2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
teşekkür ederim canım sana da kolay gelsin. Poşetlerin fiyatları boy boy değişiyor. Her kutudan 2 farklı boyda poşetler çıkıyor. Benim aldığım en büyük paketti. 15 adet 6 litre ve 15 adet 4,5 litrelik poşet var. Yani toplamda 30 poşet çıkıyor kutudan. 24 TL
Sağol canım teşekkür ederim hım adet sayisida iyiymiş tekrar ellerine sağlık mutlulukla kullanmak nasip olsun

Kızlar hastane çantasına eşyaları koymak için ikeadan kilitli büyük boy poşetler aldım. Bebişin her takımını ayrı ayrı poşetledim. Poşetlere birer tulum birer çıtçıtlı body birer şapka eldiven çorap birer bebek bezi birer tane de penye battaniye koydum. Başka bir poşete bezlerini ıslak mendilini pişik kremini alt açma örtülerini koydum. Diğer poşete biberon emzik göğüs pedi göğüs ucu kremi ağız bezi gibi emzirme malzemelerini koydum. Bebiş için hazırlayacaklarım bitti gibi. Diğer poşetlere de kendim için koyacaklarımı sınıflandırır koyarım. Baya pratik olacak valizde istediğimi bulması.
Gayet güzel olmuş canım sağlıkla gelsin miniğin ❤

_20181024_183414.webp
Bende hurç hazırladım kızlar. çok şükür bugün biraz daha toparlandım hazırlayabildim . :)
İçindekiler: 10 lu hastane çıkışı
3 ağız mendili üç ayrı boyutlarda
Mini havlu
Alt açma bezi
Çorap
Triko battaniye
5 yenidoğan bezi
Islak mendil yenidoğan
Keten yüz örtüsü
:)

Eki Görüntüle 2200572
Bende hurç hazırladım kızlar. çok şükür bugün biraz daha toparlandım hazırlayabildim . :)
İçindekiler: 10 lu hastane çıkışı
3 ağız mendili üç ayrı boyutlarda
Mini havlu
Alt açma bezi
Çorap
Triko battaniye
5 yenidoğan bezi
Islak mendil yenidoğan
Keten yüz örtüsü
:)
Ne güzel canım havlu bende koyayım hiç aklıma gelmemişti belki lazım olur. Beş bez yeterli olur mu ki canım ben 12 tane koydum :) ilk gün ikinci gün birde yeni doğumca çok altına yapıyolarmış

En son 12 kilo almıştım şuan kaç kiloyum hiç bilmiyorum tartılmakta istemiyorum :)
Bu son yarın yemiycem diyorum ama yine yiyorum yine yiyorum markette ki bütün çikolataları yiyebilirm doktorum yeme dedikce iyice yemek istiyorum yasak ya tatlı geliyo:KK70:
5 günde büyük kavanoz nutellayı tek başıma yedim kahvaltıda bugun bitti:KK48:
Onum dışında doymuyorum akşamlarıda çikolata gofret yiyorum
Az önce yine yedim:olamaz:
çok şükür ben şimdilik 7 kilo aldım normal diye düşünüyorum en fazla 4 kilo daha iyidir..çikolata yiyemiyorum ben reflumu arttırıyor ama kurabiye ve ev yapımı tatlıya dayanamıyorum sık sık yapıyorum:kk77: yapmim diyorum ama hem kızım da istiyor hem de karnımdaki oğlum istiyor anneleri de yapıp yiyor:olamaz:

Arkadaşlar selam nasılsınız ? Keyifler ne durumda? Benim çok yoğun gidiyor bir bakıyorum hafta başı bi bakıyorum sonu gelmiş.
Bugün adet günümün gelmesini bekleyemedim kan verdim beta 9,2 çıktı. Her şey yolunda giderse sanırım temmuz anası oluyorum:))
hadi gözün aydın çok sevindim Allah tamamına erdirir inşallah
Kızlar 3 gündür bebek çok sert hareket ediyor. Ben ayaklarini geriyor falan diye düşünüyordum ama baya sıklaştı bu durum. Midemin üst tarafı tas gibi oluyor bazen sag bazen sol 1-2 dakikaya geçiyor ama günde en az 15-20 kere oluyor. Doktora gitmeli miyim yoksa normal bir hareket mi? Bu kasılma mi oluyor yoksa sancı mi oluyor?
canım kasılmada bebek hareket etmiyor sadece tüm karnın sertleşiyor

Ben 5 li set aldım hastane çıkışı. Bir tane de güzel olsun fotoğraflarda güzel çıksın diye 10 lu set aldım. Doğum için hangisini hemşireye vereceğimi bilemedim. Bebeğe ilk çıktığında ilaç mı ne sürüyorlarmış. Ablam doğum yaptığında şapkası leke olmuş bebeğin ve çıkmamış. Kötüsünü ver diyor ama hastanenin ücret anlaşmasında doğum fotoğrafçısı da var. Ben de güzel çıksın istiyorum. Karar veremedim ne yapsam diye. Sizin fikirleriniz neler?
canım bence güzel olanı ver fotolarda güzel çıksın..ben öyle yapacağım

Canim inan ben de yazacaktim iki gundur haraketleri az hissediyorum ve hafif hareketler yapiyor ay ssnki karnimda kuculmus gibi geldi bana daha kontrolum haftaya insallah bir sorun yoktur
Sennde mi ole ya cnm dun ne guzel tekme atyrdu bugun hic haraket yok ya korkuyrm beklicem eger atmazsa yarn direk gitcem hastaneye sende takip et cnm olmadi acile gidersn bebege bakarsn internette okudum gun boyu hissedilmezse dr basvurun yaziyor

Sennde mi ole ya cnm dun ne guzel tekme atyrdu bugun hic haraket yok ya korkuyrm beklicem eger atmazsa yarn direk gitcem hastaneye sende takip et cnm olmadi acile gidersn bebege bakarsn internette okudum gun boyu hissedilmezse dr basvurun yaziyor
Ama sonucta hissediyorum sadece eskisi gibi degil hafif bakalim canim duruma gore hareket ederiz

Bebekleriniz az haraket ediyor mu normal mi bugun bir kac kez atti dahada atmadi
Canım benimde bugün kızım bir kez falan tekme attı ufak ufak dalgalanmalar hareket var. Normal diye düşünüyorum. Hareketini hissettiğim için içim rahat çok şükür

Hiç hareket etmediyse git tabi ihmale gelmez

Back
X