2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
O ayak yontemini annem soylemisti gecen ay 41. Haftada dogum bekleyen arkadasa yaptirdik yapti. Yapamazsan doguma bir kac gun kaldi demekmis. Kendi sancisi da gelmedi maalesef, sezeryanla alindi.
Bebek kafasi kanala girince sanirim ayak ayak ustune atilamiyor:D

Sezerbusra21 Sezerbusra21 bende denedim :)))
Sırtımı duvara dik yaslarsam kesınlıkle bacak kalkmıyor :) ama dik yaslamamışsam eğik duruyosa yapabiliyorum ay bakalım tutucak mı ne zaman doğcak her gören göbeğin cok aşağıda yakın dıyo bakalım

korkma canım sen kendine dikkat et dinlen bol bol ben de yapamıyorum onu hem de uzun zamandır çatı ağrısı fena bende çünkü
Aynen canım alt kemikler fena ağrıyor artık kalkarken çok zorlanıyorum son haftalar bebeğin kilosu Da arttı kafasıda aşağıda olunca daha zorlar dedi doktorum

Senin ic karnin genis canm ondan cikmamis kiloda almamissin beni mmoralimi bozan disardaym yanmdan zayf insanlar geciyor benim kalca cikti onde gobek kollarim sisti disarda esimle gezmek istemyrm yannda dombili gbi duruyrm o yuzdn moralm bu konuda sifr
Bozma moralini. Bedenimiz bir mucizeye eşlik ediyor. Her şeye değer. Verilir hepsi ne kaldı şurada sonra verirsin.

Esimle kavga ettik cok fena. Doktorumun nisantasinda ozel bi kurumda doguma hazirlik egitimleri var doula ve ebelerle beraber. Bir ay suruyor ve haftada 1 gun. Esim maslakta calisiyor 17:50 de isten cikip 19 da nisantasinda baslayan kursa yetisemiceni soyluyor. Isin asli kurs ucretli ve para vermek istemiyor. Sonra is yerinde hali saha turnuvasinin baslicani söyledi ben orda koptum. Buyu artik cocugin olcak mac diyorsun vs bi suru sey saydim. Ben mi abartiyorum? Ama alt tarafi haftada 1 gununu ayiracak cok sey mi istedim sanki...kurs bi ay boyunca her ptesi 19 22 arasi.

Kızlar günaydıın, korse kullancak mısınız doğumdan sonra? Hangi tip kullanmalı ki?
Ben ilk doğumumda kullandım bunda da kullanacağım. Hem dikişimi sıkıp kalkıp eğilirken koruyucu oluyor hem de göbeği hızlı toparlıyor. O bölgedeki gevşeyen kaslara destek oluyormus. Ben pazarda satılan çırt çırtlı yada çıt çıtlı olandan alıcam hem yün gibi belimi de koruyor.

Sezerbusra21 Sezerbusra21 bende denedim :)))
Sırtımı duvara dik yaslarsam kesınlıkle bacak kalkmıyor :) ama dik yaslamamışsam eğik duruyosa yapabiliyorum ay bakalım tutucak mı ne zaman doğcak her gören göbeğin cok aşağıda yakın dıyo bakalım
Kacinci haftandasin cnmsende benim gbi bir an once kavusmak istiyosun galiba benim gobegim daha dusmedi daha var galiba senin dustugune gore bebek kendini doguma hazirliyor galiba:)

Esimle kavga ettik cok fena. Doktorumun nisantasinda ozel bi kurumda doguma hazirlik egitimleri var doula ve ebelerle beraber. Bir ay suruyor ve haftada 1 gun. Esim maslakta calisiyor 17:50 de isten cikip 19 da nisantasinda baslayan kursa yetisemiceni soyluyor. Isin asli kurs ucretli ve para vermek istemiyor. Sonra is yerinde hali saha turnuvasinin baslicani söyledi ben orda koptum. Buyu artik cocugin olcak mac diyorsun vs bi suru sey saydim. Ben mi abartiyorum? Ama alt tarafi haftada 1 gununu ayiracak cok sey mi istedim sanki...kurs bi ay boyunca her ptesi 19 22 arasi.
Acıbadem ve memorial in de kursları var ücretsiz. Ayrıca nişantaşına girdi mi trafikte ilerlemek mümkün değil.yetişemeyebilir gerçekten.

Kizlar bime ev terligi gelmis hastane icin aldim krem rengi lohusa terligi gibi zaten. Fiyati uygun kalitesi cok iyi degil ama olsun zaten hastanede giyilecek is gorur bakmak isteyen olursa.

Kaç para canım kurs. çok pahalıysa eğer o yüzden gereksiz bulmuş olabilir.Benimki de istemezdi diye düşünoyrum bu sıkışıklıkta ne gerek var diye. Ama bence halı saha olayına kızma. Bunu bizim akşam kızlarla oturmamız gibi altın günü gibi falan düşün. onların da aktiviteleri bu :)

Haftada bir gün bir ay yani aşağı yukarı 4-5 gün götürecek. Bence çok şey istemediniz. Ücret çok mu bilemem ama herşeye para bulunuyor sizin için yararlı olacağına inanıyorsanız güzel fırsat

Back
X