum ev işi vs. Dikkat etmedim ondan olabilir buaralar da stresliydim oda sebep olmuş olabilir bilemiyorum lütfen kendinizi ihmal etmeyin :/
Canim cok cok gecmis olsun. Bu bzm aralik anneleri olarak ne cekiyoruz ya. Valla her birimizde bir korku gercekten. Benm de dun randevum vardi. Doktor cocugun kafasi cok asagida dedi. Zaten rashim agzi kisaligi da var. Dedigin gbi hep bir telas yasiyoruz. Cok cok gecmis olsun canm. Iyi dinlen. Cok kalkma bir de acilman olmus. Iyi ki gitmissin hastaneye de.Kızlar hepinizden Allah razı olsun biraz önce eve geldim çok şükür. Nst de ilkin sancı vardı serumla oda normale döndü .vajinal muayenelerde çok zorlandım diye mi neyse kanamam oldu açılmam aynı kaldığı için taburcu oldum. Size tavsiyem kendinizi yormayın ben normal hayatıma devam ediyordum ev işi vs. Dikkat etmedim ondan olabilir buaralar da stresliydim oda sebep olmuş olabilir bilemiyorum lütfen kendinizi ihmal etmeyin :/
Çok geçmiş olsun inşallah bekler bebişmiz zamanınıKızlar hepinizden Allah razı olsun biraz önce eve geldim çok şükür. Nst de ilkin sancı vardı serumla oda normale döndü .vajinal muayenelerde çok zorlandım diye mi neyse kanamam oldu açılmam aynı kaldığı için taburcu oldum. Size tavsiyem kendinizi yormayın ben normal hayatıma devam ediyordum ev işi vs. Dikkat etmedim ondan olabilir buaralar da stresliydim oda sebep olmuş olabilir bilemiyorum lütfen kendinizi ihmal etmeyin :/
Selam kızlar nasılsınız? Aranızda proluton iğne vurduran var mı? Erken doğum riskim olduğu için vurduruyorum ama vurduktan sonra 3-4 gün ayağımın üzerine zor basıyorum sonra geçiyor ama yeni iğnenin günü geliyorvarsa vurduran sizin de mi böyle oluyor diye sormaya geldim..
Sevindim cnm cok dikkat et kendine birak kalsin tum isler. Yapinca madalya vermiyorlar. Bu gunler bir daha geri gelmiyor ciger gelisimi icin kritik zamanlar.Kızlar hepinizden Allah razı olsun biraz önce eve geldim çok şükür. Nst de ilkin sancı vardı serumla oda normale döndü .vajinal muayenelerde çok zorlandım diye mi neyse kanamam oldu açılmam aynı kaldığı için taburcu oldum. Size tavsiyem kendinizi yormayın ben normal hayatıma devam ediyordum ev işi vs. Dikkat etmedim ondan olabilir buaralar da stresliydim oda sebep olmuş olabilir bilemiyorum lütfen kendinizi ihmal etmeyin :/
Sağol canım cevabın için. Olmazsa bu hafta başkasına vurdurayım bi deneyeyim.Canim geçmiş olsun öncelikle. İlk haftalarda benim de dusuk riskim vardı 3-4 defa yaptırdım. Daha önceki hamileliğimde de cok yaptırmıştım maalesef ağır bir iğne. Zaten hemşireler de yaparken uyarıyor yağlı bir ilaç diye. Yanı normal bir durum. Ama iğneyi yapan hemşireye göre de durum değişebiliyor. Ben de iki gün bacağımın üzerine basamadigimi hatırlarım. Ama en son ikisini ayni hemşireden rica ettim eli cok hafifti ne yaparken agridi ne de sonrasında