• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sagol canım allah razı olsun senden:KK200:

Normal dogum yapmam imkansız canım ameliyatım iyileşmemiş daha çok bir zamanda girmedi araya şubat 2017 de dogum yapmştım şuan bile dikişlerim agrıyo yapmam imkansız dedi doktorum artık sezeryana hazırlanmam lazım

Ben çok araştırdım ssvd yi tamamen doğal dışardan mudahale gerekmeden doğurman lazım. Çok sanci cekemiyorsun suni sanci yok. Beklemeden cok fazla sanci cekmeden doğurdun doğurdun yoksa risk diye sezeryana alıyorlar. Benim 12 yil oldu doktor istersen deneriz ama ssvd riskli dedi. Benim hala sezeryan yerim acıyor bebek baski yapınca.

Ben çok araştırdım ssvd yi tamamen doğal dışardan mudahale gerekmeden doğurman lazım. Çok sanci cekemiyorsun suni sanci yok. Beklemeden cok fazla sanci cekmeden doğurdun doğurdun yoksa risk diye sezeryana alıyorlar. Benim 12 yil oldu doktor istersen deneriz ama ssvd riskli dedi. Benim hala sezeryan yerim acıyor bebek baski yapınca.
Çok isterdim normal dogum yapmayı naisp olmadı şimdide yapamıycam galiba zaman geçsede dogursak artık 38.haftada dogumum olucak allahın izniyle duruma göre 37 de olabilr dedi doktorum çünkü dikişlerim çok agrıyo allahım hepimiizn hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah

cnm cok agrin olursa muhakkak ara hic cekinme.
bende 3 gundur bitmeyen bi sertlik vardi ara ara vajinada igne batmasi gibi agrilar yasadim bugun de.bende korktum acikcasi hareketlerim kisitlanmisti.2 gundur kemiklerim de agriyordu usutmustum.gobegimde acılık da vardi.
gobegim hala aciyor ama bugun setlik gecti.
konrtokde bebegimin ayaklari asagida cikti.rahim kapali dedi.
en kisa zamanda sende bi gozuk cnm.icin rahat etsin.
ben doktora kasilma nasil bisey bilmiyorum gecmeyen bi sertlik var.bazen gogusumun atinda toplaniyo cok rahatszi oluyorum.bazen sag tarafimda toplaniyo hele dun heo sag tarafimdaydi korktum dedim.merak etme kasilsaydi anlardin bunu dedi.daha fazlasi olurdu sanki.
ya hatta su anda bile vajinada igne batiyo gibi agri oluyo

Bende aynı dertten müzdariptim vajinada iğne batması göbeği kasığın belirli yerlerinde ağrılar fakan daha dönmemiş ayaklar aşağıda seni daha çok zorlar o yüzden dedi doktorum ayakta kalmamaya bol bol soluna tatıp istirahat etmeye çalış dedi

Kızlar merhaba. Nasılsınız? Heyecan var mi:KK54: Çok yaklaştık açıkcası beni bi heyecan sardı. Bu hafta nstye giricem doktorum dedi dua edelim birbirimize:anneadayı:

Bizim burdaki hemsirelere hastane bezi istemisler eylulde dogum yapan arkadasimdan. Bende hastane bezi koydum 3 tane. Sonra depend aldim buyuk boy oldukca kullanisli geldi bana tamamen korunakli. Evde de gece pedlerinden var zaten.

Dogum cantam da hazir ;)
vee geri sayimlar basladi:nazar: cok sukur:KK200:

kızlar benim yine mide bulantım başladı napcam yaaa :/
Sadece sabahlarımı oluo cnm merak ettim. bende tam yazacaktım aynısını yaşayan varmı die. 4gündür sabahları midem fena bulanıyo bu sabah artık afedersin cikarmaktan yüzüm çok kötü nokta nokta kan topladı, aynaya falan bakmadan direk uzandim eşim gelip görünce noldu yüzüne die korktu oyle farkettim.normalde makyaj yapmam ama fondotensiz dışarı çıkılacak gibi değil tipim kaymış, zaten bugün acayip modum düşüktü icerdeki paşada gün boyu çok az hareket edince sinirlilikle ağlamaklı bi hâl vardı üstümde.ama şükür akşam 7gibi coşmaya başladı kaç saattir öyleydi daha yeni yeni biraz duruldu fakat çok sık toplanıyo karnım sertleşio oyüzden baya zorlanıyorum. Bulantı yüzünden sabahın olmasını dört gözle bekleyen ben şimdide yataktan kalkmaya korkar oldum.o değil bulantıyla oğlumu kreş için hazırla götür bırak gel derken dahada zor oluo kalbim çarpıyo nefes alamıyorum başım dönüyo inş doğuma kadar bu durum devam etmez zaten bulantılar çok geç geçmişti şimdi bidaha başlaması gerdi beni. İnş seninde geçer canım.

kızlar benim yine mide bulantım başladı napcam yaaa :/
Benim de iki üç gün sabah bulantım oldu geçenlerde ama geçti çok şükür. Mideyanması yaşıyorum aşırı derecede. Gece yatmadan önce bir bardak soğuk(aşırı değil ılık oda sıcaklığında) süt içiyorum. Hem yanmayı kesiyor hem de tok tuttuğu için sabah bulantısı olmuyor.

Kızlar merhaba. Nasılsınız? Heyecan var mi:KK54: Çok yaklaştık açıkcası beni bi heyecan sardı. Bu hafta nstye giricem doktorum dedi dua edelim birbirimize:anneadayı:
Heyecan bir geliyor bir gidiyor. Düşündükçe korku da basmıyor değil :) normal düşünüyorum ilk olacak bir de nasipse nasıl olacak bilmiyorum. Doğum çantam da hazır değil. Eşyaları ayarladım gibi yıkanıp ütülenecek. Benim yer sıkıntım var maalesef. Ne dolap alabildim ne beşik. 2+1 ev. Odalar çok küçük. Salon yayla gibi ve dış kapı girişimde ayrı kapısı yok antre gibi düşünün. Orayı kışın ısırmak imkansız. Odaların biri yatak odası zor sığdı mobilyalar. Hatta komidinleri kullanamıyoruz. Diğer odada iki çekyat küçük tv ünitesi var başka da yer yok. Eşyaları çoktan hazırlayıp yerleştirmek istiyordum ama hep sıkıntı. Aldık ortalarda dolanıyor poşetlerde. Yıkasan nereye koycan vs vs.

Bizim burdaki hemsirelere hastane bezi istemisler eylulde dogum yapan arkadasimdan. Bende hastane bezi koydum 3 tane. Sonra depend aldim buyuk boy oldukca kullanisli geldi bana tamamen korunakli. Evde de gece pedlerinden var zaten.

Dogum cantam da hazir :KK66:
vee geri sayimlar basladi:nazar: cok sukur:KK200:
Özelleri bilmiyorum ama devlet hastanesinde doğum için yatak pedi istediler arkadaştan. Yatak koruyucu diye de geçiyor. Bir paket aldık içinden bir tane aldılar sadece gerisini bize verdiler

Bende hazırlamadım hiç yıkamadım da eksiklerim vardı. Haftaya yıkamayı düşünüyorm bakalim
Günlerimiz aynı görünüyor canım seninle. Benim de eksiklerim vardı anca toparlandı. Hala az gibi geliyor bana ama etraftakiler yeter diyor. Banyo filesi küçük geldi küvete onu değiştirmem gerek onun harici biraz kalın pijama takımları istiyorum ama battaniyelere sarılı olacak zaten gerek yok diyorlar bilemedim kış ortası içim rahat değil

Buarada kızlar benim nerdeyse hiçbişeyim hazır değil. Oğlumdan kalanlarda var die yavaştan aldım ama şimdi iş başa düşünce farkettim herşey gözümde büyüyo daha yeni bişeyler almaya başladım asıl aldıklarımı yıkayıp hazırlaması zor gelio. Bel Fıtığı ve kalça, kuyruk sokumu bölgesindede kireçlenme olduğu için bu hafta artık ağrılarımı gece ve gündüz demeden ileri safhada yaşıyorum.geceyi zaten hiç demiyorum benim için işkence, hiç abartmıyorum belimden tutunda ayaklarıma varana kadar her noktası ağrıdan tutuluo uyuşuyo kasılıo, utanmasam ağlıyıcam valla. Bu halimi gördüğü halde eşim bikere bile ya birakta bugün evi ben süpüreyim falan hiç demio. Sadece 1aydr falan haftada 3kere kendine gömlek ütülüo okadar. yüzüne merhametsiz oldun iyice dedim zoruna gitti hakaret saydı üstüne üstlükte güya beni haksız görüo. Hem çocuk hem hamilelik gerçekten zormuş kaç kere yardım istedim mırın kırın etti yapmadı tartışma çıktı oyüzden pes ettim artık. Hazırlığımıda inş biran önce yapar kurtulurum, yoksa bu gidişle yarım yamalak kalacak die korkuyorum.

Günlerimiz aynı görünüyor canım seninle. Benim de eksiklerim vardı anca toparlandı. Hala az gibi geliyor bana ama etraftakiler yeter diyor. Banyo filesi küçük geldi küvete onu değiştirmem gerek onun harici biraz kalın pijama takımları istiyorum ama battaniyelere sarılı olacak zaten gerek yok diyorlar bilemedim kış ortası içim rahat değil
Bende hep tulum tarzı almışım pijama takimi alsam mi diyom 2 tane. Bana da yeter daha hediye gelen de olur diyolar ama görünce dayanamıyorum alasım geliyor:)

Bende hep tulum tarzı almışım pijama takimi alsam mi diyom 2 tane. Bana da yeter daha hediye gelen de olur diyolar ama görünce dayanamıyorum alasım geliyor:)
Bende de zıbın tulum var onlar da penye ince geliyor bana. Hediye çok geliyor bir de çabuk büyüyorlar giydirilmiyor diyorlar almıyorum ben de ama dediğim gibi içim rahat değil ya

Buarada kızlar benim nerdeyse hiçbişeyim hazır değil. Oğlumdan kalanlarda var die yavaştan aldım ama şimdi iş başa düşünce farkettim herşey gözümde büyüyo daha yeni bişeyler almaya başladım asıl aldıklarımı yıkayıp hazırlaması zor gelio. Bel Fıtığı ve kalça, kuyruk sokumu bölgesindede kireçlenme olduğu için bu hafta artık ağrılarımı gece ve gündüz demeden ileri safhada yaşıyorum.geceyi zaten hiç demiyorum benim için işkence, hiç abartmıyorum belimden tutunda ayaklarıma varana kadar her noktası ağrıdan tutuluo uyuşuyo kasılıo, utanmasam ağlıyıcam valla. Bu halimi gördüğü halde eşim bikere bile ya birakta bugün evi ben süpüreyim falan hiç demio. Sadece 1aydr falan haftada 3kere kendine gömlek ütülüo okadar. yüzüne merhametsiz oldun iyice dedim zoruna gitti hakaret saydı üstüne üstlükte güya beni haksız görüo. Hem çocuk hem hamilelik gerçekten zormuş kaç kere yardım istedim mırın kırın etti yapmadı tartışma çıktı oyüzden pes ettim artık. Hazırlığımıda inş biran önce yapar kurtulurum, yoksa bu gidişle yarım yamalak kalacak die korkuyorum.
Fazla sıkıntım olmamasına rağmen hamilelik gerçekten zormuş diyorum ben de . Sizin ikimciymiş bir de tecrübe vardır illaki ama zorluğu daha fazladır. Ben bu aralar aşırı duygusalım gözlerim doluyor sürekli ağlamaklıyım tutuyorum kendimi. Son ay a yaklaştık artık ağırlık basıyor git gide. Eşim ev işi yapma artık diyor burda yaşanan hadiseleri de anlatınca bir de. Evi süpür diyorum üç dört gündür tamam tamam diyor yapmadı hala. Ben yapıyım o zaman diyorum sakın yapma diyor. Allah razı olsun her işi yapar ama tayinle yeni geldik iki buçuk saat işe gitmek için yol gidiyor geliyor. İş yerinde yorulmuyor çoğu zaman ama yol mahvediyor. Vakti de kalmıyor yapmaya bişey diyemiyorum o yüzden. Çocuk olunca nasıl olacak bilmem. Hareket kısıtlaması kalkacak ama çocuğu bırakamıcaz bu sefer de fırsat olmayacak. Rabbim verir kolaylığını elimizden geleni yapalım tevekkül edelim

Kizlar bende haberler fena Aksam adet agrisi hatta gaz sancisi gibi agrim oldu daha cok belim agriyordu hastaneye geldik yatışım yapildi kasilmalar icin ilaclar ve cigerleri gelissin diye igne yapildi sürekli nstye baglaniyorum suyum cok oldugu icin oluyormus bunlar doktor erken dogum olacagini soyledi en azindan 34 u gecmek hedefimiz dualarinizi bekliyorum.

Bende aynı dertten müzdariptim vajinada iğne batması göbeği kasığın belirli yerlerinde ağrılar fakan daha dönmemiş ayaklar aşağıda seni daha çok zorlar o yüzden dedi doktorum ayakta kalmamaya bol bol soluna tatıp istirahat etmeye çalış dedi
hala ayaklari asagidami peki
bugun aksamdan beri kasik agrim cok oldu ayaklar hep asagida.bi ara asagilarda hareket ettigindendir sanirim tuvaletim varmis gibi oldu kac kez geri duzeldi.vajinaya baski da vardi.
hala agrim var kasikta gobekte.

Back
X