2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim hastane çantam da bu;
pndOZL.jpg

10 lu hastane çıkışı (tül keseye koydum)
5 li zıbın takımı
Kundak battaniye ve penye battaniye
Agiz mendilleri, sarı tülbent
Bebek için 2 çift çorap
10 tane bez, islak mendil, 1 adet alt açma örtüsü
Kendim için iç çamaşır, emzirme atleti, 3 adet lohusa pedi, sabahlıkli pijama takımı, gecelik ve yedek alt pijama, örme yelek.
Küçük siyah çantaya da göğüs pedi, göğüs kalkanı, lansinoh krem koydum.
Kendime bir cift terlik ve çorap da koyacağım.
Emzik ve biberon koyup koymamakta kararsızım.

Muslin ortu alanlar hangi olcude aldiniz. Hangi olcu kullanisli?
Canim ben aldik kumas diye bi siteden aldim. 100x140lik vardi 100x160 ve 100x180 vardi ben hayvanli bi tane aldim bi tane de tilkili falan cok güzel geldi. 25 liraydi ama 8 lira da kargo odedim. 100x180 olandan iki battaniye yaptim 100x140 olandan da 15 tane agiz mendili yapip kenarlarini isledim

Benim hastane çantam da bu;
pndOZL.jpg

10 lu hastane çıkışı (tül keseye koydum)
5 li zıbın takımı
Kundak battaniye ve penye battaniye
Agiz mendilleri, sarı tülbent
Bebek için 2 çift çorap
10 tane bez, islak mendil, 1 adet alt açma örtüsü
Kendim için iç çamaşır, emzirme atleti, 3 adet lohusa pedi, sabahlıkli pijama takımı, gecelik ve yedek alt pijama, örme yelek.
Küçük siyah çantaya da göğüs pedi, göğüs kalkanı, lansinoh krem koydum.
Kendime bir cift terlik ve çorap da koyacağım.
Emzik ve biberon koyup koymamakta kararsızım.
Bence çok iyi canım. Ek olarak ben diş fırçası tarağımı da aldım. Emzik biberonu almayacağım ben yanıma.

Ama sonucta hissediyorum sadece eskisi gibi degil hafif bakalim canim duruma gore hareket ederiz
Aynen eskisi gbi degil bende hic hissetmesem gidicemde suan ole degl hafufte var
Canım benimde bugün kızım bir kez falan tekme attı ufak ufak dalgalanmalar hareket var. Normal diye düşünüyorum. Hareketini hissettiğim için içim rahat çok şükür
Dalgalanmalar bendede var cnm sadece azalmalri normal mi diye korktum sizlernde oleyse demkki normal herlde

lina0156 lina0156
Kilon çok iyimiş :)
Ben sadece çikolata yemiyorum börek çörek kurabiye kek:KK48::KK23:
67 hamile kalmıştım bugun tartıldım 82 kilo olmuşum napcam hiç bilmiyorum doguma da var daha:oops:

Ne güzel canım havlu bende koyayım hiç aklıma gelmemişti belki lazım olur. Beş bez yeterli olur mu ki canım ben 12 tane koydum :) ilk gün ikinci gün birde yeni doğumca çok altına yapıyolarmış
Bi beş tane daha koyayım hemen pıtır pıtır yapıyorlar mı ki :)

lina0156 lina0156
67 hamile kalmıştım bugun tartıldım 82 kilo olmuşum napcam hiç bilmiyorum doguma da var daha:oops:
Canım doğumdan sonra verirsin takma ama ekmek çok yiyorsan ekmeği azalt bence. Misal pilav varsa yemeğin yanında en fazla 1 dilim ekmek ye :) ben 1 ayda 4 kilo almıştım ekmeği kestikten sonra ayda 1 kilo alarak devam ettim.

Bugün nstye baglandim. Ve bu durum benim bebeği çok rahatsız etti sanırım. O yuvarlak cihazların adı her neyse bebek sürekli onlara tekme attı hatta 2 kere aletler bağlandıkları yerden fırladı. Bu yüzden cok uzun sürdü. O andan itibaren resmen hiç durmadı zaten çok sert hareketleri bu hafta suanda nerdeyse karnimi parçalayıp çıkacak. Yatiyorum olmuyor kalkiyorum olmuyor tirstim valla:anne:

Bugün nstye baglandim. Ve bu durum benim bebeği çok rahatsız etti sanırım. O yuvarlak cihazların adı her neyse bebek sürekli onlara tekme attı hatta 2 kere aletler bağlandıkları yerden fırladı. Bu yüzden cok uzun sürdü. O andan itibaren resmen hiç durmadı zaten çok sert hareketleri bu hafta suanda nerdeyse karnimi parçalayıp çıkacak. Yatiyorum olmuyor kalkiyorum olmuyor tirstim valla:anne:
cnm seninle dogum tarihimiz aynimis benim de 22 si normali.ama ben sezeryan istedigim icin doktor 10 aralik falan dedi.kesin tarih soylemedi.sen normalmi istiyosun cnm sezeryan istiyosan sana da gunu soyledimi

lina0156 lina0156
veririz inşallah ya can sağlığı olsun yeter ki..emzirirken de iştahım çok açık oluyor benim inşallah bu sefer öyle olmaz

cnm seninle dogum tarihimiz aynimis benim de 22 si normali.ama ben sezeryan istedigim icin doktor 10 aralik falan dedi.kesin tarih soylemedi.sen normalmi istiyosun cnm sezeryan istiyosan sana da gunu soyledimi
10 Aralık çok erken değil mi canım aramızda 1 gün var ben 15inden önce düşünmüyorum bebeğin ciğerleri gelişimini tamamlasın diye..çünkü cevremde bu tarz örnekler oldu planlı sezaryende 2 hafta erken alıyor doktorlar sonra bebeğin ciğer gelişimi gününü doldurmadığı için solunum sıkıntısı var diyip kuvoze koyuyorlar.kuvezde kalacağına karnımda kalsın

Neden bağladılar canım ağrın mı oldu

10 Aralık çok erken değil mi canım aramızda 1 gün var ben 15inden önce düşünmüyorum bebeğin ciğerleri gelişimini tamamlasın diye..çünkü cevremde bu tarz örnekler oldu planlı sezaryende 2 hafta erken alıyor doktorlar sonra bebeğin ciğer gelişimi gününü doldurmadığı için solunum sıkıntısı var diyip kuvoze koyuyorlar.kuvezde kalacağına karnımda kalsın
Benimde 10 aralık verildi tarihim tabi bu öksürükle dayanırsa

Kızlar dogum cantasi ocin ozel bisey aldinizmi normal valize falan mi koyacaksınız bide çantanızi hazirladiniz mi.dun ilk kez nstye girdim normal cikti .bebek 10 gune yakin onde gidiyor muhtemel sezeryan olursun dedi dr

Back
X