2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Olmadi baktrcam tansiyona 1 ay once bakldgnda iyiydi tansiyonm mu yukseldi ya bianda oldu hersy iyiyken simdi kalkamyrm bas agrm var:KK43:
Korkma canım iyi düşün sadece önlem amaçlı ölçtüreceksin zaten tansiyonumuzu düzenli olarak ölçtürmemiz gerekiyor

Almadım onuda henüz ama yenidogum yapmis birinden duydum baby me elindeki bitince başka markalardan almış memnun kalmamış baby me pofuduk olanı almaya karar verdim
ben rossmann kini kullanmıştım ve yine ondan almayı düşünüyorum baya sağlam ve memnun kaldım. o örtüyü altına serersin olmazsa dicektim

Korkma canım iyi düşün sadece önlem amaçlı ölçtüreceksin zaten tansiyonumuzu düzenli olarak ölçtürmemiz gerekiyor
Benim hic olculmuyor izmirdeki drlarida begenmedim ilk cocgmda adam aklli dr tuttramadm ne yazkki takibmi yapan dr yok anlcn

Şaka gibi geceler yaşıyorum ağlıycam artık sinirimden denemediğim bişey kalmadı bütün millet uyur ben reflü denen illetten otur bütün gece otobüs yolculuğu gibi oturarak uyuyorum yoksa bir saat istifra ettiriyor o ağıza gelen acı su bıktım yaaa aptal gibi dolaşıyorum evde uyu uyan yapmaktan
Ayy canım geçmiş olsun. Dün gece ben de aynı dertten uyuyamadım. Yeni başladı benim ama iğrenç bi hal. Yediklerine dikkat et ben afedersin pizza yemiştim ondan biliyorum.

cnm dependin kilotlu bezleri de hasta bezi katagorisine girmiyor mu ben onu almistim ekstra bi tane daha mi almak lazim ki

Canim bundan aldik. Hastene boyle istemis sezeryan olandan. Kalkamiyorsun ya yataktan bi sure onlar degistiriyorlarmis.kanama kontrolu falan yapiyorlarmis.Sen de ogrenirsin hastanenin istegini ona gore alirsin.

Eklentiler

• 20181022_162814.webp
    20181022_162814.webp
    18 KB · Görüntüleme: 85
ben rossmann kini kullanmıştım ve yine ondan almayı düşünüyorum baya sağlam ve memnun kaldım. o örtüyü altına serersin olmazsa dicektim
Hımmm evet ondanda hastahane çantasında koyabilirim normalde koymayacaktim aklıma hiç gelmemişti :) sağol canim rossman evimin yakınında yok e bebek iki dakikalık mesafede oraya bakarim

Hımmm evet ondanda hastahane çantasında koyabilirim normalde koymayacaktim aklıma hiç gelmemişti :) sağol canim rossman evimin yakınında yok e bebek iki dakikalık mesafede oraya bakarim
tamam canım. bizde bezleneceğiz artık =)

Benim hic olculmuyor izmirdeki drlarida begenmedim ilk cocgmda adam aklli dr tuttramadm ne yazkki takibmi yapan dr yok anlcn
Anladım canım sağlık ocağında ölçtürebilir misin yada tansiyon aleti olan birinde. Acilde de ölçerler aslında

S

Sıkıntıkı gebelıklerde ayakta ılık duş önerilir ben rahım ağzı yetmezlıgı hastasıyım serklajlıyım ayakta yapıyorum ve vajınal yıkama olmadan
Aynen canım oturarak yıkanmak özellikle son aylarda daha da sıkıntı oluşturabilirmiş. Ben baştan beri ayakta yıkandım iyi kide öyle yapmışım iyi sandığım gebeliğim 3 gün önce açılma var dendi diye yatakta geçiyor

Back
X