2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar gorumcem bana 40 tane mavi kese vermisti. Vakti zamaninda ogluna almis bunlar da kalmis. Ne koyabilirim icine sizce? Cikolata yaptiriyorum zaten tekrar seker manasiz olur. Minik sabunlar mi koysam veya lavanta? Farkli fikri olan var mi?
Bence lavanta bayılırım lavantaya :KK54:

Kizlar haftasonu alisveris yaptik yaptik biraz. 2.5 yasinda oglum var hala bezimize yapiyoruz tuvalete hazir degil ona bez aldik. Bir de gelecek olan paşaya bez aldik. Esime dedim ki su tarafta bezler var bi gel ben bez alacagim. Daha ne bezi aldik ya dedi. Sira bende dedim adam yikildi resmen evde 3 kisi bezle dolasacak ocagi söndü esimin :oha::KK45:
:)) yazık adamcağıza

Kizlar haftasonu alisveris yaptik yaptik biraz. 2.5 yasinda oglum var hala bezimize yapiyoruz tuvalete hazir degil ona bez aldik. Bir de gelecek olan paşaya bez aldik. Esime dedim ki su tarafta bezler var bi gel ben bez alacagim. Daha ne bezi aldik ya dedi. Sira bende dedim adam yikildi resmen evde 3 kisi bezle dolasacak ocagi söndü esimin :oha::KK45:
ayyy çok yaşa emi kız :KK70:

hahah çok güldüm adamlar şok adamlar iptal :-)

canım sen ona bakma bütün ilaçlar öyle kullan ilacını daha kötü olursun yoksa sonuçta bunu veren doktor da biliyor ..hamilelikte kar zarar ilişkisine bakarak ilaç verilir içtiğimiz vitaminler hariç hepsi de risk sonuçta
Yarın başlıcam galiba çok kötüyüm böyle bir öksürük hiç görmedim ben

Kizlar gorumcem bana 40 tane mavi kese vermisti. Vakti zamaninda ogluna almis bunlar da kalmis. Ne koyabilirim icine sizce? Cikolata yaptiriyorum zaten tekrar seker manasiz olur. Minik sabunlar mi koysam veya lavanta? Farkli fikri olan var mi?
kesenin bir tarafına mıknatıs yapıştırabilirsin içinede lavanta böylece bir süre sonra atılmaz en azından mıtfakta buzdolabına yapıştırılır ve güzel koku verir =)

Kızlar bebeğe yorgan kullanacak mısınız? Benim evim aşırı sıcak olmuyor. Sadece penye battaniye ve üstüne kalın battaniye yeterli olur mu

Kızlar karnım saatlerdir çok sertleşiyo ağrıyoda sancımı gazmı nasıl ayırt ediliyo?
Canım normalde gaz yaşamışsındır, ondan farklı şekilde aşırı sert ise ve kaburgalarından kasıklarına kadar bir baskı oluşuyorsa nefes alırken sancı olabilir. Bi hastaneye gitmeni öneririm her ihtimale karşı. sıkıntı yoksa için rahatlar ama öbür türlü ise önlem alınır.

Kızlar bebeğe yorgan kullanacak mısınız? Benim evim aşırı sıcak olmuyor. Sadece penye battaniye ve üstüne kalın battaniye yeterli olur mu

Haftasonu acıbadem hastanesinin dogum hazırlık kursuna gittim sıcaklıktan bahsetmediler ama yorgan vs kullanmayın tulum ve battaniye dedi çocuk doktoru yumuşak yatak yorgan kullanmayın dedi çarşafını da gerin dedi yastık 3 ay kesimlikle kullanmayın dedi aklımda kalanlar ☺☺

Kızlar bebeğe yorgan kullanacak mısınız? Benim evim aşırı sıcak olmuyor. Sadece penye battaniye ve üstüne kalın battaniye yeterli olur mu[/QUOT
Valla canım bizim evimizde en üst kat oyüzden yazın çok sıcak kışında biokadar soğuk oluo ama ona rağmen oğlumu hiç kat kat giyindirmedim ve alıştı çok sıcağa gelemio hemen terlio. Doğduktan snra ilk zamanlar yorgan yastık kullanılmıyo şahsen ben kullanmadım ve hâlâ daha oğlum yastıksız uyur (5yaşında) ki yorgani bile bu 2. kıştır anca kullanıyorum o da hergün değil, pijamalarının kalinligina göre yorgan yada battaniye dönüşümlü olarak yani, zaten üstünde biseyde tutmaz çok deli deli uyur. Ev okadar serin oluo ama mübarek çocuk nekadar normalde giyinse uyuduğu ilk 1saat içinde acayip terlio oyüzden istisnasız hergece mutlaka kıyafetini değiştiriyorum sabaha kadar devamlı kontrol halindeyim, valla kışında bu iş yoruyo beni. Sende kendi yavrunun durumuna göre hareket edersin artık canım;)

IMG-20181023-WA0003-1.webp
Kızlar kesem nasıl olmuş işlemesini yeni bitirdim dikilmedi daha agzınada kudele takıcam hastane çıkışını koyup dogumhaneye vermek için etamin işledim

20181019_152727-1.webp
Yiğit talha yazanda yastıgımız beşiginin içine süs olsun diye yaptım ama daha dikimleri olmadı elyaf doldurucam içine
Etrafındaki minikler de lavanta kesesi elyafla lavanta doldurucam kurdeleyle baglıycam agzını süslemeleri var daha hala keseler bitmedi yapıyorum
ogluşuma yaptıgım için çok zevkli oluyo :anneadayı:

Ruya Naz0 Ruya Naz0
cnm tek degilsin.reflü belasi beni de bitirdi.
benim de midemi bulandiriyor.gece yatmadan sutlu Türk kahvesi iciyorum ben az iyi geliyo.
ben de oturur vaziyette yatiyorum.dun 5 te yattim hatta bugun 2 de kalktim.yatakta da yatamiylrum koltukta yatiyorum.her yerim tutuluyo ama midem yuzunden yumusak yatagimda yatamiyorum.
benim de bogazimda hep bi yumru varmhele bazi yiycekĺeri yiyemiyorum kaliyor bogazda gitmiyor.ve agzimdaki zehir gibi tat yuzunden de bas ucumda surekli tuzlu seyler oluyo.mesela turp yiyorum bu aralar ara sira agzima atiyorum havuc yiyorum tuzlu kabak cekirdegi falan
agzim bis hic duramiyorum.cunku bu sefer bos olunca yumru artiyor.
ne pis midem varmis kesip atasim geliyo.
dogumdan sonra gecer insallah korkutorum gercekten gecmicek diye.psikolojikmen çöktum resmen.
Aynen öyle benimde psikolojimi mafetti herhalde diyorum midem gitti ameliyatlık olurum ben mide asidim yaktı her yerimi ama turp falan dokunmuyor mu sana beni dahA fena yaptı geçen salataya koymuştum

Back
X