- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #28.941
kızlar biliyorum burası yeri değil ama kaç zamandır birilerine anlatma ihtiyaç im var yoksa kafayı yiyeceğim düşünmekten..bundan 1 ay önce falan ben uyurken eşimin facede başka kadınların resmine baktığını gördüm ve uyuyormuş gibi numara yapıp ne yaptığına baktım birine mesaj atıyordu ben uyandığını görünce hemen sayfayı kapattı..o gece tartıştık malesef hemen telefonunu aldım ekimden bakmak için son ekranı hemen sildi..sonra ben bundan hep şüphelendim sürekli telefon elinde malesef telefonun şifresini de biliyorum..geçen gün kızımı kreşten almaya gitti ve telefonu evde unutmuş ben de fırsattan istifade biraz kurcaladım googleda son ziyaretlere baktım tweetterden direk meaj atmış kadınlara hele bir tanesinde senle tanışmak için ne yapmalı yazmış o da bileklerini kes resmini at yazmış.böyle bir kaç kişiye mesaj atmış başımdan aşağı kaynar sular döküldü.fake bir face hesabı açmış orası paso cinsel içerik malesef.çok moralim bozuk.şöyle de bir durum var eşim hep evdedir hiç dışarı hayatı yoktur işten çıktığı gibi direk eve gelir mesela 5te çıktıysa maksimum 5.40ta evde yani bunların sanal alemde alemde olduğunu düşünüyorum sadece ama ya gerçeğe de dönerse ki sanal bile olsa ne kadar onur kırıcı..birb de hamileyim diye eşimden cinsel anlamda uzak değilim yani normal devam ediyor su sıralar bile bunu bildiğim halde farklı kişilere yönelmesin diye cinsel anlamda uzak durmuyorum..kusura bakmayın uzun oldu ama kimseye anlatamıyorum ki. bir de eşim benim bildiğimi bilmiyorum
Canım üzüldüm gerçekten . Bu adamların beyni nasıl çalışıyo anlıyamıyorum . Eğer bosanmyacaksan gidip konusma tabiki daha cok cesaret alıyolar cunku . Senin icin cok zor ama dedigin gibi hamilesin biraz sabret takipte kal bildigini caktırmadan bakalım devam ediyor mu . Allah ıslah etsin . Belki bi gaflettir düşmüştür , inşallah hatasını anlar ve döner .