2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben dependin büyük boyunu aldım canım. Ama anladığım kadarıyla minyon tiplisin. 8. Ayda 60 kilo olduğuna göre :) içini açıp baktım çok kullanışlı duruyor tavsiye edebilirim zaten bende tavsiyeler üzerine aldım. Geceliği ben kalın almayacağım normaldede kalın giyinmeyi sevmiyorum birde doğumdan sonra çok terleniyormuş iyice bunalırım muhtemelen ben. Hatta kısa kollu bile alsammı diyorum çünkü kışın uzun kolluyla asla yatmadım şuana kadar. Eşimde uzun kollu al diyip duruyor bilemiyorum bakıcam kararsızım hala
Aynen minyonum canım☺️ben doğumdan sonra çok üşüyorum ama kan kaybı oluyor terleme binde birdir oda lohusa humması olursa kii Allah korusun, pedde netten biraz baktım dediğine hem normali hemde klot olanı var klot kesin tercih etmem☺️pjamayı zırt prt çıkarmak o durumda hiç mantıklı gelmiyor bana, ama normal olanından aliym bende inşallah☺️

hala ayaklari asagidami peki
bugun aksamdan beri kasik agrim cok oldu ayaklar hep asagida.bi ara asagilarda hareket ettigindendir sanirim tuvaletim varmis gibi oldu kac kez geri duzeldi.vajinaya baski da vardi.
hala agrim var kasikta gobekte.

Aşağıda galiba böyle ayakları aşağıda olunca daha rahatsızlık verir sana dedi doktorum da hareketlerin çoğunluğu eskisi gibi hala belirli bölgelerde ağrı oluyo iki hafta sonra bi daha gidicem bakalım böyle giderse sezeryan dedi ilk doğumum normaldi inşallah bu da sağlıcakla normal normal gelir

Geçmiş olsun canım inşallah hedeflediğinizden daha çok durur bebeğin. Nasılsın peki şimdi
İnsallah canim cok sagol ben agri hissetmiyorum suan yine nst cekiliyor ama sanci var. Saat 3 te perinatolog gelicekmis eger gerekirse siviyi azalticaklar iyice endiselendim.

Şaka gibi geceler yaşıyorum ağlıycam artık sinirimden denemediğim bişey kalmadı bütün millet uyur ben reflü denen illetten otur bütün gece otobüs yolculuğu gibi oturarak uyuyorum yoksa bir saat istifra ettiriyor o ağıza gelen acı su bıktım yaaa aptal gibi dolaşıyorum evde uyu uyan yapmaktan

geçmiş olsun canım inşaAllah vaktinde gelir bebişin en azından hastanede kontrol altındasın iyiki gitmişsin canım bizi haberdar et yinede
Cok sagol canim evet cok sukur burdayiz kimse agrilarini hafife almasin ihmal etmesin ya allah korusun son zamanlar artik ne olur ne olmaz. Nst ye bagliyorlar sürekli sancilarim baya azalmisti ama suan yine var hayirlisi insallah

Cok sagol canim evet cok sukur burdayiz kimse agrilarini hafife almasin ihmal etmesin ya allah korusun son zamanlar artik ne olur ne olmaz. Nst ye bagliyorlar sürekli sancilarim baya azalmisti ama suan yine var hayirlisi insallah
aynen biz kendimizi bazen hafife alıyoruz bazen sancılar oluyor ve biz bunu hissetmeybiliyoruz malesef. inşaAllah sende bebeğinde iyi olacaksınız canım :KK68:

Kizlar bende haberler fena Aksam adet agrisi hatta gaz sancisi gibi agrim oldu daha cok belim agriyordu hastaneye geldik yatışım yapildi kasilmalar icin ilaclar ve cigerleri gelissin diye igne yapildi sürekli nstye baglaniyorum suyum cok oldugu icin oluyormus bunlar doktor erken dogum olacagini soyledi en azindan 34 u gecmek hedefimiz dualarinizi bekliyorum.
Canım allah yardımcın olsun inşallah kritik süreci atlatırsınız. Siz böyle deyince benim de içimi korku kaplıyo. benim de o tarz ağrılarım oluyo gaz sancısı gibi adet sancısı gibi bu ay. ama hiç doktora gitmedim.artık ilerlerdi o kadar olcak tabi diyorum. bu cuma kontrolüm var. doktor muayenede sen nerdesin bunca zaman dicek diye ödüm kopuyor. Bir de bugüne kadar çok sorunsuz geçti hamileliğim. her kontrolümde herşey haftasıyla uyumlu,suyu iyi boyu posu o iyi bu iyi.. sanki hiç problem çıkmıcakmış gibi alışmışım herhalde. kontrolde bi sorun çıkmaz inşallah diye dua ediyorum

Şaka gibi geceler yaşıyorum ağlıycam artık sinirimden denemediğim bişey kalmadı bütün millet uyur ben reflü denen illetten otur bütün gece otobüs yolculuğu gibi oturarak uyuyorum yoksa bir saat istifra ettiriyor o ağıza gelen acı su bıktım yaaa aptal gibi dolaşıyorum evde uyu uyan yapmaktan
canım gaviscon içmeyi denedin mi? Ben de senin gibiyim geceleri uyutmuyor reflü. Ama gavisconu içtiğim anda çat diye kesiliyor.

çalışıyor musun canım

Bende aynı durumdayım Allah hepimizin yardımcısı olsun bide kaburgalarım ve sırtım da ağrılar çoğalmaya başladı bu günlerde 3. Hamileliğim ama hiçbirinde bukadar zorlamamıştım hiç yazmamıştım ama hep okuyorum kızlar Allah sağ sağlım kucağımiza almak nasip etsin yavrularımızı

Eki Görüntüle 2199881 sonunda yıkadık, çantamızı hazırlıycaz inşallah, biraz daha bekleyebilirdi ama nolur nolmaz biz hazır olalım ☺️
Renkli ile beyazları ayırsın mı canım yıkarken. Benim üç dört parça koyu renkli var. Açık renk ve beyazları da ayrı mı yıkasam diyorum. Renk verir de beyazları bozarsa üzülürüm çok

Geceleri ben de uyuyamıyorum artık. Ağrım sızım yok şükür ama sağa sola dön sürekli wc ye kalkıyorum uyku kalitesi sıfır. İki gündür sabahları güzel uyuyorum öğleye kadar. Şu an yataktayım mesela keyif yapıyoruz minik Paşa’yla :) Rabbim Doğumdan sonraki sürece hazırlıyor bence son zamanlarda gece uykusu olmaz diyorlardı zaten.

Kizlar bende haberler fena Aksam adet agrisi hatta gaz sancisi gibi agrim oldu daha cok belim agriyordu hastaneye geldik yatışım yapildi kasilmalar icin ilaclar ve cigerleri gelissin diye igne yapildi sürekli nstye baglaniyorum suyum cok oldugu icin oluyormus bunlar doktor erken dogum olacagini soyledi en azindan 34 u gecmek hedefimiz dualarinizi bekliyorum.
Çok çok geçmiş olsun canım, Rabbim esirgesin yavrunu, inşallah 34 ü geçersin. Allah yardımcın olsun..

Kızlar duştan sonra benim kasıklarım baya ağrıyor zaten sıkıntılarım olduğu için oluyordur ama sizde durumlar nasıl acaba?

Bu haftaya geldik hala bebek hareketleri benim icin sıkıntılı. Ben mi abartiyorum surekli tepinmesini bekliyorum bilmiyorum ama bazen ne yapsam hareketini duyamiyorum. Tatli ye sola yat karnini hafifce durt vs hak getire. Sonra birden alakasiz bir anda başlıyor gayet net hareket etmeye. Doktor hareketini hissetmedigin zaman gel nst ye baglayalim dedi. Allahtan gitmeye gerek kalmadan hareketleri basliyot ama mesela simdi uyanali yarim saat oldu copleri kapiya çıkardım evde bi iki dolandim soluma yattim tik yook. Niiye boyle yav :/

ben daha önce yaklaşık 3 gün çok az hareket hissetttim hatta hareket etmiyor gibi geliyordu bir kıpırtı o kadar. sonra doktora gittim çok şükür herşey normaldi ve bana azda olsa 24 saat içinde 10 hareket hissediyorsan sıkıntı yoktur dedi. bir de yaklaşık olarak aynı saatlerde hareket etmeye başlıyor 30. haftadan sonra aklında tutamıyorsan bir kenara not et ama kendini sıkma rahat ol çok şükür iyi de rahatlat kendini. ultrasonlarına falan bak keyfini yerine getirir, sen keyiflendikçe o da rahatlar ve kıpırdanır:emir_bebek:

Çok geçmiş olsun canım inşallah bebeğin vaktinde sağlıkla gelir benim oğlumda 32 haftalıkken geliyordu doktor Yaşar demişti korkma canım bebeğin kaç kilo şuan gelişimi haftasına uyumluysa rahat ol

Ben çok hastayım kızlar doktordaydık agumentin 1000 başlamıştım dün o az gelir dediler bıraktırdılar bir üstünü verdiler birtane de öksürük şurubu yazdı dahiliyeci kullan bişey olmaz dedi kadın Doğum doktorum da bişey olmaz dedi ama şurubun içinde plesantadan bebeğe geçer diyor asla kullanılmaz diyor internette baktım heryer aynı diyor çok korktum kullanamadım artık öksürük ten karnım acıyor kasıklarım göğsüm sırtım ağrıyor napcam ya

Back
X