2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ruya Naz0 Ruya Naz0
cnm tek degilsin.reflü belasi beni de bitirdi.
benim de midemi bulandiriyor.gece yatmadan sutlu Türk kahvesi iciyorum ben az iyi geliyo.
ben de oturur vaziyette yatiyorum.dun 5 te yattim hatta bugun 2 de kalktim.yatakta da yatamiylrum koltukta yatiyorum.her yerim tutuluyo ama midem yuzunden yumusak yatagimda yatamiyorum.
benim de bogazimda hep bi yumru varmhele bazi yiycekĺeri yiyemiyorum kaliyor bogazda gitmiyor.ve agzimdaki zehir gibi tat yuzunden de bas ucumda surekli tuzlu seyler oluyo.mesela turp yiyorum bu aralar ara sira agzima atiyorum havuc yiyorum tuzlu kabak cekirdegi falan
agzim bis hic duramiyorum.cunku bu sefer bos olunca yumru artiyor.
ne pis midem varmis kesip atasim geliyo.
dogumdan sonra gecer insallah korkutorum gercekten gecmicek diye.psikolojikmen çöktum resmen.

Allah yardımcın olsun şu durumda birde çakışmayı düşünemiyorum öğlene kadar anca kendime geliyorum bende gaviscon falan kesmiyor beni artık
Aynıyım kızlar. 6 aya kadar ohhh hiç belirtim bile yok derken reflu ve gastrit başladı. O mide yanması mahvetti beni. Sabaha kadar uykusuz kalıyorum bazen. Gaviscon ve ilacım var ilk başlarda iyiydi simdi onlar da fayda etmiyor. Katlanıcam mecbur. Bebek asagi indikce mideye baskısı azalır dedi doktorum.

reflüsü olup benim.gibi bogazinda yumru olan arkadaslar size tavsiyem cig kabuklu sebze meyve yemeyin mahvediyor o gun boyu bogazdan gitmiyor.
ve yemeklerinizi bi kac yemek kasigi zeytinyaginda yapin cok hafif oluyo
ben kesinlikle siviygada yemek yiyemiyorum hamileligimde cok agir geliyo midemi dahs cok kotu yapiyo.
bulgur pilavi degil de pirinc pilavi yiyin yemeklerin yanina.
corba icin.ozellikle ben midemden dokayi uyuyamadigim icin haliyle acikiyorum gece asla ekmekli biseyler yiyemiyorum.corbayi isitip bi dilim kadar ekmek icine koyup koyup yiyorum o zmn dokunmuyor.
tabi asla baharst atmayin nane tuz yeter. acikinca reflü daha kotu yapiyor yumruyu daha cok arttiriyor.
ve kesinlikle süt icin.ben tek icemiyorum gunduz nesquikle gece de sütlu turk kahvesi seklinde iciyorum buyuk bardakta o sekilde midemi azcik rahatlatiyo.
tabi bunlara ragmen reflü azaliyomu hayir sadece yumruyu azaltiyo ama o yumru hep var gecmiyo.en azindan bulandirmamis oluyo midemi.
midenizi hic boş tutmayin.
reflüm o kadar fazla ki 2 yastik falan rahatlatmiyo sunu yemeyim de gecsin durumu yok 7 24 hep var.
hamile degilken herseyi yerdim icerdim simdi asla yiyemiyorum mide izin vermiyor zaten
insallah Rabbim biter bu reflü bulantilar hamilelikten sonra insallah

Öğretmen arkadaslara bi sorum olacakti.ben 32de calisir raporu aldim haftaya cuma birakmayi dusunuyorum. tekrar bi rapor falan mi almam gerekir ya da idareye bildirmem yeterli olur mu

:) Evet ya değişik geliyor valla benim kuzen sezeryanla doğum yaptı öyle kananam olmadı normal ped kullandım dedi ama işte herkes farkli oluyir
aynen canım bende pek kullanmadım yani o kadar aşırı gelmedi sadece ilk gün artmıştı bile bende hatta iki paket almıştım biri kaldı ve baktım ki kullanma tarihi geçmiş malesef

Benim 3. Doğumum olucak ilk oğlumu özelde 2.sini devlet hastanesinde doğum yaptım tabiki özeldeki lüks yok devlet hastanesinde ama ikiside hastene sonuçta doktor ve hemşire ilgisi konusunda ben hic bi sıkıntı yaşamadım devlet hastanesinde helede fiyatlar bukadar uçmuşken ben devleti tercih ediyorum
açıkcası benim yakınım olsaydı refakatçi kalacak olan bende devlet hastanesini tercih ederdim orda bir doktor hoşuma gitti tek tek alıyor odaya benim şuan gittiğim özelde 3 4 kişi oluyor ve rahatsız oluyorum. devlet hastanesini de yeni yaptılar ama işte kimsem yok hayırlısı

Depend de aldim ben merak etme. Hastanede 1 gece kaliniyor sonrasi icin lazim olur diye. Pedler de var uzun gece olanlardan. Ilk dogumum benimde acemilik oluyo iste :KK66:
hastane baskasini isterse mecbur alirim artik.evde de dependi kullanirim .kanamaya gore de degisir tabi ama aldim o kadar kullancam iste :-)

Canim tansiyon aletin yok mu? Burun kanamasi ve bas agrisi ayri ayri olabilir diyolardi ama ikisi bir arada tansiyonu dusunduruyor. Bi acile gitsen de olcseler en azindan.
Yok cnm aletm suan iyiym yemek yedim kendme geldim toparlandm sabah olmadi gtcm hastaneye

Kizlar gorumcem bana 40 tane mavi kese vermisti. Vakti zamaninda ogluna almis bunlar da kalmis. Ne koyabilirim icine sizce? Cikolata yaptiriyorum zaten tekrar seker manasiz olur. Minik sabunlar mi koysam veya lavanta? Farkli fikri olan var mi?

Kizlar haftasonu alisveris yaptik yaptik biraz. 2.5 yasinda oglum var hala bezimize yapiyoruz tuvalete hazir degil ona bez aldik. Bir de gelecek olan paşaya bez aldik. Esime dedim ki su tarafta bezler var bi gel ben bez alacagim. Daha ne bezi aldik ya dedi. Sira bende dedim adam yikildi resmen evde 3 kisi bezle dolasacak ocagi söndü esimin :oha::KK45:

Back
X