- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #29.261
Aman yatta gelmesin simdiden kuzucuk cigerleri gelissinde rahatlarsin canmİyiyim kuzum çok şükür 33. hafta bitiyor . Evde yatışa devam :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman yatta gelmesin simdiden kuzucuk cigerleri gelissinde rahatlarsin canmİyiyim kuzum çok şükür 33. hafta bitiyor . Evde yatışa devam :)
Canm bende lohusa terligi almadm alicagm terlik onu tuglu olanlardan alicam lohusa seti o kadr vermek istemedim sonra nasil olsa giymicemKizlar bime ev terligi gelmis hastane icin aldim krem rengi lohusa terligi gibi zaten. Fiyati uygun kalitesi cok iyi degil ama olsun zaten hastanede giyilecek is gorur bakmak isteyen olursa.
bende fotografta guzel dursun diye aldim yoksa birsuru terlik var evde o yuzden cok para vermek istemedim foto cekmelik iste :)) zaten hastaneye ben bir terlik daha koyucam yurutulurken falan saglam bisey olsun.Canm bende lohusa terligi almadm alicagm terlik onu tuglu olanlardan alicam lohusa seti o kadr vermek istemedim sonra nasil olsa giymicem
Onun için de iğne yapılmştı 5 hafta önce. Şimdiye gelişmiştir sanırım, Bundan sonra kilo almasını istiyorum inşallah 2buçuğu geçer yavrum :)Aman yatta gelmesin simdiden kuzucuk cigerleri gelissinde rahatlarsin canm![]()
Ucret bizi zora sokacak bir ucret degil ama gereksiz goruyor iste. Normal dogum istiyorum.ama endiselerim var. Doktoruma guveniyorum, egitimin içerigini inceledim . Endiselerimi yenmemde yardimci olacak gibi.Haftada bir gün bir ay yani aşağı yukarı 4-5 gün götürecek. Bence çok şey istemediniz. Ücret çok mu bilemem ama herşeye para bulunuyor sizin için yararlı olacağına inanıyorsanız güzel fırsat
MAşallah canımkızlar doktordan geldik =) tam 32+0'ız meleğim 42cm 1950gr olmuş maşaAllah =) ama yine yüzünü göstermedi nazlı kızım =) nst ye bağlandım herşey yolunda. benim kan değerim çıkmış 11e bir ay önce 10.2 idi bende şaşırdım. ayakta fazla durma dedi tam dikişlerimin oraya baskı yapıyor minicik kafası. progestana devam ve 1 ay sonra gel dedi ama ağrıların olursa muhakkak gel dedi bakalm bizim kız bir aya kadar gelmek istemezse =) bizden bu kadar teyzeleri =)
ilk kez eşim de gelmişti ama maalesef =) bize süpriz yapacak demek ki =) sezeryan için de doğum tarihin bir hafta önce dedi yani tam 7 hafta sonra dedi bakalım o zamana kadar durursaMAşallah canımKızlar böyle herhalde bizimkide göstermiyor yüzünü merakla heycanla bekliyoruz napalım :)
hiç belli olmaz canım =) sağlıklı olsunlar bebişlerimizAralıkta son doğum benim herhalde, vaktini beklerse daha çoook var![]()
O benim alcagmda ole guzel cikar fotolarda gecelik takimima gore rengini alicam :)bende fotografta guzel dursun diye aldim yoksa birsuru terlik var evde o yuzden cok para vermek istemedim foto cekmelik iste :)) zaten hastaneye ben bir terlik daha koyucam yurutulurken falan saglam bisey olsun.
Onu yaptysan canm icin rahat olsun o zaman cunku erken doganlarda cigerleri gelismedigi icin kuvezde kaliyorlar ins gecer 3 kiloyuda bulur ins :) bak benim kuzenm 2 kg yeni dogurdu onceden mide amelyati oldgu icin bebek cok beslenemedi 37 haftada dogrdu sukur sutle kilo almaya basladi korkma yani kilosu az olursa dogduktan snra alirlar:)Onun için de iğne yapılmştı 5 hafta önce. Şimdiye gelişmiştir sanırım, Bundan sonra kilo almasını istiyorum inşallah 2buçuğu geçer yavrum :)
Aynen canım inşallahErken dogum oluncada kuvozde oluyor kuvez yolu gozluyorsun o da zor ins tam zamanlarinda dogar bizim meleklerimiz kuvoze girmezler ins
Maşallah canım 1 ay sonra geç değilmi benim doktorumda bu cuma randevum var ondan sonra 15 te bir gelcen dedi sonra haftada 1kızlar doktordan geldik =) tam 32+0'ız meleğim 42cm 1950gr olmuş maşaAllah =) ama yine yüzünü göstermedi nazlı kızım =) nst ye bağlandım herşey yolunda. benim kan değerim çıkmış 11e bir ay önce 10.2 idi bende şaşırdım. ayakta fazla durma dedi tam dikişlerimin oraya baskı yapıyor minicik kafası. progestana devam ve 1 ay sonra gel dedi ama ağrıların olursa muhakkak gel dedi bakalm bizim kız bir aya kadar gelmek istemezse =) bizden bu kadar teyzeleri =)
Banada 10 aralık dendi canımKIZLAR BU ARADA KAVUŞMA LİSTESİ HAZIRLICAM MALUM DOGUM YAKLAŞIYOR DOGUM YAPANLAR ETIKETLERSE SAYFADA EKLERIM
Canım senin kesin mi 30 ekim dogumun sayfaya yazıcamda:)Hummey
Kesinse sayfann basna yazicam cnm:)Banada 10 aralık dendi canım
aynen bana da geç geldi çünkü 37+0 olacam eee o zamana kadar doğururum gibime geliyor =) bakalım giderim olmazsa iyi olmazsam ağrım felan olursaMaşallah canım 1 ay sonra geç değilmi benim doktorumda bu cuma randevum var ondan sonra 15 te bir gelcen dedi sonra haftada 1
bana bugün doktor 15 aralık dedi ama o zamana kadar kalmam sanmıyorum =)KIZLAR BU ARADA KAVUŞMA LİSTESİ HAZIRLICAM MALUM DOGUM YAKLAŞIYOR DOGUM YAPANLAR ETIKETLERSE SAYFADA EKLERIM
Canım senin kesin mi 30 ekim dogumun sayfaya yazıcamda:)Hummey