lina0156
cnm oncelikle Allah esine akil fikir versin.
sen onun cocugunu bin bir zahmetle tasiyosun onun yaptigi naneye bak.
herneyse sinirlendim bayagi okurken.
sakin sakin bi dusun cnm.esinle cinsel hayatiniz devam ediyor hamile halinle.ki ben esimle ayni yatakta bile yatamiyorum midemden.adami kac aydir opemiyorum bile.kokuyo gibi geliyo bana hamilelikten.
ama sizin birlikteliginiz devam etmesine ragmen neden boyle bi arayisa girmis olabilir ?
sosyal hayati yok diyorsun hic arkadaslariyla bi gun disari cikip bi yerlere gittigi olmazmi ?
evden ise isten eve gelen giden bazi erkekler malesef bos vakitlerinde disarida arkadaslariyla ya da karisiyla vakit gecirmedigi icin sosyal medyaya yoneliyo ve goruyo haliyle uygunsuz kadinlari.hormonlar da yerinde durmuyo malesef.Allah korkusu olsa karima saygisizlik yapmamaliyim diye dusunse zaten kendini frenler.onemli olan oyle kadinlaro gorup kendini frenleyebilmektir zaten.cunku kacibilmaz.hepimiz sosyal medta kullaniyoruz ve illaki karsimiza tek tük cikiyo bizil bile.hele erkeklerde dahs cok cikiyo.
benik esimde buyuk ihtimalle bakiyordur.kimse kusura bakmasin ama bakmayan erkek cok nadirdir türünün son ornegidir bize de oylesi denk gelmesi olasiligi yuzde 0.5 tir yani
ben de kurcalarim esimin telini ama caktirmam.zirt birt kurcalamam hastalik derecesinde olurum yoksa.olan bana olur.elime aldigim zmnda uygunsuz kadinlari engellerim kendimce daha cok cikip da aklina dusmesin iyice diye.instegramdan bahsediyoeum bu arada.bi arkadas takip etse kesfete dusuyor cunku.bi de bakmis ki kesfette var demekki.
bende yakaladim 2 3 kez esimin baktigini tekini inceledigimde cok kotu tartistim seni rezil ederim elale falan filan ben bakmadim dediyse de inanmadim.mahsus tartistim ipleri tamamen birakmak istemedigim icin.yoksa bilmiyormuyum yine bakacak yine bakacak..
ama mesajlasmak farkli bi boyut hele ki hamileyken kesinlikle kabul edilemez.
sen bunu esinle karsilikli konussan bakmadim der ya da bi daha olmicak der ama inanma tabiki bi olucak malesef.
bunu engellemenin yolu esinin sosyal hayatini aktiflestirmek.ya birlikte gezin dolasin.ama hep seninle de olmaz.arkadaslarinjn olmasi gerek.ortak arkadaslar edinip bi yerlere gidin ya da evlerinizde toplasin.
ya da esin evde mutsuz mu sohbetiniz hic olmaz mi birlikte.mesela aksam oturup misirlarinizi alip film keyfi yapmazmisiniz.her gun sosyal medyada kadinlarla yazisan bi erkek sapik ruhlu olmadigi surece muhakkak ya evden bunalmistir karisiyla sohbeti yoktur sosyal hayati 0 dir ozguven eksikligi vardir.baska kadinlarin onu pohpohlmasini istedigi icin yanasir ona buna.
ben hemen boşan ayril deme taraftari degilim. dedigim gibi altiji cizerek belirtiyoru esin sapik ruhlu degilse bu duzeltilebilecek bi durum.