- 16 Aralık 2016
- 3.070
- 2.935
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #28.381
Ben kızımı kkaybettikten sonra panik atak oldum herşeyden korkar oldum kızımda sezeryan oldum gayet sakindim ameliyathaneye girerken çünkü ne yapıcaklarını bilmiyordum şimdi inan ki o ameliyathane kıyafetini giyindigimi düşününce bile panikliyorum kafamda herşeyi geçiriyorum masaya oturucam igne yapıcaklar ondan sonrası yok düşününce kalbim çıkıcak gibi atıyo niye böyle oluyorum bilmiyorum hiç hazır degilim doguma hemde hiçç ne yapıcam bilmiyorumsanırım bu 30 lu haftalara girdik ya ve ilerliyor ya bu endişe korku hepimizde var yani dün ben benim kız çıkacak sandım öyle böyle değildi hareketleri maşaAllah yani ve bu saatten sonra gelsede endişe etmiyorum açıkcası evet prematüre bebek zor oluyor ve ne kadar anne karnında kalırsa daha iyi ama pek fazla düşünmemeye çalışıyorum. benim yek isteğim bu da sezeryanla olacağı için suyumun gelmesi ve öyle sezeryan olmam aynı kızım gibi çünkü kendisi hazır olsun istiyorum ama hayırlısı bakalım. hepimize hayırlı sağlıklı kolay acısız doğumlar nasip olsun inşaAllah
Kızımı kaybettikten sonra her gece uyanıp eşimin nefesini kontrol ettim yaşıyomu diye ailemi eşimi aradıgımda açmadıklarında elim ayagım titriyodu bişey mi oldu diye çıt sesten bile korkar olmuştum piskolojim bozulmuştu bu süreci sagolsunlar eşimle ailemle atlattım taa ki hamile kalana kadar şimdide öyle oldu iyidim başlarda yine kaybetme korkusu vardı tabi ama şimdi dogum korkusu sardı kiminle ne konuşsam sakinleşemiyorum içimi rahatlatacak birşey duyamıyorum doktorumda piskolojimi anlıyo ona göre yaklaşıyo sagolsun koonuşucaz daha sonra dogumu dedi kapattık konuyu bu gittigimde konuyu açsam mı acaba belki konuşup rahatlarım ama geçen gittigimde konuşurken kötü oldum gözlerm doldu eeellerimi nereye koycagımı şaşırdım doktorum fark etti konuyı kapatalım sonra konuşuruz dedi
Amma dertliymişim baya yazdım