cnm ben sana you tubedan atiyim linkini
bu videodan izleyip yaptim.
renkli keceler aldim tuhafiyelerde kirtasiylerde satiliyo.altindaki de kalin kece.arkasina kurdela aldim.
beni en cok zorlayan silikon tabancayla yapistirmak oldu.bulutun arkadindaki kurdelalari once orantili yapistiramayinca cikartmak zorunda kaldim daha sonra tekrar yapistirdim ama elimi falan yaktim.
balonlari da hangi renk kece aldiysam o renk dikis ipligiyle diktim.
bulutun kalibini kucuk yapmisim aslinda biraz daha sisko yapsaydim tam olcakmis ben de altina yyine kucuk kalpler dikip kurdelayla sallandirmayi dusunuyorum uzunlu kisali
altina muhakkak kalin kece al cnm yoksa ice katlanir kotu durur.
sana kasnankla yap dememin nedeni ben ilk kez keceyle bisey yaptim ama dikis biliyorum o yuzden dikerken sıkılmadim sevdigim icin.ama sıkılirsan yapma hic derim uzun suruyo bayagi.ben vakit var diye yavas yavad yaptim.34.haftadasin aslinda kasnakla o attigim resimdeki gibi yapabilirsin.hatta ben yapistirma esnasinda keske kasnak alip ustune yapistirma yapsaydim hem risksiz hem de basit olurdu dedim ama ben sonradan gordum nette kasnak suslerini.
habi sabirli biriyim yaoarim dersen yap ama ben bile sevdigim halde yapistirirken sıkıldım ozellikle.silikon tabanca olayini sevmiyorum ben pek ondan sanirim.elimi yakiyorum silikonla yapistirirken.cunku mecbur hemen yapistirmak gerekiyo yoksa hemen aninda kuruyo silikon.
ama kasnak isi yapsaydim yamuk yapma derdim olmazdi