• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Geçmiş olsun canım çok şükur durmuş rabbim zamanında sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin evde kullanman için ilaç verdi mi
Çok şükür canım sağol. Yok canım vermedi yatışını yapalım sancım oluyorsa sık sık kontrol edelim dedi bende eve gitmek istiyorum dedim sancım olursa gelirim dedim inşallah olmaz tabi.
Canım benim ya çok geçmiş olsun. İnşallah zamanında sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Amin hepimizin inşallah canım

Evet canım 2 cm açılma olmuş :/ Merkezdeki hastaneye sevk ettiler geldik kan tahlili sonucumu bekliyoruz
geçmiş olsun canım iyiki de gitmişsin doktora..dikkat et bundan sonra kendine dinlen 37yi doldurana az kalmış ondan sonra rahat olur korkmazsın 37den sonra gelse de olur
Bende doktordan geldim şimdi sarı akıntım çok yoğunlaştı ve kaşıntı oldu geçen hafta probiyotik fitil vermişti işe yaramadı şimdi başka verdi bakalım
geçmiş olsun canım inşallah bu sefer ise yarar..ben de kızımdayken çok çekmiştim vajinal enfeksiyondan

geçmiş olsun canım iyiki de gitmişsin doktora..dikkat et bundan sonra kendine dinlen 37yi doldurana az kalmış ondan sonra rahat olur korkmazsın 37den sonra gelse de olur
Çok sağol canım inşallah. Zaten bir haftadan fazla önde gidiyor 37 yi geçsek 39 un içinde olacaz topiğin ilk doğuranı olmak istemiyorum :) tabi hayırlısı olsun

Benim kızım 30 haftalık doğdu. Bir kere erken doğum olunca tekrar olma ihtimali yüksekmiş. 3. hamilelğimde de kullandım iğneyi ama hatırlamıyorum bu kadar acımamıştı sanki. Sürekli ayaktayım zaten yatma ihmalim yok. İnşallah beklerler canım prematüre bebek çok zor :KK43:
anladım canım evet senin kız baya erken doğmuş inşaAllah bu sefer vaktinde gelir bebişin benim kız yine 35 haftalık idi şükür iyi toparlandı onda ama sürekli pruloton kullanmıştım yoğun kanamalarımdan dolayı onda da hatırlamıyorum böyle olduğunu. sağlıklı olsunlar da bebişlerimiz biz her ağrıya razıyız

Slm kızlar..Gece hiç uyuyamadım uykusuz günler erken geldi sanki? Ve solumda uyuyunca kalp atışlarımı duyuyorum kalbimde sıkışıyor bir ben miyim bunu yaşayan...???

Selam kızlar nasılsınız? Aranızda proluton iğne vurduran var mı? Erken doğum riskim olduğu için vurduruyorum ama vurduktan sonra 3-4 gün ayağımın üzerine zor basıyorum sonra geçiyor ama yeni iğnenin günü geliyor:KK43: varsa vurduran sizin de mi böyle oluyor diye sormaya geldim..
Ben hamileliğimin başından beri haftada bir kullanıyorum sadece iki kez ağrı yaşadım canım vuran kişi çok önemli birde yapılan yeri bol bol kolonya ile ovmak işe yarıyor.

Bugün 32+0 raporumu aldık, çok şükür biraz kilo almış oğlum 1750 gram olmuşuz, karın çevresi hala gerideydi, başını da ölçemedik yine aynı yerdeydi :)))))) İlk kez de yüzünü net görebildik kızlar gözlerini açıp kapadı esnedi, çok şükür:)
Doktor ilk hedef 34 ü görelim, sonra inşallah 36 yı dedi.

Merhaba arkadaşlar bakıyorum çoğumuzun sıkıntılı geçiyor hamilelikleri son 4 gündür kasık ağrım vardı iki gün önce sabah kalktığımda lekelenme oldu apar topar doktora gittik çok şükür sancı yoktu ama bu aralar dikkat etmediğim için tetiklemişim erken Doğumu şimdi Doğuma kadar yatarak geçecek ağrım ve lekelenmem var hala artık sonlara yakkaştık kendinizi yormayın sakın iş güç kalsın gerekirse inşallah sorunsuz sıkıntısız yaparız doğumlarımızı..

Merhaba arkadaşlar bakıyorum çoğumuzun sıkıntılı geçiyor hamilelikleri son 4 gündür kasık ağrım vardı iki gün önce sabah kalktığımda lekelenme oldu apar topar doktora gittik çok şükür sancı yoktu ama bu aralar dikkat etmediğim için tetiklemişim erken Doğumu şimdi Doğuma kadar yatarak geçecek ağrım ve lekelenmem var hala artık sonlara yakkaştık kendinizi yormayın sakın iş güç kalsın gerekirse inşallah sorunsuz sıkıntısız yaparız doğumlarımızı..
Geçmiş olsun canım.

Kontrolden geldik haftasıyla uyumlu çıktı cok sukur 1368 gr olmuş 29+1 iz tam. Hala bas asagi duruyor ins bu saatten sonra bir daha donmez. Boyunu soylemedi ama 3 hafta önce 34 cm di uzun olacak gibi duruyor :) 10 gun sonra calisamaz raporumu alacagim bir hafta once verebilirim sıkıntı olmaz dedi doktorum.

Bu arada kızlar doktora karnım sertleşiyor ve kasılıyor endişe etmem gerekli mi diye sordum. Günde kaç kez oluyor ve düzenli mi dedi. Benimde bazen akşamları oluyor sadece zaten. Endişelenme rahim doğuma hazırlanıyor normal dedi. Ama sıklaşıp düzenli kasılmalar haline gelirse gel dedi

Ben erken haftalardaydim canim, progestan verdi ve bununla rahatliyorsan sorun yok ama progestana ragmen bu kasilmalar oluyorsa 1 hafta sonra tekrar gel demişti. Simdi endiselenmiyorum o kadar. O sertlik o gun cok fazla oluyorsa bir peogestan aliyorum ertesi gun rahat oluyor.
ben gittim de bugun normal dedi bana bebek buyudugu icin dedi.
2 hafta sonra nts ye gircem bakalim.

Hiç spekulumla muayene olmadım. Şimdi netten baktım spekulum ne diye dahada tırstım :))
cnm ben asilama oldugum zmnlar spekukumla doktor spermi yerlestiriyordu.plastik oluyor.kendini kasmaman gerekiyo.
kendini kasarsan az acir.
benim elimde degil malesef o kadar alttan muayene yasamis olmama ragmen tedavi gordugum zmnlar yine de kendimi kasardim acirdi.ams cok degil hafif bi aci.korkma oyle netteki gibi metal bisey degil.

kizlar 31.haftamda bebegim 1575 kilo.sizce 38.haftaya kadar 3 kiloyu bulur mu bir haftada 113 gram almis sadece.

cnm ben asilama oldugum zmnlar spekukumla doktor spermi yerlestiriyordu.plastik oluyor.kendini kasmaman gerekiyo.
kendini kasarsan az acir.
benim elimde degil malesef o kadar alttan muayene yasamis olmama ragmen tedavi gordugum zmnlar yine de kendimi kasardim acirdi.ams cok degil hafif bi aci.korkma oyle netteki gibi metal bisey degil.
Doktorla konuşucam zaten kasıyorum çok o yüzden biraz benim rahatlamamı beklemesini isticem. Zaman verirse bana kendimi ayarlayıp rahatlayabilirim diye düşünüyorum.

kizlar 31.haftamda bebegim 1575 kilo.sizce 38.haftaya kadar 3 kiloyu bulur mu bir haftada 113 gram almis sadece.
Canım benimki geçen ay 5 haftada 500 gr civarı almıştı bu ay 4 haftada 900 gr almış. Son aylarda daha hızlanıyor kilo alımları. Alır yani merak etme

Bugün 32+0 raporumu aldık, çok şükür biraz kilo almış oğlum 1750 gram olmuşuz, karın çevresi hala gerideydi, başını da ölçemedik yine aynı yerdeydi :)))))) İlk kez de yüzünü net görebildik kızlar gözlerini açıp kapadı esnedi, çok şükür:)
Doktor ilk hedef 34 ü görelim, sonra inşallah 36 yı dedi.
Canım benim bebeğim de 32+0da 1874 gr idi. Fakat karın cevresi 31.haftayla uyumlu. Nedenmiş sordun mu? Zayıf olduğu anlamına mı geliyor acaba?

Doktorla konuşucam zaten kasıyorum çok o yüzden biraz benim rahatlamamı beklemesini isticem. Zaman verirse bana kendimi ayarlayıp rahatlayabilirim diye düşünüyorum.
ben de tam tersi beklersem daha cok strese girerim.yasicam eninde sonunda diye dusunur baska yone bakarim o sira.
kastigin zmn spekulumu takarken degil de cikarirken hafif aci hissettim ben.icerdeyken hic hissetmiyosun kassan bile

32+0da 1874 idi. Kilo konusu benim de kafama takılıyor ama erken doğum olmadığı müddetçe sorun değil kilosu bence alır canım
erken dogum gozukmuyor cok sukur simdilik ama sanki 2500 kilo falan dogcak gibi geliyor bana 3 olsaydi iyi olurdu saglikli olsun da

Back
X